chicagolu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Evet guys, tv den izlenmedigi surece inanilmaz keyifli. cogu usa stadini gormus birisi olarak 3 saatimi doya doya geciriyorum. dostlarla olsun olmasin bira -tavuk patates -envai cesit atistirmaligi goturup takimini desteklemesi cok keyifli. oturup kalkip amerikan marsini ve godbless amerika soylendigi icin biraz milliyetcilik var dogrusu xd, futbol ve basketboldan bence daha kaliteli ve tek sikintisi dedigim gibi tv den izleyince aksiyonu -olan biteni kestiremiyorsunuz, sonuc olarak futbol ve basketbolu 3 yildir takip etmiyorum baseball yuzunden, erkek adam beyzbol izler diye sozlerini bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Yav he he, oturur dota turnuvası izlerim. Amerikada olup nba maçları yerine baseball izlemek... Vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 hayır, futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Lan adamlarin kendisi bile baseball macini piknik olarak degerlendiriyor 10 kere stada girip cikiyor - yakinlardaki parklarda eglenip geri donuyor kafasina gore. Daha bos sikici bi aktivite olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 44 dakika önce, Darqainu dedi ki: Daha bos sikici bi aktivite olamaz. Cricket hariç de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 O da mi spor sayiliyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 O kadar boş ki anlatacak bir şey bulamadığından spikerler yayının başından sonuna kadar istatistik veriyor ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 izlememesi daha keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 rugby baya eğlenceli ama her lig farklı kurallarla oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 6 saat önce, Masticore dedi ki: Cricket hariç de oynaması iyi kafa dağıtıyor ama. parkta çekirdek çitlemek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Kafana her an top yiyecek olmanın stresi bitirir adamı. Ama kızarmış tavuk ve pattis cipsine kim hayır diyebilir değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 10 saat önce, chicagolu dedi ki: Evet guys, tv den izlenmedigi surece inanilmaz keyifli. cogu usa stadini gormus birisi olarak 3 saatimi doya doya geciriyorum. dostlarla olsun olmasin bira -tavuk patates -envai cesit atistirmaligi goturup takimini desteklemesi cok keyifli. oturup kalkip amerikan marsini ve godbless amerika soylendigi icin biraz milliyetcilik var dogrusu xd, futbol ve basketboldan bence daha kaliteli ve tek sikintisi dedigim gibi tv den izleyince aksiyonu -olan biteni kestiremiyorsunuz, sonuc olarak futbol ve basketbolu 3 yildir takip etmiyorum baseball yuzunden, erkek adam beyzbol izler diye sozlerini bitiriyorum. abi sen bira tavuk patates gömmeye gidiyon belli ki sana beyzbol değil mangal lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 oooo chicagolu gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 ah turk halkim ah, keske dunyayi kesfetseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Tavuk patates yiyenden tavsiye almam kusura bakma şikagolu haspam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 beyzbol kart koleksiyonu yapmayan bezbol seviyorum demesin hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Evden cikip sosyallesmenin heyecaniyla foruma yazmis kosa kosa sdf he beyzbol muhtesem he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Böyle trollemeye varım, yalnız beyzbol Amerika'da popülerliği azalan bir spor, kültürel değişim zaten popülerliğini etkiliyordu, bilet satışları da düşüyor son 10 yıldır. Her ne kadar Amerikan kültürünün bir parçası gibi görünse de daha çok beyaz Amerikan kültürünün bir parçası, nostaljik bir kültürel öğe olma yolunda ilerliyor. Has amerikalı amerikan futbolu izler. Göçmenler arasında da en popüler futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 f1'den daha zevkli oldugu kesin, onu bile izleyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 (düzenlendi) On 07.08.2022 at 00:42, chicagolu dedi ki: ah turk halkim ah, keske dunyayi kesfetseniz Anlayamazsınız, beni en büyük çeken motorun yaptığı dalga köpürtmesi diyen çocuk musun ? en son havacı olacak diye gazeteye haber de olmuştu. Baseball'un dünyayı keşfetmek ile bağlantısını göremedim. Amerika , latin amerika , japonya ve güney korede meşhur. Bu ülkelere gidince de sanırım en son baseball dikkatimi çeker. Zevkler renkler birde damak tadı çok da tartişılmaz aman dikkat et çok kilo alma Ağustos 10, 2022 Narstil tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 Basketbol şaşırttı Amerika'da baya düşükmüş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 favori chartı yalnız o, favorim futbol diyen basket hiç izlemiyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 ben sadece On 06.08.2022 at 11:21, chicagolu dedi ki: tv den izlenmedigi surece inanilmaz keyifli. kısmına takıldım. Yoksa ben konvansiyonel sporları bırakalı çok oldu. CS:GO maçları daha keyifli geliyor. Zevkler-Renkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 ah turk halkim ah yasayip gormeden gene atip tutuyor arkadaslar. 1 mac biletine harcadigim mac bileti minumum 200 dolar. haftaya onemli bir mac var, stad full oldugu icin 500 dolardan asagi mac bileti zar zor bulabildim, goruntu tee uzaktan. o yuzden gidin ana bacili sovmeli futbolu övun xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar