sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Bone’un hiç kadın tanımadığı bu mesajdan belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 güzel ya. önceki sayfada denilen çevreyi umursamama olayı rahatlatıyor, kendi adıma kendimle daha barışık hale geldim. iş yönünden de bir şeyler rayına oturmuşsa artık yapacak bişey yok diyip kendi işine bakıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Herkes aynı yaşamıyor benzer yaşları. Geçen firmada satışçı ile görüşüyorum adam bana bizim yaşımıza geldiğinde sizde anlıycaksınız dedi ( benden 10 yaş büyük olduğunu ima etti ). Kaç yaşınızdasınız deyince adam benden 3 yaş küçük çıktı. Evlilik , çocuk , ekonomik sıkıntı , kişisel özellikler , sosyallik vb şeyler farklı etkiliyor herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 aga 20 li yaşlar çok sıkıntı ya, okuldu ilişkilerdi iş bulma derdiydi falan saçlarım beyazladı benim 25 yaşında stresten. şansım yaver gidip her şey yoluna gidip de 30lu yaşlara gelince de (32) ulan 20li yaşlarda yapmak istediğim şeylerin hiç birini yapamamışım gerçeği vuruyor yüzüne. sözde hep gitarda ustalaşırım diyordum, 70 li kilolara inerim diyordum, düzenli koşuya çıkarım gibi daha böyle temel basit şeyleri yapamadan hayat gailesi içinde kaynamış gitmiş hepsi elimde kalmış. şimdi de iş, eş, çocuk ilgilenmesi derken kendime vakit bile ayıramıyorum ki hobilerime adapte olayım. neyse yaş 40 olunca belki artık aman koyver gitsin ben yapamadım çocuk yapsın moduna girerim belki sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 abi 32 birşey değil ya yap bir plan başla yapmak istediklerine. Zaman olayını ayarlamak biraz ne kadar istediğinle alakalı, birşeyi çok istiyorsan gerçekten planlama yapıyorsun. Bir de toplum ve aile kültürüyle çok barışık değilsen daha rahat bir hayat geçiriyorsun, yok geç kaldım evlenmeliyim, işim gücüm olmalı, evim arabam olmalı, ana baba akrabalar; bunlardan uzak durmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 1 saat önce, Liebe dedi ki: şansım yaver gidip her şey yoluna gidip de 30lu yaşlara gelince de (32) ulan 20li yaşlarda yapmak istediğim şeylerin hiç birini yapamamışım gerçeği vuruyor yüzüne. Şu o kadar feci çarpıyor ki suratına... Hele kendini daha net olarak 30'larda tanıyorsun, kendinle ilgili eksiklikleri, geliştirmen gerekenleri veya geliştirmek istediğin özellikleri 30'larda fark ediyorsun. Oysa esas hızlı düzelteceğin dönem hem gelişim hem zaman boşluğu açısından 20'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 (düzenlendi) 12 saat önce, reyou dedi ki: youtube da dunyayi gezen 20 lik gencleri gordukce, biz yasamamisiz diyorum. shame on you. ya işte şu da atak gibi geliyor ama geldiği gibi de ya bunu kafaya taksam elime ne geçecek defansı devreye giriyor Ülkedeki en başta eğitim ardından da (mk) gelenek görenek işleri 20lerde insanın kendisini tanımasına pek olanak vermiyor. Ondan dolayı da 20lerde kendini tanımak ve ona göre hareket etmek bizim buralarda biraz zor. Ekim 8, 2020 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 9 saat önce, Liebe dedi ki: aga 20 li yaşlar çok sıkıntı ya, okuldu ilişkilerdi iş bulma derdiydi falan saçlarım beyazladı benim 25 yaşında stresten. şansım yaver gidip her şey yoluna gidip de 30lu yaşlara gelince de (32) ulan 20li yaşlarda yapmak istediğim şeylerin hiç birini yapamamışım gerçeği vuruyor yüzüne. sözde hep gitarda ustalaşırım diyordum, 70 li kilolara inerim diyordum, düzenli koşuya çıkarım gibi daha böyle temel basit şeyleri yapamadan hayat gailesi içinde kaynamış gitmiş hepsi elimde kalmış. şimdi de iş, eş, çocuk ilgilenmesi derken kendime vakit bile ayıramıyorum ki hobilerime adapte olayım. neyse yaş 40 olunca belki artık aman koyver gitsin ben yapamadım çocuk yapsın moduna girerim belki sdsfds Bende 37 yaşına gelince kendime hiç vakit ayırmadığımı ve hiç harcama yapmadığımı fark ettim. MEsela 5-6 sene aynı laptop u kullandım en sonunda wow u bile kaldırmadıgını fark edince gittim geçen kasım ayında pc topladım . bir süredir kamp planlarım vardı . ufaktan bu yaz karaburun koyların da ona da başladım. gelecek yaz full ekipman olmayı planlıyorum. Bunları evli çocuklu halimle yapıyorum. Bence sorun ertelemek işte. Hep erteliyoruz. bahane buluyoruz sonra yapamıyoruz. Aslında bir şekilde hallediliyor. sen kendine vakit ayırmak için adım at gerisi gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 lutfen basligi ikiye ayirabilirimisiniz baba olmus patiler ve baba olmak istememis daltonlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 tabiki geç değil ya, seneler sonra gitara başladım 10k harcayıp güzel ekipmanlar aldım, 30 35 kilo verdim arada koşmaya başladım işte ne bileyim nintendo aldım kendime vs. ama ben bunları hep 20 li yaşlarda yapmış olmayı isterdim. böyle 30 yaş psikolojisiyle başladım gibi de geliyor hanım bile dalga geçiyor orta yaş krizine girdin sen diye. memleketin hiç bir yerini gezemedim mesela zamanında işte daha 3-4 senedir götü topladık biraz biraz gezmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 49 dakika önce, spompas dedi ki: lutfen basligi ikiye ayirabilirimisiniz baba olmus patiler ve baba olmak istememis daltonlar diye. bi halta sap olamamışlar diye de eklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Baba olmayı başarı olarak gören mi var burada yoksa bana mı öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 aslında tüm yaşam amacını neslini devam ettirmeye indirgersek başarı olarak sayılabilir safsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 57 dakika önce, Liebe dedi ki: tabiki geç değil ya, seneler sonra gitara başladım 10k harcayıp güzel ekipmanlar aldım, 30 35 kilo verdim arada koşmaya başladım işte ne bileyim nintendo aldım kendime vs. ama ben bunları hep 20 li yaşlarda yapmış olmayı isterdim. böyle 30 yaş psikolojisiyle başladım gibi de geliyor hanım bile dalga geçiyor orta yaş krizine girdin sen diye. memleketin hiç bir yerini gezemedim mesela zamanında işte daha 3-4 senedir götü topladık biraz biraz gezmeye başladım. Simdi olgunlasmistir sartlarin belki de, ben de muzige falan yirmili yaslarimin ortasinda basladim. O zaman da keske lisede baslasaymisim calmaya diyordum. Onemli olan su an yaptiklarindan keyif aliyor olman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Onemli olan para, para varsa herseyi yaparsin. Muziginden gezmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Olm geçin bunları en kralı emeklilikmiş. En iyi zaman emeklilikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Emeklilik yasi 67 burda ve her sene artiyor. Ben olana kadar 70i rahat gecer. Bizim nesilin emeklilik diye bir secenegi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 14 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Bone’un hiç kadın tanımadığı bu mesajdan belli oluyor. bunu diyen de sipeysmiş, iyi, kaale almaya gerek dahi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 E oldu o zaman biz kalkalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 (düzenlendi) yaş 35 şair geliyor aklıma. her yaşın güzellikleri vardır belki de. yalnız yukardaki postlarda yazılmış 20 li yaşları kendi adıma söylemem gerekirse çok boş geçirmişim, aklıma geldikçe bozuluyorum çünkü o günler gitti geri gelmeyecek. şimdi ise çocuk eş aile iş derken zaman öylesine hızlı geçiyor ki bazen hayıflanıyorum gençleri görünce. bu arada @sipeyskeyk +1 30-40 arası nedir abi Ekim 8, 2020 vivavale tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 2 saat önce, Oce4n dedi ki: bi halta sap olamamışlar diye de eklemek lazım. herkesin bi uyusturucusu var en kotusu sorumlulukla birlikte gelen cocuk sevgisi drug free zone olmadigi surece peceteye bile birakabiliriz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 valla 30'ların en büyük çelıncı bekarsan evlilik, evliysen de çocuk yapma mevzusu. Zaman baskısı en büyük sıkıntı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 delayed gratification isin ozu. bunalim da ipi cek cek gelmiyo mantiginda gizli. hadi ip geldi diyelim, yarin milyar dolarlik adam olup isi gucu birakip toza kariya dalsan daha mi iyi olacak mesela? erkegin amaci olene kadar calismak gibi bi safsataya indirgeniyo gibi duruyo da , genetik bilince dayali temelleri vardir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Ben 30 olduğumu farketmemiştim hiç. 31 olunca farketmiştm üçlü sayılara geçtiğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar