dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 On 18.02.2022 at 19:08, Silphatos dedi ki: böyle döneklik yok, davayı satmış. vay be.. kendi adini afedersiniz ermenice mi yazmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 HAYVAN ascii yapmaya çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 6 saat önce, progamer dedi ki: No Way Home en sonunda çıkmış internete de. 4k baktım da, daha var heralde ona, 1080 idare edelim şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Overrated film ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Aynen ya, keske tom yerine toby geleydi de ilk avengers filminde venomla birlesip thanosa tek ataydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Beklentileri yada kafada canlanan hayran teorilerini aşabilen bir Marvel filmi görmedim uzun süredir. Bu haliyle bile yanına yaklaşabilenin olamaması diğer film franchise'lerinin ayıbı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Güçlerinin fazla CGI gözükmesi hoşuma gitmedi. Gerçi elini ayağını büyütmesini güzel bir şekide göstermek de zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Ms. Marvel yeni nesil superherolar arasında tek gerçekten sevebildiğim. Disney+ bize gelsin artık yahu. Türkiye'ye geleceklerini söylediler, RTÜK lisansı bile aldılar. Bu başlamadan gelse artık. MCU'yu da tekrar bir izlemek istiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 (düzenlendi) yani el ayak büyütme olayları çizgiromanlarda da kötü gözüküyor, birşey diyemiyorum o yüzden çünkü mr fantastic'in daha da lame olan bir hali gibi güçleri. ('embiggen' ) hatta kamala kendi bile itiraf ediyordu bir yerde sanırım. parlayan power cosmic olarak yorumladılarsa burada gene nispeten tolere edilebilir belki. alter ego olarak oyunda eğlenceliydi kamala, burada aktris başarılı olduysa o götürür ama fragmanda etkiledi dersem de yalan olur. sonda captain marvel çıkacak diye bekledim ama çıkmadı ki ms marvel ona bağlı bayağı. önce marvels'da debut yapar diyordum. bakalım. müziği güzel. Mart 15, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Beğenmedim fragmandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2022 disney+ yazın geliyor bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 moon knight ilk bölüm çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 kesin kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Yaza Disney+ çıktığında artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 moon knight diziymiş ya la, film bekliyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 mısır mitolojisi ammit mamit vs ben beğendim. Müzikler ve sinematografi geçen seneki diizlerden daha iyi, oyunculuk meh ben daha iyi yaparım İngiliz aksanini ztn star warstan nefretim vardı elemana ama genede fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 sinematografi oldukca basarili, ilk bolumu tekrar izlerim sadece sinematografi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 On 03.04.2022 at 18:15, Laorx dedi ki: oyunculuk meh ben daha iyi yaparım İngiliz aksanini aksanın "kötü" olmasının nedeni var. kişilik bölünmesiyle yaratmaya çalıştığı kişilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 Evt 2. bölüm jeton düştü benim, adam safkan ingiliz sanmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 On 30.03.2022 at 14:57, goldbären dedi ki: kesin kötüdür şüphen olduğu için sen kötüsün, tabii ki kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 Moon Knight 3. bölüm spoileri: Spoiler Jake Lockley de geldi gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 moon knight 3. blm izledim simdi guzel baya, villain da saglam olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar