escape Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 kuralları değiştirirler, kanunları değiştirirler. açık açık şike yapılır hakemler müdehale eder feneri yine düşürmezler. kaç milyon dolar yatırım var digitürk var sponsorlar var taraftarları var gerçek ve adaletli olan şeyi bu ülkeden beklemeyin yani. PARA PARA PARA PARAAAA
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Bu turkiye de degil dunyanin her yerinde gecerli Bu takimlar hayvan gibi para getiriyor. Kimse göze alamaz kume dusme gibi bir seyi. Fener kume duscek gibi islak hayallere girmeyin bosuna. Su gunden sonra 1 puan alamasa bile kume dusmez.
khalad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Kayserispor gibi yaparlar işte Kayseri küme düşmüştü Erciyesle yer değiştirdi lige devam etti. Fenerde küme düşerse Kasımpaşa filan bi tanesi ile yer değiştirir devam eder.
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 valla dünyayla münyayla alakası yok. juventus paşa paşa düştü geri geldi. yalnız rıdvanı izlemek baya ilginçti bu gece hah bir de uçakta hava muhalefeti vardı ondan otobüsle dönüyorlar geyiği başladı şimdi.
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 yalnız mustafa denizli iyice korkaklaşmış yaşlanınca. şöyle bir fb bulmuşsun, elinde maç tekrarı şans varken 2 puan alabilmek için başvurmuyorsun 1 puana fit kalıyorsun. ve takımın 2. sırada yani. ah be hocam. şöyle de melek bir adamı üzdünüz be. :( https://twitter.com/FixFrankie/status/1071827821499166722
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Fenerin ihtiyacı İlhan Cavcav tarzı. Git Afrikaya random zenci al bundan daha iyi.
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 µh said: Borlach said: nazarım değmesin ama çok iyi başladık maça. helal abi açmaz olaydım ağzımı
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 senin agzini yerim ben bu zamana kadar nerelerdeydin sen?
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Offf ne acı çakmışlar fenere diye milleti gaza getirecektim de fenerliler bile ne acı çaktılar falan diyor. Yazık la bize ='(
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Ya bi küme düşseniz de eğlence çıksa, çıkarsınız geriye hemen zaten.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 senko said: Fener kume duscek gibi islak hayallere girmeyin bosuna. Su gunden sonra 1 puan alamasa bile kume dusmez. En az 1 puanı garanti var zaten, Kadıköy'de GS'ye yenilecek değil ya
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Evet ya fener küme düşsün bu sene. Sonra küllerinden doğsun falan hikayesi olur en azından. Sonra da avrupa şampiyonluğu gelsin =D
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Oradan gelirsek direkt Fenerbahçe Cumhuriyeti olarak Fifa'nın özel izni ile dünya kupasına alınırız, Dünya şampiyonluğu gelir.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 escape said: kuralları değiştirirler, kanunları değiştirirler. açık açık şike yapılır hakemler müdehale eder feneri yine düşürmezler. kaç milyon dolar yatırım var digitürk var sponsorlar var taraftarları var gerçek ve adaletli olan şeyi bu ülkeden beklemeyin yani. PARA PARA PARA PARAAAA 1. lig yayın hakkı da digiturkte. Öyle bişey olsa da yine aynı seyirci, yine digiturkten izleyecek. Argümanın geçersiz.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Aynı seyirci izlemez. Ben mesela GS küme düşse birinci lig maçlarının %90'ını falan izlemem. Anca işte yapacak bi şey bulamazsam ya da şamatalık bi maç falan çıkarsa bakarım. Hoş şimdi de tamamını izlemiyorum ama iyice düşer oran.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 mutlaka etki olucaktır düşüşte şuan bile sinirlenip kapatan vardır
Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 ama düşürmezler geçmiş yıllarda da olmuş 2 kere beşiktaşa 1 kere fenerbahçeye son maçla ligte kalmışlar falan
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 böyle giderse fenerin işi son maça kalmayacak asıl sorun orada
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 obradovic'i futbol takımının başına getirsin işte ya, çözüm basit, ek maliyet yaratmadan.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 applev0dka said: böyle giderse fenerin işi son maça kalmayacak asıl sorun oradaBunlar hep ıslak rüyalar da, gerçekten aklı selim olarak düşündüğünüzde Fenerbahçe'nin küme düşeceğini düşünüyorsanız ciddi problemleriniz var :)
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Çok güzel düşer aslında da düşürtmezler.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 fb devre arasından sonra toparlar biraz ya.en azından ilk 10 da bitirir o kadarda değil :D bu oyun devam ederse ama 18. bitirir
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Zaten aklı selim düşünme derken, düşürtmeyeceklerini belirtmek istedim. Tamam takım kötü vs. ama düşürmeyecekler. Oyun olarak da toparlanır ikinci devre zaten.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Takımın sıkıntısı yeni kurallar gereği transfer yapacak para olmaması. Devre arasında eksik bölgelere 3 sağlam adam aldım götürdü yapma şansı yok pek. Elde para edebilecek tek adam da Skrtel heralde, o bile iyi değer kaybetti. Sezon sonu olsa neyse, sezon ortasında bonservisi elinde adam bulmak da pek kolay değil.
Öne çıkan mesajlar