Syringe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Guncel oyunlardan tiksinmeye basladim bu aralar ve gecmiste oynayamadigim veya bitiremedigim oyunlara tekrar bi sans vermek istiyorum. Oynadigimiz ve tavsiye edebilecegimiz oyunlari burada paylasalim. (az bilinenler, cult classicler, vb.) Benim aklima gelenler: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Spoiler Sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Time commando hd diye yenisi çıksa dev tutar, bu tarz o kadar çok oyun popüler oldu ki konsollar sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 ulan afişler de ne kötüymüş zamanında, hakikaten şanzelize kafe event afişleri gibi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 (düzenlendi) Spoiler Ocak 19, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 (düzenlendi) amiga 500'den gidiyorum, %95 oynamamissindir. Ocak 19, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 yine oynamadiklarindan... point & click adventure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 (düzenlendi) Su an net oynarim. Time commando da efsanedir. Ocak 19, 2020 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 amiga devam: moonstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Heart of Darkness PC portu var direk. Remastered'ı çıksa kapışılır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Lol darkseed’i oynamistim hatta pcoyun dergisini korsanciya goturup bunu istiyorum demistim, adam cdye cekmisti oyunu coverini da printerdan cikarmisti renkli olarak ama evet unutmusum o oyunu. Acayip igrenc ve korkunctu o zaman icin ama sadece ilk giris sahnesini hatirliyorum demek ki ilerleyememisim. Iyi oldu hatirlattigin ayrica pcoyun dergisi incelemeleri de efsaneydi NEW GAME yeni bir oyuna baslamanizi saglar QUIT GAME oyundan cikmanizi saglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 pcoyun 10 sayfa falandi sanirim, 1 kez alma hatasina dustum. darkseed guzeldir ben bir 3-4 saat ilerlemistim, elemanin surekli basi agriyordu fln baya depresif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 benim en cok saat harcadigim sanirim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 indiriyorum simdi heart of darkness'i ve populouslari, hic oynayamadim onlari sunlar aklima geldi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 heart of darkness şahaneydi, remaster çıksa direkt alırım hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 sunu da bitirememistim ama efsane platform oyunudur, dursun burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 2 dakika önce, Syringe dedi ki: indiriyorum simdi heart of darkness'i ve populouslari, hic oynayamadim onlari sunlar aklima geldi: Off bu oyuna çok kıl oluyordum, vs modu vardı arkadaş yeniyordu sürekli. Zaten platform oyunlarını oldum olası becerememişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 time commando oynuyorum 20 dakkadir ve roma bolumunde takildim rezalet kontroller yuzunden. bu oyunu abartisiz 8 kere bitirmisimdir cocukken ama yetiskin halimle gecemiyorum abi bolumu surekli aydinlik icin 1 dakika karanlik eylemi dan dan tava, catal bicak gurultusu sokaklarda yankilanirken salondan reha muhtarla show haber sesleri isiklar kapali odamda time commando vahsi bati bolumunde yerden dinamit aliyorum cik artik ordan lan gel balik yaptik diyen babamin sesi belki oyunlar hep boktandi ama bize mi buyuleyici geliyolardi cocuk oldugumuz icin anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 1 saat önce, Syringe dedi ki: 90'larin cult classicler bu liste bitmez bunlara girilirse, hepsi o erada falan. az bilinenler, unutulmuşlar ve remake'i yapılasıcalar olarak gidilirse daha iyi olur bence. Aklıma gelenler Caesar III, Pharaoh (ve diğerleri: Cleopatra, Zeus, Poseidon; bunlar 90'lara girmiyo ama olsun aynı konsept farklı setting) Myth, Maniac Mansion, Fate of Atlantis.. çok oyun var da açıp dergileri karıştırmak lazım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 (düzenlendi) Theme Hospital Simcity 3000 Rollercoaster Tycoon Stunts (araba yarışı) Atomic Bomberman Volfied Pinball (Bildiğimiz pinball) Titus Supaplex Outlaws (ya da outcast mi? "where are you Marshall" diye bağıran bi adam vardı) DXball NFS 2 SE (FZR2000 olan) The Incredible Machine (efsane bi zeka oyunuydu bu) Özellikle Dxball, Volfied, Pinball ve Atomic Bomberman'ı ailecek oynadığımız için bende yeri çok ayrıdır. Oturup babamla oyun oynadığım zamanları gerçekten özlediğimi fark ettim. Bu arada çoğunu buradan oynayabiliyorsunuz: https://archive.org/details/softwarelibrary_msdos_games ben de yeni keşfettim şimdi. Ocak 19, 2020 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 heart of darkness: hd remake carmageddon: sjw the reckoning :3 time commando: o kadar çok bitirmiştim ki istemiyorum remake falan sdf soul reaver: from soft alsın bu ip'yi oddworld 1 ve 2 de güzeldi. neyse ki steam'de varlar. birinciyi remake'lemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 benim de geçen şu düştü aklıma 2001 oyunu. cd'ciden alıp biraz uğraşmıştım ama ilerleyememiştim aslında baya güzel oyundu dönemi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 ancak 90'ların ikinci yarısından itibaren oyun arabirimleri uzun ömürlü kullanılabilir hale gelmeye başladı. ondan önceki oyunların çoğu o dönemde o bilindiği için oynanırdı ama bayağı kamyon direksiyonu gibi bugünkü standartlara göre. cep telefonlarında aynı tuşa 5-10 kere basıp bir şey seçildiği devirler işte ortaçağ gibi. benim 2000'lerde oynamaya dayanabildiğim tek erken 90'lar oyunu syndicate oldu. diğerlerine dayanamadım şahsen neyi denediysem o zamanlar oynasam bile. 95'ten sonra gene daha çekilir hale geliyor biraz da windows'un evrensel hale gelmesiyle. ondan önceki devir zaten cd oyun-> run oyun.exe devri, henüz düzgün arabirim konsepti kafalarda oluşmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Eski 486'ım da oynamıştım, güzeldi. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/50/Soldiers_at_War_Cover.jpg https://en.m.wikipedia.org/wiki/Soldiers_at_War Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar