Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2026 (düzenlendi) alti gol iki direk bir ofsayt (gol iptali) Ağustos 31, 2026 Llama tarafından düzenlendi
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2026 en son 2025 yılında hatay maçında 5 atmıştık ciro 3 gol atmıştı o zamana kadar zaten havlu atmıştık hatay da paraşütsüz düşüyordu. bu sene farklıı takımlar biraz açık oynayınca iş bambaşka boyut kazanıyor orkun'un penaltıyı dusana attırması müthiş iş ancak italiano inanılmaz takıntılı adam bu duruma kızmış olaitan muazzam bir yaratık her yerde var cerny hala olmaz transferin bitimine son 1 gün bakalım
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2026 bLackcha0s, 01.09.2026 10:10 tarihinde dedi ki: orkun'un penaltıyı dusana attırması müthiş iş ancak italiano inanılmaz takıntılı adam bu duruma kızmış orkun atmadı diye mi kızmış
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2026 (düzenlendi) bizim kaleci toplu taşıma kullanıyormuş ya la buna bile şaşırır oldum ti allahım ya Eylül 2, 2026 Llama tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2026 Gezmek için yav. Adam şehri keşfediyor.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2026 gelememiş, rangers son saniye başka şeyler istemiş.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 Hallllilllll Umuutttttt Meeeeeeeeeeeeeelerrrrrrr 1
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 (düzenlendi) Kim olsa istemicektiniz zaten keske yabanci icin bastirilsa da ne hikmetse tek maclik kaldi oyle emsal teskil etmesi gerekirken. Lojistik olarak zorluklari olabilir de klupler bastirsa haciosman bisi diyemez. her turlu yasin koldan iyi hakem. Bizim derbiye o atanir direk. Eylül 3, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 (düzenlendi) sırf derbilere getirse yeter ya 3 tane yarıda alt tarafı çok da zor değil yani. Bu meler ciddi tiksinç bir herif. Bu herif son zamanlarda genelde bjk-gs maçlarındaydı sanırım. Burada var https://arsiv.mackolik.com/Comparison/AllMatches.aspx?ref=1&id=2581038&s=2 Eylül 3, 2026 Darksun tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 (düzenlendi) Hakem bazli skor analizi bana cok mantikli gelmiyor genelde, burada korelasyon cikarirken dikkat etmek lazim. Kaldi ki o linkde Besiktasin efsane kazandigi maclar da yok mu 2-4 FB gibi. Son 2-3 yildir BJK iyi degil zaten bircok macta puan vermis. Normal denk gelmesi. Dedigim gibi bence bu tarz bir korelasyon dogru degil, diger tum etmenleri hice sayiyorsun. Yabanci da kluplerin bastirmasi ve kamoyu olusturmasi lazim. Hakemlerden en cok sikayet eden Besiktas diyelim, bunu acik acik dillendirmemesi bana garip geliyor. Bir kere yapilmisi var cikip diyebilir yani. Imkansiz olmadigi goruldu. Yoksa biz buradan saatlerce tartisalim bir anlami yok. Bana ic sahada oynayan takimin isine geliyor gibi geliyor Turk hakeme ses cikarmamak. Kim olursa olsun. Rakibin bastirmasi lazim, Fener oyle getirtmisti. Gayet de guzel olmustu. Eylül 3, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 (düzenlendi) efsane kazandığınız maç dediğin takımın kendi mucizesi , 2-4 skor 1 kırmızı 2 penaltı aleyhe daha ne yapsaymış ki. Gollerde 10 kişiyken geliyor. Bizim böyle kazanabildiğimiz bir kaç maç var zaten ama rakiplerin bize karşı pek böyle mucizeleri olmuyor. Veya ben hatırlamıyorum. Buradan bile bir bokluk olduğu belli yeterince . Ha birde ilk Sergen döneminde bir maçın canına okuyunca biz bu hakemi bir daha istemiyoruz diye açıklama yaptıktan sonra tarihte ilk defa aynı hakemin bir daha verildiği tetikçi bu. İstemiyoruz dediği maç berabere idi sanırım, 2. verdiklerinde yenildik. Herkes mutlu mesut hayatına devam etti. geçen sene miydi 1 kere yabancı hakem gelince diğerleri biz de isteriz dedi , o 1 seferlikti diye salladıklar. Bizimki mıy mıy edip suruyor , şu alanya maçından sonra da tff ye gitti mesela. Cumhurdan randevu isteyeceğim yeter meter dedi sonrası yok. Büyük ihtimal arka taraftan birileri sus diyor yoksa dediğin gibi taraftarın biraz gazını alıp susması bir şeyi değiştirmiyor. Bir kaç maç sonra yine doğranıyorsun, hakem yine bir kaç ay dinleniyor sonra geri geliyor. Eylül 3, 2026 Darksun tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 (düzenlendi) Kirmizi ve penalti dogruydu o macta. Arda'nin kendini atisi abartiydi aklimda kalan o. Neyse dedigim gibi madem oyle o zaman bastiracaksin yabanci hakem diye. Sus deniyor argumanlari fazla basit kaciyor hep ayni yere geliyoruz o zaman -> sikayet ediyorsun -> ortada cozum olusturulabilecek etmenler mevcut -> ustune gitmiyorsun neden sus deniyor baskalari oyle istiyor -> baskalari oyle istiyorsa senin zaten sampiyon olma ihtimalin yok -> sampiyon olamiyorsun -> ayni seyleri tekrar sikayet ediyorsun (ama gidip tonla para harciyorsun mesela yine de) -> (ama yeri geliyor iyi kadro kurarsan da sampiyon oluyorsun gayet kimsenin engellemesi filan olmadan ilginc bir sekilde) Circular durum. Rasyonel mantik bunun aslinda sizin abarttiginiz gibi olmadigini soyluyor bana. Lobi gucu diye birsey var, evet, ama Besiktas'in sandiginizdan fazla gucu olduguna eminim. Kaldi ki yabanci hakem mevzusu icin 3-5 klup birlik olabilse bile yeterli. Hatta 3 buyukler yeterli. FB-GS cikip o Super Kupa oynanmayacak dediginde oynanmamisti. Bazi seyler bahaneyken daha gucludur. Mesela Fenerbahce istese kendi sahasindaki maca da yabanci hakem gettirtirebilirdi ama isine gelmedi. Kendi sahanda isine gelmez cunku. GS yonetiminin de isine gelmedigine eminim. Hakem, Turkiye'deki en basit bahane ve arka cepte her zaman dursun istiyor yonetimler. Kotu sonuctan sonra fatura belli, hedef belli. Surulebilecek en kolay kart. Biraz genelledim tabii ki ama 30+ senedir futbol izleyen biri olarak ayni donguyu defalarca izliyoruz her seferinde. Eylül 4, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 kulüp düzeyinde fenerbahçeden başka yabancı hakem isteği yapan başka bir kulüp var mı? benim hatırladığım 2025 ocak'tan beri yabancı hakem isteğini yineliyoruz. daha öncesi de olabilir hatırlamıyorum.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Yabancı hakemin geldiği sezon BJK da FB derbisi için resmi olarak talep etti, ama isteyen FB olmadığı ve FB istemediği için "o bi seferlik uygulamaydı" denilerek reddedildi. 1
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 ya olm başkanların ödü kopuyor en tepe kademeden nasıl üstelesin ki kolay bir şey değil yani. Adamların güncelde kime ne yaptıkları belli hangi başkan çıkıp da inatla baş kaldırabilir. Bizde ki işleyiş gerçekten normal değil. Yabancı hakem geçen sene gs-fb maçından sonra bayağı konu oldu, ts de bjk de oh iyi bizde isteriz diye çıkıştı bayağı. Tff nin başı o bir kerelikti dedi salladı. Zaten alınan kararların bir standardı vs olmadığı için aynı konu burada da geçerliliğini korudu resmen. Kafama esti böyle karar verdik, kafamıza esti bu VAR kayıtlarını açıkladık diğerlerini açıklamadık falan. Bak bizim alanya-bjk maçından tek kayıt yayınlamadılar işlerine gelmedi ama gidip hakem seminerinde böyle saçma gol iptal edilmez diye eğitim veriyorlar.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Yıllardır gördüğüm en acemice yenmiş goldü herhalde
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 bizim yediğimiz mi gerçi 2 side kolay olmuş.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Valla guzel mac. BJK bir tik daha derli toplu, Greenwood cok farkli bir adam. Orkun pek giremedi oyuna. Skriniar Vlahovic e epey ustunluk kurdu gibi. Daha gol olur.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Darksun, 05.09.2026 20:45 tarihinde dedi ki: bizim yediğimiz mi gerçi 2 side kolay olmuş. Aynen Beşiktaşın yediği saçma sapandı. Oyunu iyi ele aldı ama beşiktaş. Tüm ikinci yarı fenerbahçe yarı sahasında geçti resmen
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 alanya macini telafi ettik diyelim yaziklar olsun tekrardan kayatepey 1
Öne çıkan mesajlar