pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 sac ektirenler nerdesiniz sapka mi takiyosunuz hala yoxa alooo ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 benim saçlar çok iyi açıkçası genetik işte yoksa krem sürmüşlüğüm yok 40 yaşına geliyorum sıkıntı yok ama millet deli gibi prp yaptır çok üzüleceksin deyip duruyor ufaktan alındaki dipelr açıldı ben de hiç çekemem böyle çileler bi faydası da yok gibi duruyor Bir de bir olay daha gördüm bulamadım şimdi milyonlarca kök hücre enjekte ediyorar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 O kök hücre olayı geldi mi ya? Bizim kel arkadaş yıllardır kafa ütülüyodu "şimdi çok açık tutmaz şu anki ekim, kök hücre bekliyorum o gelsin öyle ektirecem" diye. Söyliyim de sevinsin adam. Var olan saç hücrelerini aktararak sınırlı sayıda ekim yapmak yerine kök hücreden c/p saç hücresi spamleyip istedikleri miktarda ekiyolarmış, böylece alan ne kadar geniş olursa olsun kapatıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Aiko, 09.07.2024 10:59 tarihinde dedi ki: protezler çok belli oluyor + bakımı püsürü zor diye duydum 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Kafaya sac ektirmek yerine, vucudu kellige sekillendirmek lazim. Tak bir texan sapkasi, birak azcik sakal, zayifla, jason statham gibi dolan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 hamilton ne yaptırdıysa ondan yaptırmak lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 reyou, 09.07.2024 18:47 tarihinde dedi ki: Kafaya sac ektirmek yerine, vucudu kellige sekillendirmek lazim. Tak bir texan sapkasi, birak azcik sakal, zayifla, jason statham gibi dolan iste. Burada kafa şekli önemli ya. Koca kafaysan veya hele kafa yamuksa kaçar olmuyo. Hamilton protez kullanıyo gibi geldi bana fotodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 aynen benim kafa yamuk mesela kısa saç yakışmıyo uzatarak kusurlarımı örtüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Aiko, 01.07.2024 16:39 tarihinde dedi ki: @Trias @Korax @Darqainu @Black-ice son durumlarınız nedir merak ettim? iyi benim bi sıkıntı yok. 10 sene oludu zaten ektireli. benim farklıydı biraz ama sadece alna ektirdim gibi ben böyle bütün kafaya fln değil açılan yerlere. o yüzden çok gür yoğun oldu. ama ona rağmen ekim sonuçta kendi saçın gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 aiko ne ekimi olm senin ilacın csyi bırakmak, sonra günde 3 doz minoxidil içiyormuşçasına saçların çıkacak. easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 (düzenlendi) Benim de iyi, memnunum, 6. sene bitti. Blekaysin aksine benim tepe ve öne ekilmisti. Suanki hali ekilmemis halinden (hala) cok daha iyi, ama tabiki 20 yasindaki gibi saclar cilginca gür degil, ekim neticede. Sonuc kisiden kisiye inanilmaz degisebiliyo, sac yapisidir, kelligin cesididir bunyedir vs. Temmuz 9, 2024 Korax tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Benim bi arkadaşın saçları ekim olduğuna ancak eski fotolarını gördükten sonra inandım. İnanılmaz iyi tutmuş ve hiç farkedilmiyordu. Şu an 10 sene oldu sanırım onunda hala iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Aiko, 01.07.2024 16:39 tarihinde dedi ki: @Trias @Korax @Darqainu @Black-ice son durumlarınız nedir merak ettim? Ben memnunum. Döküldüyse ve arkada yeterince saç varsa düşünmeden yaptırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Beni yanlis taglemissin @Aiko ben ektirmedim, hic dusunmedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Demek ki sonuçtan memnun, "valla ektirmedim, orjinali bu" diyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 reyou, 09.07.2024 18:47 tarihinde dedi ki: Kafaya sac ektirmek yerine, vucudu kellige sekillendirmek lazim. Tak bir texan sapkasi, birak azcik sakal, zayifla, jason statham gibi dolan iste. olay kafa şekli burada, büyük ve arkası çıkıntılı kafalar 10 numara şekil oluyor saçlıdan daha klas. kafa küçükse ve arkası düzse skandal oluyor sdfsdf. şu olay yani. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 su ılk kafa seklı varmı cıdden ya,ben boyle kafası olan bırını gorsem uzaylı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 miyaw33, 19.07.2024 17:40 tarihinde dedi ki: su ılk kafa seklı varmı cıdden ya,ben boyle kafası olan bırını gorsem uzaylı sanırım. Bu icgudu dogru, annunaki kafasi direkt. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 Annunaki değil reptilyan 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 ülkenin yarısının kafa şekli böyle ya üstteki biraz abartılı anomali hali sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 Bebekken yatış şekli de kafanın arkasında düzleşmeye yol açıyor, hatta genetikten daha önemli bir sebep diye aklımda kalmış ama iddialı değilim, bebek sahibi olanlar yorum yapsın. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar