MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Ben de proyu elden çıkarayım ufaktan. Bu nane 7k dan aşağı gelmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 21 saat önce, neutrino dedi ki: hitman npc'ler yine odun gibi, briefcase hunting'e devam sdf 21 saat önce, neutrino dedi ki: Ps5'te voxel tier grafik ve tuvalet sakalari.. tebrikler little devil inside 21 saat önce, neutrino dedi ki: ya offff bugsnax falan ne abi boyle, ps5 donanimina yazik 21 saat önce, neutrino dedi ki: deathloop premise gayet iyi, grafikler vasat ama neutrino'ya hiçbir şey beğendirememiş Sony hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Sdfs bunlar hep cimbiz, returnal’i begendim bayagi. Yalniz ps4 zamaninda oldugu gibi konsol aldirtacak bir oyun tanitmadilar. God of war belki ilerde tanitilirsa o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 tasarım falan np de TV ünitesinin altına sığar mı o dert oldu bana. ps4 ne güzel rahat rahat sığıyo ortalığa koyasım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 işimiz çok zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 (düzenlendi) 3 saat önce, ahmedinejad dedi ki: Bunun sadece kolu bin liradan başlar. Ps kafede kolu kırınca Dukkan sahibinden rahat dayak yenir. ps4 kolu şu an 700 tl, 1000 tl olursa şükredelim. devir eskisi gibi değil, pek fazla ps5 cafe olacağını sanmıyorum artık.olsa da saat ücreti uçuk olur baya. Haziran 12, 2020 benjani tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Alıntı GTA 5 was announced as a title that will be available on the PS5 as well, releasing an "expanded and enhanced" version in 2021. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 13 saat önce, applev0dka dedi ki: bunu yapman gerekiyor mu?? Ben Amerika'dan gelirken switch getirdim. baya kutusuyla falan soktum. hiç de bir şey olmuyor. yani sıkıntı olmaz ama gümrüktekiler çıkıp ticaret için sokuyorsun diyip el koyabilir. hele böyle ps5 vergileriyle vs. popi oldu haberleri çıktı gümrükte düzenleme gelebilir diye. kutusuz taşırsan hiçbir şekilde ticari yaftası yapamıyorlar. iş gezisine gittim sıkılmayayım diye yanımda götürdüm diyorsun işte yakalansan bile ağlak gözlerle seni izleyebilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 1 tane ürünü sokarken ticaret sınıfına sokmazlar ya. ben yurt dışından gelirken; switch işlemci anakart sıvı soğutma falan filan getirdim tek sıkıntı almanya'dan çıkarken adamın anakartı bomba sanması oldu sdaafa amerika'dan çıkarken black bir abimiz, brand new swtich coool man falan yaptı geçti asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Bi oyunu daha bozdu adamlar, oyun falan oynıyamımcaz artık evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 18 saat önce, Natanyal dedi ki: yani sıkıntı olmaz ama gümrüktekiler çıkıp ticaret için sokuyorsun diyip el koyabilir. hele böyle ps5 vergileriyle vs. popi oldu haberleri çıktı gümrükte düzenleme gelebilir diye. kutusuz taşırsan hiçbir şekilde ticari yaftası yapamıyorlar. iş gezisine gittim sıkılmayayım diye yanımda götürdüm diyorsun işte yakalansan bile ağlak gözlerle seni izleyebilir ancak. Yapmak isterlerse yaparlar. Girişte kaydını alırlar. Cep telefonu gibi 1 ay içinde TR faturayı edevlete kaydetmezsen vergiyi kitlerler. Dışarıdan getirenler çok fazla olursa, olur walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 onun için dışardan getirenin çok olduğunu tespit etmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 reisin gözünden kaçar mı sanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 yoo kaçmaz, her gelenin bavuluna bakacaklarsa neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 her gelenin bavuluna bakma diye bisey olmaz da, simdiki gibi tipine göre rasgele çevirip bavulları kontrol edebilirler, ps5 leri de patlatabilirler malum para lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 https://boards.4channel.org/v/thread/512511807 PS5 Digital Edition without KDV(tax in Turkish) 2899 TL PS5 Regular Edition without KDV 3450 TL both came approximately 399$ and 499$ US dollars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Mümkün değil ya, hayalini bile kuramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 kdv zaten aletin 2.5 kati kadar degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 ben bile TR den alirim su dogru ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 sana €599 a kitleyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 preorderi yok hala sunun burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Digital edition dedikleri ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 bluraysiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar