Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦅

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Graf Poku çözmüş

Güzel transfer ama yetmez U23 için aldık rashica veya cerny gidiyor + tecrübeli biri lazım bu bölgeye ama alacaklarını sanmıyorum. Yine de çok hızlı oyuncu, bitiricilik düşük ama cerny gibi içeriye girmiyor o yüzden trossard ve vlahovic için güzel alan açacaktır. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Trossard in hareketine kart verilmedi mi diye yani lol. Insanimiz sacmaliyor her zamanki gibi. Neyin sucu neyin duyurusu. 

peki senin lehine hata oldugunda da bulunacak misin. Kim belirliyor bunun duzeyini veya hata mi olup olmadigini.

yabanci var niye kalkti diye sorsana mesela once.

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Ne olacak ya, bugün Tokat yarın kroşe, aparkat devam eder.

Ses çıkarmayalım sonuçta istediğini zorlanmadan elde eden bir takım var. Lobisi güçlü kazara aleyhine karar alınırsa hemen operasyon çekiliyor, sistem devam ediyor. Diğer takımların canı çıksın, zira önemleri yok.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Herseyin bir yolu var. hakkini ararken soracagin soru su: biz turk hakemlerine guvenmedigimiz icin yabanci var gelsin dedik, ne oldu da 2.hafta apar topar iptal edili. Ben merak ediyorum cevabini mesela. Yabanci hakem / var en cok isteyenlerden biri olarak. 

sorun ozellikle X hakemi mi turk hakemleri mi genel olarak. 

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

sırf tokat değil olay, maç geneli bayağı kötü kararlar. tek pozisyon olsa hadi kaçırdı dersin, adam bilinçli içine etmiş. Ben yukarıda da dedim hatta kırmızı kart hedesinden çok iptal ettiği gol çok ucuz. Buna faul verip aynı maçta yine forma çekmelerle birlikte çelme atan adama ikili mücadele diyerek devam diyorsun. bir tutarlılığı yok.

bu mhk başkanının bir başarısı yok ki zaten hakemler kupada bile yoktu, geçen sene ölümüne savundukları portekizli eğitmenleri kendileri şutladı. E hani harikalardı niye yolladın o zaman. 

Geçen maç için ise direk yalan söylüyor, yorum farkı nedeniyle hakem tokat olayına devam dedi VAR a gitmedi demiş. olm 2-3 dk kendi kendine mi konuştu hakem? VAR kayıtlarını kaç maçınkini saldın bu maç yok mesela, o niye. Ne kadar doğru bilmem ama hakeme de gözlemci tam puan vermiş yazılıyor, bu doğruysa tam bir meydan okuma. Sinersek aynı şekilde devam eder, birilerinin bir şey yapması lazım.

Mesaj tarihi:

Takım mental olarak çok kötü ya. Hala Alanya yenilgisi şoku var takımın üstünde.  Çok isteksiz takım ve basit hatalar üst üste geliyor. Konsantre olmamışlar çok bariz.

• Yeni Oluştur...