senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Dan brown gibi harry potter gibi kolay okunan bir seri degildir. O beklentiyle basladiysan begenmemeni anlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 (düzenlendi) İlk kitabı okuduğum sıralar onu okumak dışında başka hiçbir şey yapmıyordum. 2. ve 3. kitaplar da o kadar olmasa da baya merak ederek okudum ama 4. aralarında içine girmesi en zor olan kitap. II. Leto'nun evrenini çözmeye çalışarak geçiyor çoğunlukla, bir süre sonra onu sevmeye başlıyorsun. 2 kere bıraktıktan sonra ancak 3. denemede okuyabildim. Villeneuve'ün Blade Runner'ını sevmeyenler, büyük ihtimalle bunu da sevmeyecektir çünkü yönetmen scifi türündeki gelişimini Blade Runner 2049'la belli bir yere getirdi, oradakiler Dune için bir nüve olacaktır. Ayrıca Felsefi değerlendirmeler ve karakterlerin iç dünyasında çok vakit geçiriyor olmamız konusunda da kaygılanmaya bence gerek yok çünkü Villeneuve bir yolunu bulup aktaracaktır diye düşünüyorum. Eylül 19, 2019 Marl0_on tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Benim kitapta beğenmediğim arapça kelimelere başka anlamlar verip sürekli bizi kendi sözlüğünden kelime anlamı aratması. Bir yerden sonra buna alışılsada insanı çok zorluyor. Ayrıca bazı yerlerde resmen ne anlatıldığını anlamıyorum, tabi bu belki çeviridendir orjinaline bakmak lazım. 6 kitabı tamamlarım herhalde ancak çocuğunun yazdığı kitapları okuycağımı sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwaeron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Yok ben orjinal dilinde(Ingilizce) okudum heralde en fazla kendi terminolojisine sahip olan kitaplardan biri olabilir. Onun disinda 2019 yilinda uzay muslumanlarini yoneten beyaz lord ve onlarin cihad maceralari temali bir filmi nasil yayinlicaklar cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 İlk hariç gerisi daha kötü kitapların bence, filmde ortamı (tatooine) hissini verse yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Fotolar gelmeye başladı https://www.vanityfair.com/hollywood/2020/04/behold-dune-an-exclusive-look-at-timothee-chalamet-zendaya-oscar-isaac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 stillsuitler temsili; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 (düzenlendi) Güzel, aksiyon zırla var zaten şöyle güze bir sci-fi felsefe filmi - Tarkovsky tarzı çok iyi gider. Denis başkan yapar bu işi BR 2049 dan referanslı Nisan 14, 2020 lovecraft0Z tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 bu kadroyla kotu bisey cekerse affetmezler asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Liet Kynes dişi mi? hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Hem de zenci.. Gender swap yapmislar kardesim, kurtulun su binary kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Kitaba bağlı kalsalarmış ben sevmem böyle işleri , ayrıca yeterince sivri dişi karakter vardı. Chani nin babası oldu anası işe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Cok saglam bisi geliyor gibi... Dune iyidir ilginc bir sekilde 2.3. kitap zayifti ama God Emperor genelde ilk kitaptan bile daha cok tutuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 On 17.03.2018 at 12:33, Akuma_Blade dedi ki: 1- Blade Runner 2049 -bana göre, ve tıpkı Mad Max: Fury Road gibi- alenen kötü bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Dune 1. kitap daha akıcı ve anlaşılır bir dil kullanıldığı için tutuyor sanırım. daha sonraki kitaplar özellikle 3.-4. fena edebiyat kasıyor zaten God emperorda kendi aşırı uç noktaya geldiğinden sürekli iletişim halinde olduğu karakter bile ne dediğini tam anlamıyor. Sizde sürekli ne demek istedi acaba diye düşünüp duruyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Alıntı Discussing the film in its early stages, Asher-Perrin writes that "Baron Harkonnen needn't be obese for the sole purpose of making misguided points." She suggests that the film find "a different way to highlight the Baron's obsession with excess", and argues that the character's iconic suspensors could be presented as "an affectation of laziness rather than a physical necessity." Travis Johnson adds that the novel's depiction of Harkonnen as "a predatory homosexual" is problematic in 2019. He writes of the new film, "It's going to come down to the writing and filmmaking as to whether this characterization will fly in the current era, or will come across as an unfortunate throwback stereotype." öfff, sjw'ler her yerde her zaman nasıl bu kadar haksız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 haklı şimdi yani obez var obez var..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 ve arattım onu diyen de obez çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Dune kırmızı çizgimiz bu serinin de ırzına geçmesinler plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 döniz hayal kırıklığı yaşatmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 öf videoyu izleyince tiksindim deniz'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 (düzenlendi) On 15.04.2020 at 02:14, Quel-Thul dedi ki: Film geliyor diye kitapları okumaya gelenler "akmıyo abi akmıyo" diye ağlıyor, Dennis Villeneuve satır arasında "ilk kitabı tek filmde anlatmayacağım" diyor, 2. film gelmese ilk filme gittiğinizle kalacaksınız, üstüne sadık uyarlama yapacağım diyen adam göstere göstere SJW film çekiyor, ses çıkartmıyorsun. Blade Runner 2049'da final mi var gözünü seveyim, antagonist karaktere ne oldu, replikant isyanı plot'u vardı ona ne oldu, senin umurunda oldu mu ben sevmedim diye bana gömmeye çalışıyorsun? Kral'in Yeni Giysileri tabi, OK. Nisan 16, 2020 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 denis villeneuve daha o kadar özgür bir yönetmen değil ya. al istediğini istediin gibi çek demeleri için çok fırın ekmek yemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Özenip de okumadığım tek fantezi serisi dune, ben filmin de iyi olacağını düşünüyorum. Ancak yönetmen, filmi yetişkinlere star wars diye etiketledi. Dolayısıyla bu doğrultuda bir film beklemek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar