Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçimdeki tatlı yeme sevdası bi bambaşka

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben eskiden beri yemeyi çok severim ama farklı bi hallere geldim bi süredir

kan şekerim fln bişi oldu heralde , zaten babamda da var şeker hastalığı

böyle baklavayı muzlu rulo arasına sarıp fln yemek istiyorum

waffle'ı blenderla ezip şat yapmak istiyorum

yemek fln çok önemli değil ben hayrabolu tatlısı yemek istiyorum üzerine tahin döküp

allahım niye uyuşturucu kumar ve tatlı gibi şeyler direk göte göbeğe günaha fln yazılıyor
Mesaj tarihi:
şekerle ilgili sorun olabilir madem babanda da varsa, tez zamanda bir doktora görün. tarifinin aynısı amcamda oldu, şeker çıktı sonra. telaşlandırmak gibi olmasın ama baktır.
Mesaj tarihi:
khalad said:

samaella said:

bişi vardı tatlı isteğiini bastıran da adını unuttum ya

varsa öyle bir şey hemen bilgisini geçelim

tarcin cubugunu kaynatin ya da caya atin oyle demleyin icin.
Mesaj tarihi:
reyou said:

Yaninda süt ic, mis.

Süt beraber yenen yiyeceklerin sindirimini yavaşlatıyor. Bu yüzden tatlının yanında süt içmek istiyor insan şeker kana yavaş karışsın diye.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Şekerden şöyle bir kaç hafta uzak kalayım dedim , 3 gün kahve alayım diye gittiğim dükkanda caramel macchiato alıp arkadaşın içtiğin kahve iyiymiş ne aldın diyene kadar uyanmamam da güzeldi.
Şeker uyuşturucudan beter valla sinsi sinsi aldırıyor kendini :)
Mesaj tarihi:
ben yaklaşık 45 gün 0 şeker tükettim deli gibi kilo verdim o arada. şimdi yine kaçak kaçak yiyorum durdu kilo vermem o kadar spora diyete rağmen :( ne lanet şey ulan yemicem diyorum akşamına bi bakıyorum kahvenin yanına cheesecake söylemişim farkında bile değilim sinsi şey
Mesaj tarihi:
Narstil said:

Şekerden şöyle bir kaç hafta uzak kalayım dedim , 3 gün kahve alayım diye gittiğim dükkanda caramel macchiato alıp arkadaşın içtiğin kahve iyiymiş ne aldın diyene kadar uyanmamam da güzeldi.

12 yasinda misiniz sekerli kahve neeeee
Mesaj tarihi:
Aynen ondan oluyor. Bir hafta on gun sik gotunu seker iceren hic bir sey yeme (meyve dahil). Sonra aramayi birakiyorsun zaten.

Ben de bir oturusta bir kilo tahinli kaymakli kabak fatlisi yiyen adamim, o yuzden anliyorum seni.
Mesaj tarihi:
İstemsizce çıkan bir alımdı. Vücüt şeker dedi :)
Normalde cortado , flat white yada türk kahvesi ( şekersiz olarak alırım )
sardalya said:

Narstil said:

12 yasinda misiniz sekerli kahve neeeee
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

böyle baklavayı muzlu rulo arasına sarıp fln yemek istiyorum

DoGMeaT said:

baklavayı muzlu rulo arasına sarıp

DoGMeaT said:

baklavayı muzlu rulo arasına

DoGMeaT said:

*Düz duvara tırmanmak ve arkasından pussy üzerinde pussy götürmek istiyorum* fixed

• Yeni Oluştur...