Grego Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 sizin warcraft ınızda o dönemin yetişkinlerine böyle geliyordu muhtemelen. çok da vurmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 warcraft zamanı da bu oyun bize böyle geliyordu. Alakasız örnek olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 warcraft 10 yıl önceydi ve grafikleri 10 kat iyiydi, nası bi arguman o ofjdasgpsdjgpşlghgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 bak nasıl hemen tırnakları çıkardınız, büyümüşünüz ama şebnem patlatan küçük kardeşlerinizi hemen sattınız kbjdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 hadi warcraft olmasın ultima olsun. bırak 10-20 sene sonrasını 90 ların sonunda bile ekrana bakan bu nasıl grafik diyordu. adamlar iyi eğlenmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 skill barda 3 tane skill var lan. bir de gülemedim lan daha çok utançtan boynum içine kaçtı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 hayatım boyunca kendimle gurur duyduğum şeylerden bir tanesi hiç metin2 ve ko oynamamış olmak. sonradan ko steame geyiğine girdim yine sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 ninjalar karambole ok sıktı mı acaba ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 ne alakasız oyun lan bu grafikler falan saçma napıyolar ki abi,bi an LOL gibi düşüneyim dedim ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 hiç komik değil. sevinecek bir şey de değil. üzülecek bir şey de değil. oyun lan işte. adamların yaşı da küçük. kendi çaplarında heyecanlanmışlar. en azından gidip dışarıda serserilik yapıp abuk subuk şeyler içmiyorlar. normal bir oyun işte. zamanında knight online'da cz'de az mı takıldınız siz böyle savaşlarda? bu forumun yarısından fazlası oynadı o oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 çocuğu tjk tv'ye önersinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 karambol neyla bilardo mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 BDO'da vardı şu videonun 2017 versiyonu resmen. en azından komik bu. :P https://www.youtube.com/watch?v=ADkfa3heYB0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 sonda yenildiler galiba di mi, ağladı falan ya da kazandılar da sevinçten mi ağlıyolar, sinirleri mi boşaldı bi bok anlamadım ehauhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 aralardan gelen " ölüsüne dirisine yapıştır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Grego said: sizin warcraft ınızda o dönemin yetişkinlerine böyle geliyordu muhtemelen. çok da vurmayın yani. wow'u bilmem de metin2 ile aynı yıl çıkan lineage 2'yi biz böyle oynuyorduk, hem de aynı ekranda 200+ karakterli savaşlarla en azından kimin ne giydiği belli oluyor hani. görsellik dışında içeriğe girmiyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 abi sdfsdfsd verilen taktigin derinligi muthisti. ÖNCE NİNJA SONRA SONRA KARAMBOL. 3 sn de bitti fight sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 loot mu var oyunda. neden o kadar heyecanlanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 hahaha lan yorumlarda çok iyi: "Bunu tsk nın basına koy ülkenin sınırlarını 3 e ktlar amk" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 razzRaziel said: ah ulen be sabah lunar i geldi aklima ne np kasardim tek sc ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 işte bunlar da karambol oklayıp, şebnem basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 bu ne lan ağladı herif asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 abi tekrar izledim de kazanıyolar galiba sol aşşada puan tablosu gibi bişey varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar