deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 PoE’nin olayi cok farkli oynanis acisindan, ozellikle trade league’de esas oyun craft ve trade’de. Mapping, vs. kismi tatavasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Luriel, 13.03.2023 12:14 tarihinde dedi ki: Abi 5 kişilik ve summoner olan partiye bakıp clusterfuck diyorsun. ya ilk çıkanı koydum, ama 5 kişiktede olmaması lazım clusterfuckın. Baya oynun ilk acti değilde azcık daha ilerleyince başlıyor clusterfuck olayı. Ha kötü oyun değil, d3 ten güzel bence ama d2 den geride bu anlamda. d4 inş ne yaptığının öneminin olduğu, yine kalıcı hatalar barındıran oyunun başında da o zorlanma keyfini veren bir oyun olur. Birde böyle yine kendi janrasını icat falan etse üfff. Valla beklentim böyle yüksek bu heriflerden. yoksa geveze end bossun hemen ölmemesi için cutscene koymaya giderse işimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 poe efsane bir oyun her yönüyle falan bir algı oluşmasın ki dediğim bu değil zaten. Oturup tek seferde 100 tane eksi sayabilirim ama bu onu son dönemin en iyi diablo like arpg olmasının önüne geçmez. Bu kişisel bir yorum değil istatiksel bir gerçek. "Ama skill puanı bastığında bunun bir önemi var, skilleri rotasyonla kullanırsan daha efektif olabiliyor duruma göre" Bu yönden d2 poenin yanına yanaşamaz. Hatta poede 2 phase var birisi build phase (POB) diğeri game phase (poe) ikisinde de saatler harcıyorsun sdfsdf. Meta build kovalayıp böyle bir şey oyunda yokmuş gibi bir algı kasmayın abi. Kimse sizi tek tip oynamaya sevk etmiyor. 5 farklı skill rotasyonu yaparak main skillinizi bufflayabilirsiniz. Ama bu oyun tarzı genelde lig mekaniklerinde uygun olmuyor ya da bir yandan flask management diğer yandan skill rotasyon arpg oyunlarda 234897234897238 mob keseceğin için çok yorucu. Bileklerine yazık. Yukarıda da yazdım bu tarz oyun tercihiniz ise gidin ruthless oynayın düşen her skilli ihtiyaca göre kullanıyorsunuz. Örneğin ben zerker warchief totem oynuyordum. Trash moblar harici magic/rare/unique moblarda kesebilmek için rotasyon yapıyorum bir yandan da kaçıyorum falan. Main damage skill > ancestral warchief Supplemental skill > ancestral protector (more attack speed) Debuff > vulnerability (increased physical damage taken) Conditional Buffs > Rallying Cry + Enduring Cry (totem mastery trigger için) Bak 5 farklı rotasyon hepsi main skilli bufflamak üzere kurulu. Passive skill olayına girmeyecem hiç çıkmaz sokak burası. Clusterfuck olayı doğru bu oyunun en boktan olayı olabilir ve bunu kasıtlı yapıyorlar sebebi sanırım karmaşa yaratıp arada ölmeniz falan ama gpuların gözleri yaşlı tabii. Neyse yine diablo başlığını poe başlığına çevirdik. Diablo sadece poenin sezon mantığını gerçek anlamda benimsesin (öyle set bufflama falan değil, content olarak) şuan için yeterli 3-5 sezona adam olur zaten genel olarak. Gerçekten başarılı çıkarsa ve kitleleri peşinden uzun süre sürüklerse zaten poe2 yapıştırırlar sonrası yine bizim için daha iyi olur. Tekel olmak her zaman kötü. Ama diablo oyun içi bişi satmazsa ve sadece dlc mantığı ile giderse geliştirme kısıtlı olacağından bence çok da bişi olmaz ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 (düzenlendi) Alıntı Bu yönden d2 poenin yanına yanaşamaz. Hatta poede 2 phase var birisi build phase (POB) diğeri game phase (poe) ikisinde de saatler harcıyorsun sdfsdf. Meta build kovalayıp böyle bir şey oyunda yokmuş gibi bir algı kasmayın abi. Kimse sizi tek tip oynamaya sevk etmiyor. Şu biraz ilüzyon bence. build yapmak keyifli olsa da end game viable bir şey için girip top player'lar neleri oynuyor ona bakıyorsun. Oyun da bu şekilde balance'landığı için günün sonunda ufak tefek değişikliklerle 4-5 tane iş yapar build dışında pek bir seçeneğin yok. Başlarda böyle değildi, çok vuran, hızlı temizleyen build'ler vardı yine ama sen keyif aldığını oynayabiliyordun. Şimdi 8783453 milyon dps check content dolu. Dps'im düşük olsun yavaş keseyim ama keyifli oynayayım diyemiyorsun hc oynamakta bu bağlamda imkansızlaştı. Mart 13, 2023 Nekro tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 abi hack&slash oyunlardan biraz fazla beklentiniz olabilir mi acaba? gerçi diablo4 o fiyatla çıktığı sürece insanlar da vurur kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Abi 1 senelik fifa nba gibi oyunlar bile 60 70 dolarla çıkıyor fiyatta bir anormallik yok gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 fiyatta anormallik yok ülke battı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 (düzenlendi) ben dolar fiyatını diyorum zaten. RDR2 ile Diablo 4 nasıl aynı çıkış fiyatı olur abiğğ edit: Diablo 10 dolar daha pahalı imis Mart 13, 2023 Dynun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Enflasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Dynun, 13.03.2023 19:16 tarihinde dedi ki: ben dolar fiyatını diyorum zaten. RDR2 ile Diablo 4 nasıl aynı çıkış fiyatı olur abiğğ edit: Diablo 10 dolar daha pahalı imis sorma yav rdr2 almıştım ben zamanında, onu bile böyle düşüne düşüne almıştım içimde bi kuşkuyla ne güzel zamanlarmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Ps3 zamanları shopto dan 70-80 tl ye oyun geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Clusterfuck muhabbeti kesin dogru. 2000 yili teknolojisiyle 8 kisilik parti arti tonlarca necro summon ve revive ile bile cok smooth bir gameplay vardi d2 de, takip edilebiliyordu. Tamam haritalar vs daha buyuktu ama oyunlarin tercih ettigi yol acisindan. Simdilerde 4-5 kisilik parti fazla bile. Gerci D4 da degisiyor sanirim bu. O yuzden efektlerin abartisiz oldugu ve takip edilebilen combat olursa super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Dynun, 13.03.2023 14:47 tarihinde dedi ki: abi hack&slash oyunlardan biraz fazla beklentiniz olabilir mi acaba? gerçi diablo4 o fiyatla çıktığı sürece insanlar da vurur kırbacı Şu an xboxımdaki sabit oyunlardan biri d2r ve oynayan arkadaşım yok, ona rağmen öyle. çok güzel abi oyun, ki xboxta biraz mal yani o oyun ona rağmen bağımlısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Rod seni bile koyarlar game pass'e ne anlatıyorsun. 2 tane wolf pack fazladan satılacak diye ne gerek var bunu yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 ya illa ki düşer ama daha önce dediğim gibi day 1 mümkün değil zira daha mahkemeler sürüyor dünyanın dört bir yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 MS Davalara Cevabi: param var ki alıyorum senin de olsun sen de al aç küpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Nekro, 13.03.2023 12:42 tarihinde dedi ki: Poe maalesef çok sıçtı önünü alamadılar. İlk çıktığı zamanlar 4-5 kişi girip map yapabildiğin kimin neye vurduğunu takip edebildiğin bir oyundu. Şimdi solo girdiğinde flask macrosuna basıp random hareket ediyorsun o arada one shot yemen şans meselesi falan... Diğer sorun da kümülatif olarak eklenen lig currency'leri. Fragment, essence, card bunların shardları, bok püsür normal, magic itemler vs ile müthiş bloated hala geldi oyun. Oyuna oynayabilmek için filtre gerekiyor. Muhtemelen currency tab satın alsın insanlar diye bir derleyip toplamadılar. Oyunun içinde bir mini game gibi oldu inventory micro management'ı. Yaratıcı içerik eklemek yerine power creep yapıp sürekli dmg rakamlarını artırmak kolay olduğu için o yoldan gidiliyor hep. Yaratici icerige ornek gelebilir mi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 eger ms alirsa blizzardi koymasi daha sacma olmaz mi ? zaten tek basina satiyor oyunu yuzde pesinde degil, kitlesi hazir oyunun reklamini zaten surekli yapiyor. Steamde parali bir oyunu gamepassta ucretsiz oynamak steame zarar verirse eger, battlnette ucretli bir olan oyunu gamepassta bedava vermek battlenete zarar verir. umarim gelir tabi, ama ilk gun bencede zor. Evet platformu promote etmek icin baya saglam oyunlari day1 verdiler, ama bu kadar reklam butcesi olan bir oyunu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Sparkcaster, 14.03.2023 14:04 tarihinde dedi ki: Yaratici icerige ornek gelebilir mi mesela Nemesis, delve ligleri güzel örnek olabilir en çok keyif aldıklarımdı. Aksi için eklenen diğer her şeyi sayabiliriz sanırım; gelen tüm power creep support gemleri, ascendency sistemi vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Kotu cevap, power creep geldigi kadar pinnacle content de geliyor. O yuzden oyunun sikintisi su an feature bloat degil. Belki new player experience kotu diyebiliriz ki baya kotu. Dis kaynaklar olmadan oyunu efektif sekilde oynamanin imkani yok. Ama evet group play cok sikici ve herhangi bir yetenek gerektirmiyor. D4 poedan daha cok oynanacaktir suphesiz, neticede fortnite kusagi pazari domine ediyor. Ama objektif olarak iyi oyun yine poe 2 kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 (düzenlendi) Pinnacle content'ten kastın betrayal, essence, prophecy, bestiary vs gibi daha hatırlamadığmı, herkesin skiplediği içeriklerse gelmeseler daha iyiydi şahsen. Poe 2 iyi olacak demek için çok erken bence çıksın ikisi de görelim. Diablo yeni bir şeyler deniyor ne kadar severim bilemiyorum ama poe 2 nin ilkiyle aynı çizgide gitmesi çok olası o yüzden beklentim yok hiç. Mart 14, 2023 Nekro tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 MasterHapLo, 14.03.2023 12:04 tarihinde dedi ki: Ladder S3 de oynuyorsan biz biraz kalabalık başladık ama pek kimse kalmadı bir ayın sonunda oynayan. Xbox ve pc de sanırım cross-progression var. Biz Pc'deyiz. cross progression var ama crossplay yok abi. Xboxtayım ben. S3 e başlamadım, s2 deki charlarla oynuorm, zaten esas olay s2 deydi bence, druid assasin falan değilsen s3 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 reampage, 14.03.2023 14:09 tarihinde dedi ki: eger ms alirsa blizzardi koymasi daha sacma olmaz mi ? zaten tek basina satiyor oyunu yuzde pesinde degil, kitlesi hazir oyunun reklamini zaten surekli yapiyor. Steamde parali bir oyunu gamepassta ucretsiz oynamak steame zarar verirse eger, battlnette ucretli bir olan oyunu gamepassta bedava vermek battlenete zarar verir. umarim gelir tabi, ama ilk gun bencede zor. Evet platformu promote etmek icin baya saglam oyunlari day1 verdiler, ama bu kadar reklam butcesi olan bir oyunu bilemedim. Abi bütün gamepass böyle, çok baba oyunlar laaaps diye geliyor. Microsoft sony yi silmeye çok kararlı bu anlamda. Sadece şimdi dava açtılar belki dava sonucuna yetişmez release. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 örneğin babalardan stalker 2 day one gelecekmiş sanırım. en beklediğim o şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar