Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Benim de oldu bir kac ay bitireli uzun zaman sonra.

House of Hope - Raphael oyun tarihindeki en iyi zone / fightlardan olabilir. Muzigiyle filan mukemmel.

Ote yandan, Act 3 asiri baydi beni. Uzattikca uzatmislar sanki zorlama Nether'e gelene kadar bir yer vardi merdivenlerden cikiyorsun durmadan yukariya dogru asiri baydim oralarda. 

Tekrar baslayasim var ama bitiremem sadece istedigim yerleri yapar birakirim gibi. Son fight mekanigi filan gereksizdi sanki. Act 2 daha zayif diyordu herkes ama benim daha cok hosuma gitti degisik variety fightlar. 

Cok item var, cok cok fazla esya bakilacak konteynir o bu var. Bir yerden sonra meh diyorsun. Inventory management hakikaten yoruyor parayi scrollara ve dye lara gomdum. 

Benim icin hala BG2'nin yeri ayri ne olursa olsun. Cok daha serbest ve ozgurduk sanki o oyunda. Gidip alakasiz bi sekilde Act 2 de Firkraagla kapisip tokat yiyordun mesela. Bu cok daha linear dendigi gibi.

Larian biraz formul disina cikar mi bilmiyorum bakalim diger oyunlarda. Benim gibi illa voice acting olacak her kelime tarzi seylere onem vermeyenler icin umarim yogunlastiklari yerler bu tarz olmaz. BG2 de Irenicus gibi ironik karakter sesli olsun, Firkraag konusmasi sesli olsun yeterli bence. Bir de her NPC ile diyalog olmak zorunda degil. 

Sotto tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...