Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkol almayan kızla yapılabilecek aktiviteler


pontipati

Öne çıkan mesajlar

Selam, önce belirteyim şehir İstanbul; kız dediğim arkadaş normal arkadaş gibi, naz yapıyorum çıkmamak için işim çok diye ama kafam rahat olsa direkt yürürüm. Alkol almıyor :( Kalabalık sevmiyor. Titiz biraz. Onun dışında konuşması vb. kibar mesela, yanında küfredilebilecek kızlar gibi değil mesela.

Şimdi aklımda birkaç plan var. Biri Bebek e gitmek, yemek sonra kahve içilir. Sonra sinema olabilir belki -ondan çıktı aslında plan, benim de işime gelebilir emin değilim -. Bir de ormanlık piknik alanı tarzı bir yerde takılmak. Planlar şimdilik bu kadar.

Alkol alsa çok rahat olurdu yani giderdik hoş bir mekana mesela, 5 saat yer içerdik akşam karaoke ve kapanış.

İşin bir de sıkıntılı tarafı var en başta dediğim gibi. İşim gücüm net değil, kafam net değil, para yok mesela ondan çok romantik aktivite olmasa iyi olur. Deli gibi sarılıp öpesim var mesela ama işler sarpa sarabilir o zaman ayrı şehirler + benim işlerin net olmaması yüzünden. Bu ayrı topic konusu.

Teşekkürler şimdiden :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle 3 aşamalı tüm gün bir aktivite planlanıyor, sen burada topik açıp öneri isteyecek kadar detaycı ve heveslisin, kendimi tutmasam sarılıp öperim diyorsun, hala da yürümediğini veya naza çektiğini mi düşünüyorsun? Kız kafalamış seni zaten çoktan. Git bari öp de neşen yerine gelsin, scripti çoktan yazılmış şeyler için board game gibi vakit çalmayın hayatınızdan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

alkol mevzusuna muhtemelen öpüşmek daha kolay olur diye taktın. yoksa alkolik misin abi alkol almadan dışarı çıkılmıyor mu sdfs.

git yemek ye çık kahve iç git tatlı ye.


çok uzun yıllardır alkol almak harici dışarı çıkmadım. en fazla sinemadır. o da sinema çıkışı yakında bar varsa her türlü bi biraya dönüşür.

3-4 sene önce bir kızla tanışmıştım belediyede meğer direk evlenmek istemiş benimle, dışarı çağırmıştı. kahve içeriz bir yerde falan diyince ne kahvesi yahu dışarı çıkıp alkol almayacağız mı gidelim bi bara fln demiştim gayri ihtiyari. kız direk alkolik sanmıştı çok bozulmuştu, ben o an farketmiştim diğer insanların kahve falan içmek için dışarı çıktığını. ünide de bi kız pastacıya götürüyordu hayatımın en sıkıcı anlarıydı ya dışarıda oturuyorsun ve kafan güzel değil resmen vakit geçmiyordu anasını satim dfh kahve çizkeyk ölmüştüm.

biraz kız anısı doldurdum ama başka hiçbir sebep dışarı alkol içmeden çıkartamadı ne yapayım. fgh sen de diyince yazma ihtiyacı hissetttim. alkolik değiliz abi pek dışarı çıkan insanlar değiliz bence biz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...