DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 ben eskiden beri yemeyi çok severim ama farklı bi hallere geldim bi süredir kan şekerim fln bişi oldu heralde , zaten babamda da var şeker hastalığı böyle baklavayı muzlu rulo arasına sarıp fln yemek istiyorum waffle'ı blenderla ezip şat yapmak istiyorum yemek fln çok önemli değil ben hayrabolu tatlısı yemek istiyorum üzerine tahin döküp allahım niye uyuşturucu kumar ve tatlı gibi şeyler direk göte göbeğe günaha fln yazılıyor
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 şekerle ilgili sorun olabilir madem babanda da varsa, tez zamanda bir doktora görün. tarifinin aynısı amcamda oldu, şeker çıktı sonra. telaşlandırmak gibi olmasın ama baktır.
samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 bişi vardı tatlı isteğiini bastıran da adını unuttum ya
khalad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 samaella said: bişi vardı tatlı isteğiini bastıran da adını unuttum ya varsa öyle bir şey hemen bilgisini geçelim
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Aiko said: BU BÜYÜK TARAFTARINLA ÇOK YAŞA bunu yazmaya gelmiştim.
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 khalad said: samaella said: bişi vardı tatlı isteğiini bastıran da adını unuttum ya varsa öyle bir şey hemen bilgisini geçelim tarcin cubugunu kaynatin ya da caya atin oyle demleyin icin.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Evet tarçın. Şeker hastalığı isminden sempatik şirin bişey gibi geliyor ama dikkat etmezsen yarı ölü yaşamak gibi bişey.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 reyou said: Yaninda süt ic, mis. Süt beraber yenen yiyeceklerin sindirimini yavaşlatıyor. Bu yüzden tatlının yanında süt içmek istiyor insan şeker kana yavaş karışsın diye.
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 serbetli tatlinin yaninda ayran icmeyen gercek tada ulasamamistir kunefe+ayran
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 kültablası falan yala bastırır herhangi bi şey yeme isteğini
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Şekerden şöyle bir kaç hafta uzak kalayım dedim , 3 gün kahve alayım diye gittiğim dükkanda caramel macchiato alıp arkadaşın içtiğin kahve iyiymiş ne aldın diyene kadar uyanmamam da güzeldi. Şeker uyuşturucudan beter valla sinsi sinsi aldırıyor kendini :)
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 ben yaklaşık 45 gün 0 şeker tükettim deli gibi kilo verdim o arada. şimdi yine kaçak kaçak yiyorum durdu kilo vermem o kadar spora diyete rağmen :( ne lanet şey ulan yemicem diyorum akşamına bi bakıyorum kahvenin yanına cheesecake söylemişim farkında bile değilim sinsi şey
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Narstil said: Şekerden şöyle bir kaç hafta uzak kalayım dedim , 3 gün kahve alayım diye gittiğim dükkanda caramel macchiato alıp arkadaşın içtiğin kahve iyiymiş ne aldın diyene kadar uyanmamam da güzeldi. Şeker uyuşturucudan beter valla sinsi sinsi aldırıyor kendini :) 12 yasinda misiniz sekerli kahve neeeee
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 İnsülin direnci mi ne öyle bişi vardı? Ondan dolayı olabilir.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Aynen ondan oluyor. Bir hafta on gun sik gotunu seker iceren hic bir sey yeme (meyve dahil). Sonra aramayi birakiyorsun zaten. Ben de bir oturusta bir kilo tahinli kaymakli kabak fatlisi yiyen adamim, o yuzden anliyorum seni.
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Liebe said: bi bakıyorum kahvenin yanına cheesecake söylemişim farkında bile değilim sinsi şey sadfsfdasddf (:P)
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 İstemsizce çıkan bir alımdı. Vücüt şeker dedi :) Normalde cortado , flat white yada türk kahvesi ( şekersiz olarak alırım ) sardalya said: Narstil said: Şekerden şöyle bir kaç hafta uzak kalayım dedim , 3 gün kahve alayım diye gittiğim dükkanda caramel macchiato alıp arkadaşın içtiğin kahve iyiymiş ne aldın diyene kadar uyanmamam da güzeldi. Şeker uyuşturucudan beter valla sinsi sinsi aldırıyor kendini :) 12 yasinda misiniz sekerli kahve neeeee
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 DoGMeaT said: böyle baklavayı muzlu rulo arasına sarıp fln yemek istiyorum DoGMeaT said: baklavayı muzlu rulo arasına sarıp DoGMeaT said: baklavayı muzlu rulo arasına DoGMeaT said: *Düz duvara tırmanmak ve arkasından pussy üzerinde pussy götürmek istiyorum* fixed
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 ohyeah said: Abi kilo kaçtı bu arada? kilo sorunum pek yok ya 178 boy var , 80 kilo civarım yıllardır , pek oynamıyor
fresia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 deadwoll said: Ben de bir oturusta bir kilo tahinli kaymakli kabak fatlisi yiyen adamim, o yuzden anliyorum seni. tahin de efsane kalorili ya direk düz duvar
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 O tatlıdaki sağlıklı bir diyet adına makul tek şey kabak zaten. Gerisi sırf zarar. Yalnız efsane oluyor. Hele bir de üzerine ceviz ya da yer fıstığı mmh
Öne çıkan mesajlar