GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 sdsdfsdf yok abi geçtiğim yer baya graffiti sanatçılarının sidik yarıştırdığı bir mekan. herifler sürekli yeni şeyler yapıyo o tren yolu duvarına. en dandik evlerin 4-5m olduğu nezih semt allahın dağı vs değil aranmalık bir durum yok. benim garibime giden orası bile böyle tiplerle dolduysa başka yerler nasıldır, hafif bir "istanbulun anası silkelenmiş" gerçeği ile karşı karşıya kalmak üzdü. @neutrino 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Niye abi belki grafitileri yapanlar o adamlardı. People who write vs People who read durumu söz konusudur belki 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 neutrino, 17.06.2024 20:31 tarihinde dedi ki: Graffiti bakmak nasil bi aktivite yahu, aranmissin biraz. niye tehlikeli olsunki , bu kadar urkek bi hayat yasamak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 GONDARCENGIZ, 18.06.2024 03:52 tarihinde dedi ki: sdsdfsdf yok abi geçtiğim yer baya graffiti sanatçılarının sidik yarıştırdığı bir mekan. herifler sürekli yeni şeyler yapıyo o tren yolu duvarına. en dandik evlerin 4-5m olduğu nezih semt allahın dağı vs değil aranmalık bir durum yok. benim garibime giden orası bile böyle tiplerle dolduysa başka yerler nasıldır, hafif bir "istanbulun anası silkelenmiş" gerçeği ile karşı karşıya kalmak üzdü. @neutrino He bu contexti bilmiyordum, graffiti deyince tag koyan kekolarin oldugu kenar mahalle arkasi trenyolu sanmistim. DoGMeaT, 18.06.2024 09:57 tarihinde dedi ki: niye tehlikeli olsunki , bu kadar urkek bi hayat yasamak istemiyorum Genelde grafiti falan oyle zengin, nezih yerlerde istenen bir sey degil. Varos yerlerde bunlari gormeye gitmek tr icin riskli bariz. Konunun urkek yasamayla ilgisini anlamadim, common sense diye bisey var sonucta, gece vakti sehrin tekinsiz yerlerinde tek basina dolasmayi tercih ediyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2024 3-4 saat resim yapanlarin gotu kesilmiyorsa, o resme bakmaya gelenler de safe olabilir diye mantik yuruttum Bide dedigin net yanlis, gungorende Bağcılar'da yahut esenyurtta grafiti turu atsak bisi bulamayiz Kadikoy moda yeldegirmeni fln gezsek bin tane grafiti buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2024 Yaziklar olsun Esenyurt'a ayip edilmis https://youtu.be/BgYu8qjsb0o?si=SYrTQzPCKiRyqA5T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 en iyi joker phoenix dediğimde ortamlardan dışlanıyorum. yardım eli uzatınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 En iyi batman kim onu söye de ona göre yardım ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 (düzenlendi) robert patinson ile ben affleck arasında kalmış olabilir phoenix daha joker sayılmaz. evrim aşamasında. ikinci filmde tam olarak göreceğiz nasıl joker olacağını. Temmuz 1, 2024 df tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 neutrino, 18.06.2024 21:45 tarihinde dedi ki: He bu contexti bilmiyordum, graffiti deyince tag koyan kekolarin oldugu kenar mahalle arkasi trenyolu sanmistim. Genelde grafiti falan oyle zengin, nezih yerlerde istenen bir sey degil. Varos yerlerde bunlari gormeye gitmek tr icin riskli bariz. Konunun urkek yasamayla ilgisini anlamadim, common sense diye bisey var sonucta, gece vakti sehrin tekinsiz yerlerinde tek basina dolasmayi tercih ediyor musun? eskidendi la o simdi belediyeler gidip grafiticilere gardas su bizim duvari bir boya la diyo legal ve helal grafiti var artik ayrica onceleri elinde sprey olani kovalayan esnaf gardas benim kepenki ne zaman boyuyacaaniz diye soruyor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Günlük yarın yeni işe başlıyorum. 1 yıl çalıştıktan sonra ayrılıyorum, çok sevdim, çok rahattım ancak title mevzuları için zıplamam gerekiyordu. Evden çalışacağım en güzel yanı o olacak. Terapiye başladım, iyi geliyor, müthiş kaygılı insanım, yaşlandıkça daha da kaygılanıyorum. İş değişikliği kriz geçirtiyor resmen ancak önceki iş yerimde de 4.5 yıl çalışmıştım. Bakalım wish me luck 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 super. hayirli olsun, iyi sanslar 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 biyixsiz son kimligi de degistiriyorum 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2024 20 yıllık şoförüm, her tatil dönemi en az 4bin km yol yaparım. İlk kazamı Cuma gecesi Eğirdir - Gelendost arasında yaptım. Eşim, çocuğum ve annem, 1.0 Polo ile yoldayız. Dümdüz tali yol, gidiş geliş tek şerit, sağlı sollu elma bahçeleri, yeterli aydınlatma yok. Bildiğim güzergah, yine de yolu navigasyondan takip ediyorum ki virajları erken görebileyim. Hızım 100km/s civarı, önümdeki aracı sollamaya çıktım, ben sollarken o da hızlanmaya başladı. Karşıdan bir çift ışık gördüm, dip gaz 140km/s ile solladım, şeridime geçtim kısa farlara döndüm, ayağımı gazdan çektim. Dikizden arkayı kontrol ederken birden yolda 3 tane köpek belirdi. Biri karşı şeritte, diğer ikisi tam önümde. Ani fren, kızaklama ve güm diye bir ses. Göbekten bir tanesine girdim. Yavaşlayınca sağda durdum. Arabadaki herkes iyi, oğlan uyuyordu, uyanmadı bile. Arkadamki araçlar yanımdan bastı geçti. Araçtan indim, hızlı hasar tespit - ön ızgara parçalanmış, radyatör su akıtıyor, sis farının teki içeri girmiş, plaka yok ve ön tamponda normal hasar. Sonrası olağan süreç, reflektörleri koy, polise haber ver, çekici çağır vs vs. Uzun lafın kısası günlük, hız yapma ve kendine çok güvenme. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2024 çok geçmiş olsun. bu köpekleri yol kenarlarına ormanlara atan belediyeler çok büyük suç işliyorlar. kaç tane benzer kaza oluyor. yine ucuz atlatmışsınız. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 annemin evi kentsel dönüşüme giriyor, müteahit 1.3m TL civarı para alacak daire başı. annemin geliri aslında fena değil kendini kurtarırdı ama borderline ablam sağolsun kabus gibi çöktü hayatımıza, annemin adına çektiği krediler kadının cebindeki son kuruşuna kadar paralara çökmeler neler neler... bir şekilde kadının arkasında ben varım diye tabi daha rahat yapıyor bunları ne de olsa öderim kadını bırakmam aç açıkta diye. yine de asıl konum bu değil, bununla ilgili. bu lanet masrafların altından kalkabilmek için bayadır para biriktiriyordum, üstüne bu sabah da 4.27'den uygun denebilecek kredi bulduk (denizbank bu arada lazım olan varsa denesin) hesaba geçti falan neyse, üstüne 1 saat sonra annemin kiracısı mesaj attı oğlum kombinin gider borusu patlamış (apartman 50 senelik) 5500 masraf var nasıl yapalım diye. daha onu cevaplayamadan mail geldi şirketten, 8 ay önce yaptığım kazada karşı taraf günlük araç kiralamış 5 gün onun için icraya vermişler 6500 de kiralama firması fatura yollamış. yarım saatte 12 bin ek masraf çıktı. burda biter mi dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 4.27'ye uygun denebiliyor mu ya? uygun denemeyenler kaçmış merak ettim. millet 2020'nin yazında (devlet bankalarından galiba) 0.97'den filan alıyordu kapış kapış, ben 2 sene sonra 2.06'dan aldım diye üzülüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 resmen günlük 0.2 - 0.3 puan oynuyor şu an. ben en ucuz 4.59 gördüm geçen hafta, şu an 4,96 gibi çoğu bankada. 2020'de 0.74'ten konut kredi ve 0.82'den ihtiyaç kredisi çekmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Cokomantis, 10.07.2024 12:22 tarihinde dedi ki: 4.27'ye uygun denebiliyor mu ya? uygun denemeyenler kaçmış merak ettim. millet 2020'nin yazında (devlet bankalarından galiba) 0.97'den filan alıyordu kapış kapış, ben 2 sene sonra 2.06'dan aldım diye üzülüyordum. Bu devirde bedava şu an o sabit faizli kredi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 beni yeme kekimi ye (yiyorsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2024 4 gündür ölümüne Breaking Bad izliyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2024 Keşke bende hafızamın o bölümünü silip tekrardan başlayıp izlesem. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 sanayiye giderken bilerek varoş gibi giyinmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 AHSHP 4JŞ 5 093 ŞJGĞğşvş ü* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 yoruldum abi. uzun bi suredir 7/23 falan calisiyorum. bu yormadi ama mal bulgarlar mal accountant mal legal servis falan cok yordu mal accountant yuzunden yeni ise aldigim adamin sevgilsi hamile diye adami evden cikartacaklar. simdi munihte adama yer bulacagim ailesi ile... 1 ayda.. imkansiz ofisi tasiyacagim e kendime yeni yer buldum onu tasimam lazim. calismaktan sikintim yok da nerede salak var bunlarla ugrasmak sinir ediyor. sinirlenmeden isimi yapmam lazim. kafalarini ezmek istiyorum aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar