Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz geldi tatile gidecek misiniz (korona edition)

Tatil  

70 oy

1. 1. Nereye gidiyoruz?

• Her sene tatile giderim aksatmam
      19
    • Villa tutmayı düşünüyorum
      9
    • Zaten gittim kimseler yokken
      3
    • Korona olmaya niyetim yok evdeyim
      9
    • Tatili hakettim ama ne yapsam bilmiyorum
      15
    • Mutfağa gidip bir kaç kilo daha alırım
      5
    • Tatil ne demek?
      23

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ben artık gözümü kapattım bu tatilde naparlarsa yapsınlar ?
Limanağzı'na gidiş geliş bile 40 lira olmuş. Kaş çok popülerleşti, tüm işletmelerin sahibi son 1-2 yılda değişti. Mafyavari bir ortam var belli kişiler aldı mekanları. Gitmemek lazım da yapacak bir şey yok maalesef

Mesaj tarihi:

Nasil fiyatlar abi bunlar, 500TL nedir yahu, ulkede asgari ucret 3000TL yani..

@bLackcha0sun dedigi gibi bi ortam olduysa gitmedigime uzulmedim o zaman uzun zamandir. Ulkedeki populerlesen tatil yerlerinin akibeti cesme'ye, alacati'ya donusmek malesef. Les bi ortamsa da kusadasi falan iste ?

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Stringray dedi ki:

şu an o restoranlarda orta halli şişe beyaz şarap + 5-6 meze 500tl. saat 21'de kaldırıyorlar neyse ki yoksa binlik olunur rahat sdfsdfs.

harbiden ben akşam 9 olayını unutmuşum tamamen. akşam 9dan sonra otel/villa/bungalow odasında mal mal oturacaksam gerçekten tatilin hiç anlamı yok. gece saatlerinde asıl eğlencenin başladığı yerler oralar hep ?

Mesaj tarihi:

yapacak bir şey yok yani gerçekten her yer popüler. Herkes her yerde. Gerçekten millette nasıl para yok anlamıyorum ? En çok ağlayan bile kalkan'da 8-10 kişi haftalık 25-30k ya villa kiralıyor. Villalar full booked bu arada. Tekneler de öyle.
Oteller, apartlar 400-500 tlnin altına yok. 
bu arada sadece tatil değil, Istanbul'da da oturup bir rakı içeyim desen kişi başı 300-400 tl. haftada 1 çok basit bir yemek, şu keyfi yapmak için en az 8bin tl kazanmak gerekiyor.

Çok üzülüyorum bir hayat yaşayamıyoruz 

Mesaj tarihi:
37 dakika önce, Oce4n dedi ki:

harbiden ben akşam 9 olayını unutmuşum tamamen. akşam 9dan sonra otel/villa/bungalow odasında mal mal oturacaksam gerçekten tatilin hiç anlamı yok. gece saatlerinde asıl eğlencenin başladığı yerler oralar hep ?

21’den sonra antiphellos tiyatrosuna gidiyor millet after party misali sdfs fena olmuyor ortam jbl’ler falan açılıyor, en azından Migros fiyatından alkol alınabiliyor. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bu topikten sonra düzenli olarak haftada iki kere çeşitli yakınlardaki sahillere gitme kararı aldım

Mal tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
1 saat önce, Stringray dedi ki:

21’den sonra antiphellos tiyatrosuna gidiyor millet after party misali sdfs fena olmuyor ortam jbl’ler falan açılıyor, en azından Migros fiyatından alkol alınabiliyor. 

Jbl’ler çıkıyorsa @pascalnouman da orda midir, en son ankara refüj yeşilliklerinde millete jbl ‘den tekno dinletiyordu sfsfd

Mesaj tarihi:

Fiyatlarda ilginçlikler halen devam ediyor,sıgacıkta bir otel begendım,bookıng fıyatı 3+1 kişi için 1000 euro(4 gece),oteli arayıp fiyat sordum 5400 tl.Ruslar gelmeden otellerden yer ayarlamak iyi oldu,onlar gelince gene 15-20 leri görür

Mesaj tarihi:

Fiyatlar hakikaten çok saçma.

Yalnız son 1-2 haftadır instagram storylerinden görüyorum, millet tamamen salmış ya. Beach club'da, restoranda cafede bayağı maskesiz dipdibe 40 kişi buluşuyor millet, hiç corona falan yokmuş gibi.

Mesaj tarihi:
On 18.06.2021 at 19:03, Liebe dedi ki:

Go go bostancı  plajı sdffdsf

yok istanbulda değilim 1 saatlik mesafade çok güzel bir sahil varda hayranlarım yanıma gelip rahatsız etmesin diye editledim sonradan.

Mesaj tarihi:

pandemiye rağmen umursamadan dip dibe yerlerde partileyen insanların ülkesiyiz, herkes tatile gidecektir elbette.

ama ben bir sene daha pas geçeceğim ülkenin tek kerizi olarak ?

Mesaj tarihi:

@Esnaf çılgın arttı hacı, geçen sene rixos tekirovaya cthulhu ile 9500e almıştık 5 gün, şimdi tam 2 katı. 

2018de alwa donna world diye kirişte bir yere almıştık 3250 miydi neydi 1 hafta, şimdi 18k sdsfds

• Yeni Oluştur...