Ceronibo Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 aşırı iyi ifade etmişsin neden d2 sonrasının çöp olduğunu. şukunu verdim başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 peki bişi sorcam, skillerde damajlar yazıyor. Diyorki 80 vurur. Sonra bakıyorum yaratığa hakkaten 80 vuruyor (aslında armorla falan azalması lazım ama?) silahın damajının bir etkisi var mı skillerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Sotto, 29.03.2023 00:01 tarihinde dedi ki: Atiyorum d2 de ciplak necro ile full geared nekro arasindaki fark, d3 te full geared char ile tek item slotu eksik olan char arasindaki farktan cok daha azdi - hepsi bu lazy multipler design yuzunden. öyle olunca da "ama caster'lar itemizasyon'culuk yapamıyor =(((" oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Suark, 30.03.2023 06:05 tarihinde dedi ki: peki bişi sorcam, skillerde damajlar yazıyor. Diyorki 80 vurur. Sonra bakıyorum yaratığa hakkaten 80 vuruyor (aslında armorla falan azalması lazım ama?) silahın damajının bir etkisi var mı skillerde? 80 zaten weapon damage la modify edilmis hali olmasi lazim. Daha yuksek item power giyince otomatik 90 olucak atiyorum sen birsey yapmadan. Zaten can sikan tarafi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 (düzenlendi) @Cokomantis onu baska sekillerde halletmek zor olmamali gerci d4 bu konuda bir tik daha iyi aspectler bir yere kadar variety sagliyor. Sikinti Sam in de dedigi gibi build aspect e muhtac olacak mi, druid sanki oyleydi. Aspectlerden bagimsiz d2 deki affixler FCR, FRW, FHR, knockback, crushing blow, deadly strike, replenish life, attack rating, block vs bakiyorsun d4 e. X% damage to close enemies Y% damage to distant enemies, ne oldugu bile tam belli degil guc acisindan. D4 affixleri bana baya baya filler geldi acikcasi. Dolduralim diye uydurmuslar. Guclenme etkisi yaratacak seyler degil bunlar. Obur tarafta saydigim her D2 affixi hissediyordun 10% degisse bile ve bence gercekten originallerdi. Mart 30, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Diablo 4's endgame challenges are MMO dailies in disguise PC Gamer 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Lilith'li tanıtım cinematic ile aşırı heyecan yapmıştım. Beta heyecanı öldürdü, üzerine şu bir kaç gün önce çıkan yapımcıların videosu tabuta çivi çaktı. İlaç mı vermişler, silah zoruyla mı çektirmişler o videoyu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Aket-Atum, 10.04.2023 22:25 tarihinde dedi ki: şu bir kaç gün önce çıkan yapımcıların videosu hangi vidyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 +5 main stat videosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Aman videoyu koymayın, zahmet edip başlığını da yazmayın. Biz oturup arayalım acaba hangi video diye.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 (düzenlendi) https://imgur.com/a/leIMCLF Aralık closed end game beta oynayanlardan birisi bunu paylaşmıştı reddit'te geçenlerde post silinmeden ss alıp yüklemişler. Birebir aynı olmayacaktır ama az çok fikir verir işte. Birde ilave bir veya birkaç şey daha olacak hiçbir beta veya videoda olmayan , devlerden birisi söyledi twitterdan (immortal'da endless wave gibi bir şey varmış sanırım muhtemelen bu olduğu düşünülüyor). https://mythicdrop.com/guide/diablo-4-paragon-board Şuradan da bakmıştım end game sistemlere, leak olan ve açıklanan şeylerle örtüşüyordu. Nisan 11, 2023 Bezerye tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Zoom in out geldimi birseyleri guncellemişler ama zoom ile alakalı birşeyler göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 bende redditte barbara falan buff geleceğini duyunca üzüldüm biraz. Betada druidden falan o zorlanmaktan çok keyif almıştım. casterları nerflemek yerıne dıgerlerını bufflama yolunu sectıler bellıkı. tatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 12 14 mayıs yine open beta koymuşlar https://diablo4.blizzard.com/en-gb/server-slam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Charları silmişler gibi anladım, öyleyse tatsız. İkisi de open beta sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 12 Mayıs'ta başlayacak olan betada (stress test aslında da neyse) max level 20 olacak çünkü. Amaç oyunu test etmekten ziyade serverları test etmek olacak. Ha ne kadar test edersek edelim yine release'de bir Error 37 görme ihtimalimiz çok yüksek o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 (düzenlendi) seçime server test koymuşlarrrrrrr , lvl 20 yapması kısa sürse neyse de, biraz zaman alıyor. Ayrıca bunun duyurusunu önce yapar insan, ben release e kadar artık bir şey yok diye sildim bile . Nisan 24, 2023 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Oynayacak olanlar level 20 olduktan sonra world bossu kesmeyi unutmasın, 3 saatte bir spawn olacak bu sefer. Trophy veriyo ödül olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Sistem gereksinimleri açıklanmış. https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23938756/make-sanctuary-yours-play-your-way-in-diablo-iv#Launch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo4TR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Merhabalar, Aranıza yeni katıldım ve gelecek olan açık beta ile alakalı bir video hazırladım. Beğenirseniz bu tarz paylaşımlarımı devam ettirmek isterim. İyi seyirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 “ According to Associate Game Director Joseph Piepiora, getting to Level 100 in Diablo 4 will take over 150 hours for the average player Yuhhhhh .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 d3 de öyle başlamıştı, hellde bitirmek falan öyleydi. şimdi sezon bi açılıyor 15dkda 70 oluyorlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 Averaj player dedikleri zaten wow’da lfr’da raid bitiremeyen kitle. Muhtemelen 15 20 saatte bitirir hardcore’lar oyunu. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar