Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦅

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bunu diyordum işte VAR kayıtları çıkmış tek açı var onda da el gibi görünüyor halbuki diğer açılarda olmadığı çıkıyor ama ya yayıncı ya VAR tarafı resmen *uşl*k peşinde olduğundan hakeme bunu gösterip iptal ettirtiyorlar.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Hakemin gram sucu yok. Turkiyede VAR asiri yanlis kullaniliyor zaten konusuyoruz bunu. Burada yabanci olmasina ragmen baska acidan emin olmadan hakemi karara zorlamis.

Ben hala diger acidan da kesin ele degmedi diyemiyorum cok ortada. Ortada olunca karar devam olmali kesin karar yoksa. Topun gittigi ve dustugu aci, 3 oyuncunun daha pozisyon yokken aninda el demesi beni ele daha yakin goturuyor acikcasi.

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

yok bayağı incelemişler el yokmuş çarptığı yerin forma hareketinden falan, el diyen TV hakemi hiç çıkmamış. Birde sıkıntı özellikle yabancı VAR a karşı adamların savunma mekanizması 0 , diğer pozisyonları izleyin adam daha çağrıldığı andan itibaren tamam tamam değiştiriyorum diyerek geliyor kardeş VAR a uymak zorundasın diye bir kural yok ki ya. Adam dil bilmiyor diye konuşma uzamasın diye direk kabulleniyor ahah. 

• Yeni Oluştur...