Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦅

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

senelerdir aynı vasatlar vardı çıkamıyorlardı bir türlü. Her sene aptal saptal transferlerle külfet büyüdü. Bence bu Önder Özenin eli ile düzene girdi. Fikret orman zamanında da takımı toparlayıp giden oydu, sonraki gelen başkanlar tamamen enkaz transferi yaptı resmen. Sergen'i geri getirip tüm yetkiyi ona vermek tam intihar oldu. Bu sene sponsor hede mede derken parayı toparlayıp gözü kararttılar allahtan. Hala eksik çok herhalde ama en azından takım tamamen çöp değil.

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

çok bir halt alacağını sanmam ya, fenerden de biri klasik 'f*k y..* demiş hakeme , sallarlar herhalde. Yırtınan hesaplar varda eskiden 12 maç ceza verildi bunun için falan diye ama 1 ( çift sarı) + hakeme hareket ile hakaret/tükürmeden = 4 maç vermişler. Yine de burası Türkiye belli olmaz tabi Caner'ede ağız okuyup 7 maç verip kuralı kaldıran ülke sonuçta 😛 . 

Darksun tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

keremin pozisyon penaltı sanırım, adam haklı kötü oynayıp da puan alınıyor, zaten oynamadık haklarımızdan vazgeçelim diye bişey yok.

yabancı hakem, yabancı var hiçbir halta çözüm olmaz. b.k gibi yöneten hakeme gözlemci 90 yapıştırıp haftaya yeni maç verdiği sürece aynen devam eder. voleybol izleye izleye kurallarını bile öğrenir oldum, var'ı kaldırsınlar, 2 challenge hakkı versinler, daha iyi

• Like 1
Mesaj tarihi:

Keremin pozisyonuna TV de hakemlerin yaptığı yorumlar bayağı çeşitli , fikir birliği yok. 1/3 i penaltı , 1/3 dışarıda faul , 1/3 bir şey yok demiş. 

Sıkıntı bence sürekli penaltıya kanalize olunması, geçen maçta 90+6 da mı penaltı ile bitmişti süpürme geyiğinden , dışarıdaki pozisyon içeri taşındı. 

iki takımında itiraz ettiği yanlış/tartışmalı kararlar var, takımlar haklarından tabi vazgeçmesin dile getirsin de alanya/bjk maçı gibi feci şekilde katliam olmamış yani.

Mesaj tarihi:

yönetimde sıkıntı varsa yapsın tabi de , hele şu salah reklamı yapıp transferi bok eden adamı şutlasın direk ama eğer değişiklik gerekmiyorsa baskın seçim için fırsat kollanıyorsa ne gerek var ya. 

tek aday olur veya kukla biri çıkar yine karşısına. Ben gitmem oy vermeye 😛

Mesaj tarihi:

valla o bakımdan bakıyorsak olayın olduğu zaman Skriniar ın sahada olmaması gerektiğinden bizimkinin ceza almaması gerekiyor 😛 . Fena üzerine çalışmış resmen topla alakasız dirsek , tekme falan. 

Mesaj tarihi:

fiziksel teması başlatan ve skriniar üzerine yürüyüp kafalayan vlahovic. skriniar kendini normalde atar böyle bi pozisyonda ama atmadı, atsa vlahoviç orada da direkt kırmızı görebilirdi. skriniar ittirmesinden sonra da ya ikisine de kırmızı ya ikisine de sarı vermeliydi o da hakemin maçtaki tek doğrusu olabilir. sonrasında da el hareketi işte onun tartışılacak bir şeyi yok kırmızı.

Mesaj tarihi:
S-H, 08.09.2026 22:53 tarihinde dedi ki:

ayıklamak mı? var uyarısıyla maçta kırmızı görmesi gerekiyordu zaten 🙂 bu saatten sonra ceza almış almamış bize bi faydası yok.

Olmadı işte. Sonra tv kaydından sevk yapıyorsan orta parmağa da yapacaksın. Yoksa aradan ayıklamak oluyor 

Mesaj tarihi:
Cthulhu, 08.09.2026 23:26 tarihinde dedi ki:

Olmadı işte. Sonra tv kaydından sevk yapıyorsan orta parmağa da yapacaksın. Yoksa aradan ayıklamak oluyor 

link var mı ben görmedim öyle bir şey.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

yok oraya gelmeden ya, maçın ilk devresinde 2 pozisyon var alakasız dirsek ve tekme yapıştırdığı. 

böyle bir müdahale şekli yok , topla da alakası yok direk niyet belli. bu bence direk kırmızı, hadi hatrınız için sarı olsun.

Şu pozisyonun biraz daha önceden alınmışı vardı koşarak omuz atan Skri yine

düşerken tekme atan da o. Sakın normal düşmüş demeyin komik olur 😛

Bu da bildiğin sarı-kırmızı arası bir halt.

Birbirlerine girdikleri pozisyon da sarı/kırmızı boğaza sarılma falan

üzerine Vla o hareketi yaparken mi yoksa öncesi mi bilmiyorum ama 2 defa hareket yapıyor 

bana ilki işaret parmağı sonraki orta parmak gibi geliyor. O da doğruysa aynen yine kırmızı.

Vla nın kırmızı olduğunu inkar etmiyorum da fenerlilerin bazıları 10 kişi kalacaktınız ı savunuyor, e sizin çoktan kalmanız gerekiyordu kronolojik bakıyorsak. Hatta buraya gelene kadar atılması lazım, malum olayda olmamış olurdu işte.

Parmak hedesi de bu maalesef çok iyi görüntü yok 

Şöyle geniş açılısı da var

ilk parmak gösteren skri vla sonra yapıyor sonra skri bir daha gösteriyor ama dediğim gibi sanki ilk olan işaret parmağı, 2. si orta parmak. Orta parmaksa buna da direk kırmızı. 

Darksun tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

bunlar kart katılıyorum.

birbirine girdikleri pozisyonda da fiziksel atağı başlatan vlahoviç onu demek istedim, orada kendini bıraksa direkt gidebilirdi vlahoviç. o pozisyon özelinde el hasreketi hariç hakemin hatası yok.

Mesaj tarihi:

maçta vermeyip olay oldu diye görüntüden veriyorsan hepsi birden gider. küfür eden de gider. orta parmakta gider. seçmece tek kişi olmaz. bence de var müdahele etmeliydi en başta tabi.

Mesaj tarihi:

valla hakeme küfür etmenin pfdk ya sevk için yeterli olmadığını öğrendik en azından 😛 . Sonraki pozisyonlar için not alınsın.

Bir zamanlar dudak okuyarak 6-7 maç yapıştırıyorlardı.

Mesaj tarihi:

hakemin yüzüne etmedikçe herkes ediyor zaten, yedek kulübesi de ediyor. sadece f**k you değil, türkçe de dahil her dilde küfür ediliyor. dudak okumayı bilmiyorum da canerin bizdeyken etmediği küfürden atılmışlığı var 🙂 

orta parmağa da baktım, o da orta parmak değil bi sürü açısı var.

Mesaj tarihi:
S-H, 09.09.2026 00:11 tarihinde dedi ki:

hakemin yüzüne etmedikçe herkes ediyor zaten, yedek kulübesi de ediyor. sadece f**k you değil, türkçe de dahil her dilde küfür ediliyor. dudak okumayı bilmiyorum da canerin bizdeyken etmediği küfürden atılmışlığı var 🙂 

orta parmağa da baktım, o da orta parmak değil bi sürü açısı var.

2 defa el hareketi yapıyor, değil diye ilkinin olduğu videolar var yığınla bakın değil diye. 

• Yeni Oluştur...