Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦅

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

TOGG, turkcell , THY geçiyor yönetimlerinin kimde olduğunu söylemeye gerek yok herhalde. Bence bayağı komik bir rakam bildirecekler KAP açıklamasına.

Oficcial açıklamışlar bu arada TS'nin sayfasından. Video lu 🙂

Darksun tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

beşiktaş'ın teklifi ile dağlar kadar fark var. Tabii hiçbir resmi açıklama yok yazılanlar aşağı yukarı doğru.

ben isterdim ne olursa olsun ikon. bizim ligde her türlü iş yapar. Ancak beşiktaş tabii bu süreci de doğru yönetemedi.

Salah ile ilgilendin ok, olabilir teklif üstüne teklif ki bu kaçıncı transfer çalımı yiyişimiz. Ister istemez kulübü, taraftarı psikolojik etkiliyor. Başarısızlık sırasında alacağın reaksiyonu hızlandırıyor.

Mesela açıklama yaptın, duruş vs tamam. Farklı bir kadro planı var uymuyor. Peki niye bu adamı 20 gündür bekliyoruz? Bekledik olmadı niye salah öncesi veya sonrası düşündüğümüz adamları getirmiyoruz?

Trossard'ın lisansını çıkaramamış kulüp ama salah ile masada 15m € maaş konuşuyor. Şaka gibi. Gitmesi gereken 10 tane adam var, hareket yok. Diğer mevkilere transfer hala yok.

güzel bir hava yakalandı ama belli ki küçük hesaplar nedeniyle süreçler uzatılıyor. Tipik beşiktaş davranışları 

Mesaj tarihi:

onu geçen basın toplantısında söyledi işte 1. aşama bitti 2. aşama 15 ağustos a kadar 3. sü transfer sezonu sonuna kadar fırsat vs.

De bu hıyarların bir şey yapabileceğine inanmıyorum, önce daha imza atılmadan Salah reklamı yapan o salak yöneticiyi kovsun , sonra mal gibi Trossard videosunda Salah imalarını yaptılar onu açıklasınlar. Bildiğin iş bilmezlik akıyor. 

Ben de gelsin gelmesin kısmında kararsızdım ama bu kadar amatörlük olmadı, milleti boşu boşuna gerdiler.

• Like 1
Mesaj tarihi:

Olm çok komik ya avrupa dan önümüze 1 torba adam atıyorlar, Eminönü teyzeleri gibi saldırıyoruz kim daha çok abanırsa daha fazla alıyor. Osimhen gibi çok farklı transferler çok arada çıkıyor.

Mesaj tarihi:

menajerler için müthiş pazar ya tr

hiçbir kulübün planı programı yok. Bodo olcaz lem Sporting olcaz lem derken salah geliyor kulübün anahtarını veriyoruz salyalarak akıtarak. Herkes birbirinin listesinden gidiyor. TS güzel işler yapmaya başlamıştı onda da çocuğu kovdular 😄 

• Yeni Oluştur...