Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi parmağınızla sağ tıklıyorsunuz?

Mouse  

82 oy

1. 1. Hangi parmak

• Orta parmakla sağ tıklarım, işaret parmağı ile scrollarım
    • orta parmakla scrollarım, yüzük parmağı ile sağ tıklarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

sağ elimle işaret parmağıyla, sol elimle orta parmakla. hangisini seçsem emin olamadım çünkü anketin maksadına göre işaret demem gerekir ama solla daha çok bir kullanıyorum bir yandan. ambidex feat verdim.

Mesaj tarihi:

bazen orta bazen işaret parmakla scrollayıp orta parmakla sağ tıklıyorum.

bir de yaşlılıktan mıdır nedir artık işaretle çok scrollayınca parmağım su mu topluyor nasır mı oluyor neyse işte rahatsız ediyor...

Mesaj tarihi:
1 saat önce, axedice dedi ki:

Ben de az önce şeyi fark ettim bazen scroll u işaret parmağımla da kullanıyorum.

Dünya tarihinin en kötü anketi bu anket, lütfen açan arkadaş bamlansın tşk.

?

Mesaj tarihi:

Orta parmağıyla sağ tıklamama diye bir konsept mi varmış? İlk defa duydum.

Tabii bizim nesilde mouselarda scroll wheel felan yoktu, 2 tuşluydu, 3. tuş bile sonradan geldi. O devirden kalma alışkanlık olabilir benimki. Ama hiç yüzük parmakla sağ tıklayan da görmedim sanırım. Özellikle bakmadım da, dikkatimi çekerdi sanki görsem.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

işaret parmağım mouse 1'den kalkmıyor. orta yüzük scroll sağ tuş duruma göre kafama göre değişiyor. ciddi aim almam gerekirse orta parmak sağ clickte, webde surf scroll odaklı kullanımda orta parmak wheelda

tiLi tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
42 dakika önce, neutrino dedi ki:

Sag tik icin yuzuk parmagi kullananlari banlayabilir miyiz, huzursuz oluyorum boyle insanlarla ayni ortamda. Tsk

Yavrız milyon click yaptığın işlerde aynı parmağı kullanırsan bir noktadan sonra performansını bayağı bir düşürüyor o işin. Sonrada gereksiz acı çekiyorsun üstelik.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
5 saat önce, Black-ice dedi ki:

orta parmakla sağ tıklıyorum. scrollu işaret parmağıyla kullanıyorum o yüzden fpslerde scroll kullanamıyorum.

+1

Bone tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
7 saat önce, neutrino dedi ki:

Sag tik icin yuzuk parmagi kullananlari banlayabilir miyiz, huzursuz oluyorum boyle insanlarla ayni ortamda. Tsk

Bunlar ana besin kaynagi cay olan belediye calisanlari degil mi ya? Yuzuk parmagi ile ekseriyetle cikti gonderebilir.

Mesaj tarihi:
15 saat önce, Oce4n dedi ki:

bazen orta bazen işaret parmakla scrollayıp orta parmakla sağ tıklıyorum.

this.  gerçi oyunda scroll gerekliyse orta parmak kullanıyorum.

• Yeni Oluştur...