Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Dev anket Orta parmakla sağ tıkladığımı düşünemiyorum ama genelde öyle kullanılıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 ortayla sağ tıklıyorum, scroll'u da genelde onunla yapıyorum ama şıkkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 orta parmakla sağ tıklıyorum. scrollu işaret parmağıyla kullanıyorum o yüzden fpslerde scroll kullanamıyorum. düzeltim dedim olmadı yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 11 dakika önce, PrudenT dedi ki: ortayla sağ tıklıyorum, scroll'u da genelde onunla yapıyorum ama şıkkı yok Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 sağ elimle işaret parmağıyla, sol elimle orta parmakla. hangisini seçsem emin olamadım çünkü anketin maksadına göre işaret demem gerekir ama solla daha çok bir kullanıyorum bir yandan. ambidex feat verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Ben de az önce şeyi fark ettim bazen scroll u işaret parmağımla da kullanıyorum. Dünya tarihinin en kötü anketi bu anket, lütfen açan arkadaş bamlansın tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 bazen orta bazen işaret parmakla scrollayıp orta parmakla sağ tıklıyorum. bir de yaşlılıktan mıdır nedir artık işaretle çok scrollayınca parmağım su mu topluyor nasır mı oluyor neyse işte rahatsız ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 1 saat önce, axedice dedi ki: Ben de az önce şeyi fark ettim bazen scroll u işaret parmağımla da kullanıyorum. Dünya tarihinin en kötü anketi bu anket, lütfen açan arkadaş bamlansın tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Orta parmağıyla sağ tıklamama diye bir konsept mi varmış? İlk defa duydum. Tabii bizim nesilde mouselarda scroll wheel felan yoktu, 2 tuşluydu, 3. tuş bile sonradan geldi. O devirden kalma alışkanlık olabilir benimki. Ama hiç yüzük parmakla sağ tıklayan da görmedim sanırım. Özellikle bakmadım da, dikkatimi çekerdi sanki görsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Tasarım yapıyorsam yüzük parmağı (orta parmak scroll kontrolünde), nette geziniyorsam orta parmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 sag tik: sol isaret, sol tik: sol isaret, scroll: sol isaret. sol isaret temsili: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Yok lan şimdi dikkat ettim orta parmağı neredeyse hiç kullanmıyorum sağ tık için sdf yüzük parmağı go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Sag tik icin yuzuk parmagi kullananlari banlayabilir miyiz, huzursuz oluyorum boyle insanlarla ayni ortamda. Tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 (düzenlendi) işaret parmağım mouse 1'den kalkmıyor. orta yüzük scroll sağ tuş duruma göre kafama göre değişiyor. ciddi aim almam gerekirse orta parmak sağ clickte, webde surf scroll odaklı kullanımda orta parmak wheelda Nisan 17, 2022 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Scroll'de %90 (hele oyun moyun gibi tepki süresi önemliyken) işaret, böyle browsing falan relax ortamda %10 orta parmak kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 sol tık: işaret parmağı scroll: işaret parmağı sağ tık: orta parmak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 42 dakika önce, neutrino dedi ki: Sag tik icin yuzuk parmagi kullananlari banlayabilir miyiz, huzursuz oluyorum boyle insanlarla ayni ortamda. Tsk Yavrız milyon click yaptığın işlerde aynı parmağı kullanırsan bir noktadan sonra performansını bayağı bir düşürüyor o işin. Sonrada gereksiz acı çekiyorsun üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 4 saat önce, PrudenT dedi ki: ortayla sağ tıklıyorum, scroll'u da genelde onunla yapıyorum ama şıkkı yok ben de, niye yok siklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 (düzenlendi) 5 saat önce, Black-ice dedi ki: orta parmakla sağ tıklıyorum. scrollu işaret parmağıyla kullanıyorum o yüzden fpslerde scroll kullanamıyorum. +1 Nisan 17, 2022 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Isaret sol orta sag dolma parmak scroll - horizontal scroll mapledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 7 saat önce, neutrino dedi ki: Sag tik icin yuzuk parmagi kullananlari banlayabilir miyiz, huzursuz oluyorum boyle insanlarla ayni ortamda. Tsk Bunlar ana besin kaynagi cay olan belediye calisanlari degil mi ya? Yuzuk parmagi ile ekseriyetle cikti gonderebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 isaret ile sag tik yapanlar, yuzuk parmagi kullananlar, orta ile scroll yapanlar. ne felaket durumlar varmis yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 orta parmakla hem scroll hem de sağ tıklama yapıyorum ama şıklarda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 15 saat önce, Oce4n dedi ki: bazen orta bazen işaret parmakla scrollayıp orta parmakla sağ tıklıyorum. this. gerçi oyunda scroll gerekliyse orta parmak kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Biraz önce ofistekilere dikkat edeyim dedim. Beware: Oda arkadaşım orta parmakla sol tıklıyor yüzükle sağ tıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar