Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦅

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vivavale, 28.08.2026 14:33 tarihinde dedi ki:

Lan 😱😱😱😱

Ahahaha. GS ile dalga geçiyorduk çekilebilecek en zor kuralar çekilmiş neredeyse. Aboooo

Oh olsun emenike.... Sahanızda 3 maç yapın da görün gününüzü!

Mesaj tarihi:

en zor kurayı çekmişiz

israil takımı ile tarafsız sahada oynayacağız bu ayrı rezillik yönetim şimdiden baskı yapsın. Yani o zaman türk takımları ile israil takımları karşılaşmasın saçmalık. geçen grupta da böyle oldu fazladan deplasman oynadık.

Kıbrıs takımı da ayrı rezalet atina'dan geçecek takım yorgunluk 

11 puan alır çıkarız gibi duruyor 15 puan ile ilk 8 müthiş olur da şu an bu kalite yok 

Mesaj tarihi:
bLackcha0s, 28.08.2026 16:50 tarihinde dedi ki:

en zor kurayı çekmişiz

israil takımı ile tarafsız sahada oynayacağız bu ayrı rezillik yönetim şimdiden baskı yapsın. Yani o zaman türk takımları ile israil takımları karşılaşmasın saçmalık. geçen grupta da böyle oldu fazladan deplasman oynadık.

euroligte de bunu yapıyolar, heriflerin lobi gücünü anlatmaya gerek yok, %99,9 tarafsız sahada oynanır.

Mesaj tarihi:

ben kura hedesini anlamadım , eskiden top mop çekiyorlardı şimdi gelip biri tuşa basıyor saçma sapan. Toplarda bile hile oluyor diye söylentiler çıkarken tuş olması komik değil mi ya. Metin Tekin bastı konferans tuşuna lol.

Mesaj tarihi:

Kartal Kayra, Taylan, M. Hekimoğlu, Semih.

Bunlar çöp, ne yazık ki bunlar hepsi yerli topçular. Bence yeterince şans verildi çok kötüler, ilerleme gösteremediler, acilen gönderilmeliler.

Mesaj tarihi:

Off yine dayanamayıp açtım maçı.

İlk 5 maçtaki derli toplu oyun gitmiş, hesapsız programsız baskı var. Arkaya 1 tane akıllı top atılsa ve ya orta alanda top kaybedilse kaleci ile karşı karşıya kalır rakip.

Bu hoca ilk geldiğinde dikine oynatiyordu, şimdi yana oynatıyor bu da forvetler için pozisyon kısırlığına yol açıyor. 

Mesaj tarihi:

Bizimkiler de ekmeğine yağ sürüyor hakemin. Orkun un bu kadar agresif reaksiyon vermesine gerek yok abi. Muhtemelen 2 sarı dan kırmızı görecek, dayanabilirse 2 yarı oyundan alınması lazım.

Bu arada hakem de ezildi baya başka hoca olsa şimdiye bir kaç sarı yemişti 

Mesaj tarihi:

Takım çok açık oynuyor ya 

Derli toplu takım kolay gol atar, bir de Salih dizilimde çok yalnız kalıyor. Bu da rakiplerin cepheden çok rahat pozisyon ve şut çekmesine neden oluyor.

Mesaj tarihi:

Açıkçası hakem tüm taktir haklarını BJK den yana kullandı, ben BJK li olarak rahatsız oldum. Alışık değilim kötü hissettim.

GS liler nasıl rahat ediyor bunca senedir merak ettim doğrusu 😄

• Yeni Oluştur...