Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 (düzenlendi) o crossbowla birisine sıktıracaklar ya edit: sıktır sf başı Mayıs 17, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 1 saat önce, sanssizsansli dedi ki: yani bence 3dk göstermeleri yeterli çünkü bronn gibi karakter için özellikle son bölümü olan bir diziye daha bir ton doldurulması gereken yer varken fazla zaman vermelerine ben asıl daha fazla söverim. Yok bee. Bronn'da kesin bi pislik var. Yani backgroundını merak ediyorum. Neciymiş kimlerdenmiş onu bilmek isterdim. (Keşke foruma yutubdan video ekleyince timesnapli olduğunu da gösterse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 gösteriyor zaten play'e basınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 kendi söylediğinden yola çıkarsak eğlenceli bir şekilde ölcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 1 saat önce, Xenus dedi ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Umarım yarınki bölüm Dallas'ın 9. sezonu gibi biter. 10. sezonun başında 9. sezonun bu son sahneye kadar olan kısmının Pam'in rüyası olduğu açıklanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Peki bu bilgi sende neden var, esas irdelememiz gereken konu bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Yarin bran ve flashback falan gormeden sezonu bitirecekler bence fjdjdj. Olabilecek en düz şekilde.ana bacı gidicek herkes finale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 vietnamlıların çaldığı senaryo birebir tutuyor kafam rahat ne olacağı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 (düzenlendi) 24 dakika önce, Rewendor dedi ki: Peki bu bilgi sende neden var, esas irdelememiz gereken konu bu bence İtiraf ediyorum, diziyi ilkokul-ortaokul-lise dönemimde seyretmiştim. Gerçi o zamanlar için fena dizi değildi. Olayların rüya olduğunun söylendiği bölümü kaçırdığım için, gözümüzün önünde son nefesini veren Bobby'nin nasıl geri döndüğünü de anlayamamıştım. Mayıs 18, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Cidden inanilmaz duz olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 1 dakika önce, Komutan dedi ki: İtiraf ediyorum, diziyi ilkokul-lise-ortaokul dönemimde seyretmiştim. Gerçi o zamanlar için fena dizi değildi. Olayların rüya olduğunun söylendiği bölümü kaçırdığım için, gözümüzün önünde son nefesini veren Bobby'nin nasıl geri döndüğünü de anlayamamıştım. Ben de Yalan Rüzgarı'na maruz kalıyordum anane ve dedeyle. Hiç kaçırmadan izlerlerdi, benim çizgi film kuşağımla çakıştığı için memnun değildim, ama yapacak başka bi şey olmadığından ben de izlerdim onlarla. Liseye kadar sürmedi gerçi, ilkokul belki biraz ortaokul başı falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allahless Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 yaşlar belli ediyor kendini 7 saat önce, Red dedi ki: Yarin bran ve flashback falan gormeden sezonu bitirecekler bence fjdjdj. Olabilecek en düz şekilde.ana bacı gidicek herkes finale ya sakattan bir cacık olmaz, NK'dan sonra onun şarjı bitti gibi. birisi gelip tekmelerse bir iki flashback görür belki sdf dany' bölümün ilk 10dksı jon'u ihanetten yargılayıp ned gibi kelleyi alarak başlasa bölüm acayip heyecanlı olabilir geri kalan dakikalar. ağır fantazi tabii bu, yapmazlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 jon zor da tyrion'ı kesse bari. useless char zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allahless Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 (düzenlendi) cüce jon'a yanlayacak artık başka çaresi yok, yoksa dany gördüğü yerde /dracarys çekmesi lazım. ama kesin bir şeyleri biliyor açıklayacak vs. diye ölmez bence. Mayıs 19, 2019 allahless tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 20 saat önce, Fistan dedi ki: vietnamlıların çaldığı senaryo birebir tutuyor kafam rahat ne olacağı belli. önemli bir şey olacak mı? evet ya da hayır alalım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 33 dakika önce, mascio dedi ki: önemli bir şey olacak mı? evet ya da hayır alalım sdfds az kaldı sabret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 (düzenlendi) sezon dizinin finali ve önemli bişey olacak mı mı? Mayıs 19, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar