sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 anakin, breaking bad, arthas vs vibe'ı olsun, fazla güç peşinde heba olmalı, yükselişli düşüşlü, başlıktaki gibi film önerileri arıyorum. dizi de olabilir de film daha makul. fantastik, scifi ya da realistik farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 (düzenlendi) vs kendisi Spoiler Nisan 23, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 scarface, The Godfather, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Reis 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 dibe çöküş diyince direk aklıma woody allen'ın bi filmi geldi. fazla güç peşinde heba olmak yok ama. ünide izleyip hayata küsmüştüm trajedi peşindekiler için baya güzel film. o değil de buradan film önerisi almak da bi garip olacak spoilerlı film önerisi topiği gibi olmuş. başkaları hiç açmasın olmadı spoyu artık. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 yeraltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 The Pursuit of Happyness (2006) -- will smith Realistik bu, ben böyle dibe vurup vazgeçmeyen adam görmedim artık senin böyle intihar edesin geliyor izlerken adam yılmıyor öyle bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 5 saat önce, Black-ice dedi ki: o değil de buradan film önerisi almak da bi garip olacak spoilerlı film önerisi topiği gibi olmuş. başlığı görünce aynı şeyi düşünüp hiç okuyasım gelmemişti benimde. okumadımda zaten ama bu post gözüme çarptı nasılolduysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 CURSED THREAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Kuzey Güney. Güney'in dibe vuruşu cidden efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 https://www.imdb.com/title/tt0157016/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Dizi olarak Ozark iyi şu sıralar. Breaking bad tarzı. Film olarak; Leaving Las Vegas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 good time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 2. Dünya Savaşı Almanya'sı için Der Untergang Bu arada başlık da öyle bi başlık ki, ilk bakışta Bonec açtı sandım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Blow / Beyaz seytan Johnny depp ve penelope cruz var. Gercek hikayedendi sanirim bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Film: Butch Cassidy and Sundance Kid Scarface A Dirty Carnival The Fall Takva Hana Bi The Man Who Wasn't There Dizi: Dreaking Bad Ozark The Man on the High Castle Narcos El Chapo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 (düzenlendi) Tam karakter olarak dibe çöküş değil de, birşeylerin farkına varma temalı Viridiana var. Filmlerde görülmeye alışık olunmayan bir gerçeklik gibi düşün. https://www.imdb.com/title/tt0055601/?ref_=fn_al_tt_1 Nisan 30, 2020 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 On 24.04.2020 at 02:07, Black-ice dedi ki: o değil de buradan film önerisi almak da bi garip olacak spoilerlı film önerisi topiği gibi olmuş. şunu yazmaya geldiydim, SONUNDA ADAMIN ÖLDÜĞÜ FİLMLER topiğinin bi tık altı gibi sdfds. filmlere bakmadan da kaçıyorum hoop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 Leviathan'ı öneririm. Gerçekten kötü ve sinir bozucu bitiyor. Türkiye'den daha beter rüşvetin, adamcılığın ve yolsuzluğun olduğu bir yer varsa o da Rusya'dır. https://www.imdb.com/title/tt2802154/?ref_=nv_sr_srsg_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar