neworleans Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 ben nycde yasiyorum epeydir,bunu gecen kurdum dedim bakayim duruma, yahu plus uyelige gectim 80 kisi begenio beni el salliyorum onlar geri el salliyorlar ama muhabbet ilerlemiyor, profiller sarap icip muze gezmek tamam okey bunlar benim kriterlerime uyuyor ama trdeki gibi illa peslerinden mi koscaz napmaliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Aa tikkycemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 ahahaha bu nasıl içerik ya "trdeki gibi illa peslerinden mi koscaz" kısmında "boşuna mı geldik buraya yaa oooooooooof" duygusunu buram buram hissettim. "şarap içip müze gezmek" stereotype'ı da evlere şenlik. benim puanım 9/10 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 47 dakika önce, Xenocide dedi ki: "trdeki gibi illa peslerinden mi koscaz" kısmında "boşuna mı geldik buraya yaa oooooooooof" duygusunu buram buram hissettim. HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 ya saçmalamayın new orleansda kızlar teklif ediyor bir kere. bunu herkes bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 arabalı fotoğraf koy. Ben arabanın önünde çekildiğim elimde purolu bir foto koydum dediğin gibi bir sorun yaşamadım dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Profile boy yazanlar var ya. Az da değiller. Hayır onun boyu değil, bildiğin kendi boyu. Adam "1.75" yazmış. Hani "yercücesi çıkmışım fotolarda ama öyle değilim" mi demeye çalışmış napmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 sana niye erkekleri gösteriyor ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 adamın tercihinden size ne yahu asdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 1 saat önce, Rewendor dedi ki: Profile boy yazanlar var ya. Az da değiller. Hayır onun boyu değil, bildiğin kendi boyu. Adam "1.75" yazmış. Hani "yercücesi çıkmışım fotolarda ama öyle değilim" mi demeye çalışmış napmış... salak kadinlar bunu her ama her konusmada soruyor, en sonunda bikip yaziyorsun. biz meme boyunu sorsak tu kaka olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Bana göstermiyorlar Erkek grubu whatsapp sırasında millet bunu soruyordu "nasıl daha çok düşürürüm, profile ne yazmak lazım" diye, orada döndü boy olayı. Bu arada kızlar da yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 direk yürü abi small talkı skiple direkt konuya gir gönlü varsa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 event fln yok mu cevrede, ona davet edip takilsaniza biraz, napsin kapiyi calip, kravatindan tutup seni yataga mi atsin asdfasjldk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 (düzenlendi) Abi İspanya'da sen bir kafede otururken yanına "Selam tanışabilir miyiz?" diye gelip masana oturuyormuş kadınlar. Tinder'dan İspanya'ya bağlan. Uçakla yanına gelir. Nisan 23, 2021 downwhereiam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 İlla peşlerinden mi koşacağız çaresizliği hahah adamı taa abd ye kadar kovalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 "sen hiç bir türkle tanıştın mı, çok sıcak kanlıyızdır" diyerek egzotik oriental backgroundunla onları ağına düşürebilmelisin adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Caps or didnt happen sen buraya kendi fotolarını koy biz sana taktik verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Sen simdi NYC'de tinderdan dahi kiz dusuremedigini mi soyluyorsun? Vahimmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 bu kadar yazmak yerine koy tender resımlerını ve yazdıklarını degerlendırelım öneri sunalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 hiç boyum sorulmadı, gerçi boydan fotoğrafım olduğundan olabilir asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 yalan at 1 ay boyunu buyuk yaz, a/b test yap ne gidiyor, you cant improve what you can’t measure Fotolarin cok duzse, paragliding man falan yaz google’a buldugunu koy sorarlarsa yaptim dersin vs biz mi ogretelim her seyi keanu reeves ile kahve ictim ask me for details yaz soran olursa sallarsin iyi bir iliski yalanlar uzerine kurulur hele Tinder’sa, amac ilk datete isi bitirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 minority yaz açıklamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar