Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦅

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cthulhu, 08.09.2026 22:29 tarihinde dedi ki:

Ahah skriniar ve brown'ı sevk etmeden aradan vlahovic ayıklamak 😄 

Skiniar'ın ligde dokunulmazlığı var 🙂 

Her fırsatta "Barış Alper ve Osimhen dirsek atıyo kart görmüyo" diyen fenerliler mesela ikisinin tüm kariyer toplamlarında attıklarının 3 katı dirseği tek sezonda atan Skiniar'ı hep görmezden gelirler 🙂 

• Haha 1
Mesaj tarihi:
Darksun, 09.09.2026 12:52 tarihinde dedi ki:

takımda fena geyik dönüyor lol

eğlensinler tabi de üst üste kafa attığın adam karşında dimdik dururken ittirildiğin gibi yerde yuvarlanırsan hareketin karşılığını verememiş oluyosun 🙂 

• Like 1
Mesaj tarihi:

eh işte normalde sahadan bir türlü atılmadığından böyle kurtulayım demiş 😛 . 2 sinede sormuşlar gerçi maçtan sonra sahada olan sahada kalır demiş 2 si birden bunlar italya da da böyleymiş sanırım. Daha az agresif takılmışlardır da burada her bok serbest. Vla manyağın teki gibi görünüyor ya öyle korkacak bir tarafı yok.

Mesaj tarihi:

kesin öyledir, maç içinde şov yapıp sonra devam ediyorlardır zaten herkes öyle yapıyor. açıkçası yılda 10m euro indiren adamların delikanlılığı da benim zerre umrumda değil. sadece saha aksiyonlarıyla el hareketi uyuşmuyor, tam tersi bir durum var 🙂

Mesaj tarihi:

FB maçından sonra takım konsantre olamamış. 

Orkun çok şiddetli itiraz ediyor, yanlış. nitekim hakem sarıyı gösterdi haklı olarak. Sakin olması lazım takımın.

Mesaj tarihi:

Quattara dan umutluydum, çöp ne yazık ki

Trossard sonunda attı. Her topta onu açık kapalı şut atıyordu, sonunda golü buldu rahatlamıştır. Farklı seviye de topçu ama bariz ortada 

Mesaj tarihi:

2 gol ve 1 penaltı vermedi hakem, tamam rakip dandik daha 20. dk maç bitti ama bu nedir ya her hafta hakem hataları, artık göstere göstere yapıyorlar bir de var falan hikaye, bu sezon zor biter

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Cerny'nin golunde hafif el hareketi var da bana da cok faul gibi gelmedi. Ha Besiktas boyle yese yine calardi faulu bunlar risk almayayim hareketleri. Agbadou pozisyonuna baska aci lazim. Ama ele carptigina daha yakinim topun gittigi aciya gore. Daha orta sahadayken 3 oyuncu itiraz ediyor. Hucum oyuncusunda daha dikkatli bakiliyor bu durumlara. Penalti pozisyonunu gormedim. 

Sotto tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...