Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kuralları değiştirirler, kanunları değiştirirler. açık açık şike yapılır hakemler müdehale eder feneri yine düşürmezler.

kaç milyon dolar yatırım var digitürk var sponsorlar var
taraftarları var

gerçek ve adaletli olan şeyi bu ülkeden beklemeyin yani.

PARA PARA
PARA
PARAAAA
Mesaj tarihi:
Bu turkiye de degil dunyanin her yerinde gecerli
Bu takimlar hayvan gibi para getiriyor. Kimse göze alamaz kume dusme gibi bir seyi.

Fener kume duscek gibi islak hayallere girmeyin bosuna. Su gunden sonra 1 puan alamasa bile kume dusmez.
Mesaj tarihi:
Kayserispor gibi yaparlar işte Kayseri küme düşmüştü Erciyesle yer değiştirdi lige devam etti. Fenerde küme düşerse Kasımpaşa filan bi tanesi ile yer değiştirir devam eder.
Mesaj tarihi:
valla dünyayla münyayla alakası yok. juventus paşa paşa düştü geri geldi.

yalnız rıdvanı izlemek baya ilginçti bu gece hah

bir de uçakta hava muhalefeti vardı ondan otobüsle dönüyorlar geyiği başladı şimdi.
Mesaj tarihi:
yalnız mustafa denizli iyice korkaklaşmış yaşlanınca. şöyle bir fb bulmuşsun, elinde maç tekrarı şans varken 2 puan alabilmek için başvurmuyorsun 1 puana fit kalıyorsun. ve takımın 2. sırada yani.

ah be hocam.

şöyle de melek bir adamı üzdünüz be.

:(

https://twitter.com/FixFrankie/status/1071827821499166722
Mesaj tarihi:
escape said:

kuralları değiştirirler, kanunları değiştirirler. açık açık şike yapılır hakemler müdehale eder feneri yine düşürmezler.

kaç milyon dolar yatırım var digitürk var sponsorlar var
taraftarları var

gerçek ve adaletli olan şeyi bu ülkeden beklemeyin yani.

PARA PARA
PARA
PARAAAA

1. lig yayın hakkı da digiturkte. Öyle bişey olsa da yine aynı seyirci, yine digiturkten izleyecek. Argümanın geçersiz.
Mesaj tarihi:
Aynı seyirci izlemez. Ben mesela GS küme düşse birinci lig maçlarının %90'ını falan izlemem. Anca işte yapacak bi şey bulamazsam ya da şamatalık bi maç falan çıkarsa bakarım. Hoş şimdi de tamamını izlemiyorum ama iyice düşer oran.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

böyle giderse fenerin işi son maça kalmayacak asıl sorun orada
Bunlar hep ıslak rüyalar da, gerçekten aklı selim olarak düşündüğünüzde Fenerbahçe'nin küme düşeceğini düşünüyorsanız ciddi problemleriniz var :)
Mesaj tarihi:
Zaten aklı selim düşünme derken, düşürtmeyeceklerini belirtmek istedim. Tamam takım kötü vs. ama düşürmeyecekler. Oyun olarak da toparlanır ikinci devre zaten.
Mesaj tarihi:
Takımın sıkıntısı yeni kurallar gereği transfer yapacak para olmaması. Devre arasında eksik bölgelere 3 sağlam adam aldım götürdü yapma şansı yok pek.

Elde para edebilecek tek adam da Skrtel heralde, o bile iyi değer kaybetti. Sezon sonu olsa neyse, sezon ortasında bonservisi elinde adam bulmak da pek kolay değil.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...