k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Saeros said: ama blizzard elemental shamanın ağzına sıçtığı için ondan da fazla keyif alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 smyrnas said: Şu BFA dan sıkılan bir tek benmiyim ? yani şu bir iki haftadır sanki WOD tan bile kötüymüş gibi gelmeye başladı. çok fena baydım baya insan da baydı bence blizz daha expin ilk ayından milleti oyunda tutmak için ne yapacağını sasırdı 6 aylık suba gemi falan veriyor görülmüş şey değil :) alt kasalım bari diyoruz rep/ap farm geliyo aklıma o da yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 smyrnas said: sonra prot warrior a buff geldi ama pek bir değişiklik olmamış. devastator talent almıyoruz şu an pek bir artısı yok. LEgionda prot warriorların hepsi devastator dü baya akıcı game play saglıyordu. Abi buff muff gelmedi ya. Yani gelen yüzde 5 bilmemne bir boka yaramaz. Daha farklı spell/talent bazlı enstrüman lazım warriora. İkinci bir Taunt'u bile yok yahu. Bazı fightlar survival anlamda da çok çaresiz kalıyoruz. Yani yüzde 5 stamina vb kesmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 prot warrior kalmadi sanirim herkes monk oynuyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 bileydim ben de resto shaman oynamazdım mistweaver monk oynardım zaten. cd doldukça bas essence font'u çayını kahveni yudumla mis. channelling gibi ama değil, hareket de edebiliyosun. tek elle bile oynanır sdfds. şaka gibi abv blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Aynen mw monk pvpsi izliyorum adamlar hic bir sey yapmadan oynuyorlar. Muhtemelen 2 6k ratingde oynarken cay icip mandalina iyebiliyorlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Aynı anda çay içip mandalina yiyorlarsa baya midesiz adamlarmış zaten Rating falan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 k1nJo said: Saeros said: ama blizzard elemental shamanın ağzına sıçtığı için ondan da fazla keyif alamıyorum. lol doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 beni de baydı bi haftadır fln emissary bile yapmadım azerite sistemi berbat, warfront aşırı sıkıcı, island exp. aşırı sıkıcı raid ve m+ kalıyor geriye onlar da bi süre sonra kaçınılmaz olarak bayıyor, tüm dungeonı loot almadan bitirince falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 İyice item manyağı olduk bu patchle. Eskiden item kovalardık. Şimdi ise itemin itemini kovalıyoruz azerite olayından dolayı. Raid mekanıikleri güzel bu arada. Dungeonlarda eğlenceli. Sadece ateşe basma olayı yok. Çeşitlilik var en azından. Oynadığınız classta önemli bu arada. Benim gibi 14 senedir sadece rogue oynuyorsanız , hep mutlu olursunuz. Mage ve rogue her daim blizzard tarafından kollanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 şamanım diye dışlanıyorum ben mesela sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 kermit said: şamanım diye dışlanıyorum ben mesela sürekli +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 shadow priest olup deneyin bir de, almıyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 sürekli nerf geliyor her class'a. sonra herkes şaman seviyesine geliyor. şamanın sonra op olduğu düşünülüyor. sonra şamana şaaaak diye büyük nerf geliyor. hep böyle oldu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Fin said: prot warrior kalmadi sanirim herkes monk oynuyor :> Bir ben varım prot warrior oynayan. Yaptıkları buff'da şuan için bir işe yaramıyor. Ignore pain yada GCD'da bir değişiklik yapmadıkları sürece yerlerde olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Şu patch te en çom sövdüğüm şey flight point ler. class farklarını da saçma sapan item kasma üzerine kurulu olan sistemi de geride bırakıyor benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 uffff https://media.mmo-champion.com/images/news/2018/october/dwarfHeritageArmorWithBelt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 pek güzelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 350 liraya deymedi mi diyorsunuz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 content patchlerle vesaire deger büyük ihtimal long run'da ne zaman geliyor 8.1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 dwarf çok iyi. bloodelflere de şunu verecekler heralde: https://wow.zamimg.com/uploads/news/14769-patch-8-1-ptr-blood-elf-guard-armor.jpg pek beğenmedim ama özellikle shoulder kötü shoulder ve chest biraz şu aşağıdakine benzese daha iyi olurmuş :( https://d1u5p3l4wpay3k.cloudfront.net/hearthstone_gamepedia/5/57/Spellbreaker_WCIII.jpg?version=23ae638d3b8a5ac9dc1690a3acdfc85b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 1 aya gelir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 abi her ek paket aynı nane zaten max 20 gün, sonrası rutin. Neye şaşırıyorsunuz anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Gerçekten ne bekliyorsunuz, tabii ki rutine bağlayacak bir süre sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 raid zevkli ya. bosslar eğlenceli bence. g'huun heroic falan hoş baya. bonus roll ile zorla item alabildim kendisinden biraz önce ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar