Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Hangisi? Tavsiye istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 ultima online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Ne tür PvP? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 kınayt onlayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Wow da world pvpden ötesi yoktu eskiden. Şimdi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 2 saat önce, GERGE dedi ki: Ne tür PvP? Dengeli bir matematiğin işlediği bir pvp. Refleksin önem arz ettiği bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Pong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 cs go tabi ki en iyi oyundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Refleks istiyorsan quake falan oyna. Yoksa starcraft en dengeli pvp'ye sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 ben battlefield serisi derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Ultima Online zaten oynayanların başka bir seçeneği tercih edeceğini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Eve online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Daoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Sw galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 (düzenlendi) güncel oyunlardan benim için: mmo : Guild Wars 2 . üstüne tanımam şimdilik. mmo ağırlıklı bir oyuncuyum. Pvp sini en çok sevdiğim oyun bu oldu. Refleks in bu kadar önemli olduğu başka mmo görmedim açıkcası. B&S gibi ping bazlı oyunları saymayarak söylüyorum bunu. Dodge olsun, fake castler olsun... başka bir seviyede mmo. ilk yıllarında çok hakkını yemişim. fps / tps : Fortnite Bu seviyede yetenek isteyen fps/tps daha gelmez sanırım. (gelmesinde zaten D:. Bu ne lan? adfaf ) moba: zaten 2 tane seçenek var :D. hoplamalı, çok yetenek kullanmalı bir şey istiyorsan lol. Taktiksel istiyorsan dota2 Mart 20, 2021 Densiz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Unreal Tournament - InstaGib modu tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 tekken 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 rune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 2 saat önce, Rewendor dedi ki: Unreal Tournament - InstaGib modu tabii ki adamı kalp hastası eder yahu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 instagibsiz hali bence en iyi hala. o keyifte multi shooter asla bulamadım bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 CS 1.6 hala benim için zirve. Onu oynadığımızdan ama arkadaşlarla hep. Onun dışında Tribes serisi çok iyiydi ya, var mı hatırlayan? Tribes: Vengeance çok oynadım.Daha eskiye gidersek ama ilk oynadığım multi fps şu: Spoiler Konuya dönersek, bunu çok duyuyorum: https://store.steampowered.com/app/905370/Conquerors_Blade/ Ama hayatta f2p mmo oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 cs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 izometrik sphere uo fps quakeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 2 saat önce, GERGE dedi ki: Onun dışında Tribes serisi çok iyiydi ya, var mı hatırlayan? Tribes: Vengeance çok oynadım. Starsiege: Tribes diyorsan evet oynadıydım, iyiydi bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar