lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Niye başlığı yok ya , baya güzel gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Star wars bitsin artik azalarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 dial up la xwing vs tie fighter oynamışlığım var, çok yaşlanmışız . Bu yeni versiyonu gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 aynen ya o Xwing TIE fighter nostaljisi yaptı bende direk. ama beğendim, tabi EA olduğu için temkinli olmak lazım. Mousela oynanır bu saatten sonra heralde joystick falan kaldı mı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Satılık TIE Fighter orjinal.. diye geldim, oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 kravat savaşları diye geldim, oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Hmmm star wars gemili VR oynanan moba.. Zengin eğlendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 (düzenlendi) Önce bundanmı başlıyorum şimdi izlemeye Haa oyunmuş pardon Temmuz 6, 2020 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 hepsi birleşip bi swg remake yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 (düzenlendi) origin access'iniz varsa gmail'daki promotions kismina bakin, closed beta technical playtest invitelari gelmeye baslamis: Start Time: July 24, 12:00PM EDT End Time: July 28, 5:00PM EDT acele edin Registration will close at 9:00PM EDT on July 19. Temmuz 19, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 (düzenlendi) lol bu da yaklaşık 5 yıl önce falan ana oyuna bedavaya gelen Elite Dangerous arena modu: yemin ediyorum daha iyi. Hani şunun aynısını alıp star wars reskini yapsan yeterliymiş de, SW bi cheesy geldi. f2p olsa oynanır lakin EA, 350 liraları cukkalayacak yine şunun için. yıldızların skybox olduğu o kadar aşikar ki, yani tamam tek tek yıldız koyun 5k milyor km öteye demiyorum da, tamamen donuk jpg resmi de çakmasaydınız keşke. edit: yıldız değilmiş onlar, halkanın asteroidleriymiş. sori. lakin hala kötü. Temmuz 22, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 @Deno koş sana alacak oyun çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 basliyoruz technical test'e biraz akitayim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Ekranın çoğunu kokpit yapmanın mantığını anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 (düzenlendi) simdi prologue bitti, mouse/kb zor geldi ama oyun akici. cok sarmadi oyun simdilik, 7-8 sene gec kalmislar bu oyun icin gibi hissettiriyor. @eldar evet, ben de ayni seyi dusunuyordum. bir de 32:9 widescreen oynuyorum, ekranin %70'i kokpit dedigin gibi (ozellikle tie fighter'larda) multi oyunda tie fighter kullanmak direk dezavantaj olucak, sacmalik... Temmuz 24, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2020 Good news, pilots! As you may know, Squadrons supports HOTAS (throttle and joystick) controls on PC. I'm happy to announce that we're adding HOTAS support to both PS4 and Xbox One as well, in a patch that will be available the moment the game goes live! :) #StarWarsSquadrons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 aldım ben bunu. var mı başka oynicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 HOTAS ile deneyen var mı? Ona göre alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Biraz stream izledim de. Hardest oynuyordu eleman. Oyunun ortasında durdu. Ya ben hiç zevk almıyorum bundan dedi. Oyun zorluğu en üst olsa bile tek yaptığım kaçmak falan diye şikayet etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 (düzenlendi) Dün preorder verip gece PS'te ilk bi başladım. HOTAS değil düz PS controller'la oynuyorum. Başta bayağı zorladı. Yarım saat civarı bir prolog/intro mission var aleti kullanmayı öğreten, yani hiç intro falan dinlemiyor çatır çatır öldürüyorlar. Onun dışında dev büyüklükler mesafeler olunca bazen gerçekten hareket edip etmediğini anlamıyorsun. Hedef alması falan controllerla zor bi miktar, ben de paslanmışım. Ben VR'sız oynadım, ama VR ile oynayan arkadaşım bayağı keyif aldı. Hatta normalde uzun süre VR oyun oynayamazken 3 saat üzeri aralıksız oynamış VR'la problem yaşamadan. Oyun alışınca çerezlik multi maç atmalık oyun olarak keyiflenecek gibi duruyor. Alette gücü motorlara (hareket ve repair için)/silahlara (lazer recharge)/shielda(adı üstünde) aktarma veya dengeli kullanma seçenekleri arasında combat ortası habire micro management yapman gerekecek gibi duruyor. Alışana kadar iyi baş ağrıtır. "Light" multi oyun kafasıyla yapmışlar aradan çıksın diye, o gözle bakınca ve AAA beklemeyince potansiyeli yüksek. Oyun biraz da kontrollere alışamadığım için heralde, çok kaotik geldi bana. O kaos zamanla alışınca oturabilir tabii. Hikaye olarak da keskin çizgilerle ayrılmış alışıldık SW hero/villain sistemini son zamanlarda yıkan hamlelerden biri olmuş, "madalyonun öbür yüzünden" de baktırıyor gibi ilk 1 saatlik izlenimim. Daha multi deneyemedim, multi oynamaya başlayınca dananın kuyruğu kopacak. O zaman keyifli mi yoksa bayar mı görecez. Ekim 2, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 pc ve konsolla cross platform var diye bişi duymuştum bu arada. varsa öyle bişi multi beraber oynayalım. ben de bu akşam single a başlicam. ps vr'ı 1 ay önce sattım. keşke bunun için bekletseymişim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 (düzenlendi) 7 saat önce, Rewendor dedi ki: Alette gücü motorlara (hareket ve repair için)/silahlara (lazer recharge)/shielda(adı üstünde) aktarma veya dengeli kullanma seçenekleri arasında combat ortası habire micro management yapman gerekecek gibi duruyor. Alışana kadar iyi baş ağrıtır. light-multi dedigin BF'nin aynisi herhalde. oyunun kendisi zaten baya chaotic, 'wing commander' mi bekliyordun? tie fighter / bomber kullanmak hala iskence mi yoksa, kokpit yok olabiliyor mu? kontroller kotu degil, oyun konsepti kotu. xwing vs tie-fighter zaten oynadik 20 sene once. Ekim 2, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 o shield ve silah hedesi xwing türevlerinin hepsinde vardı tie fighter ve interceptor kullanmıyorsan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar