Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
In a brand new Jumanji adventure, four high school kids discover an old video game console and are drawn into the game's jungle setting, literally becoming the adult avatars they chose.

https://www.youtube.com/watch?v=2QKg5SZ_35I

Efsane filmin yarısı etmez bence ama değişik gözüküyor. Video game'e bağlamaları vs. geyik olmuş. Dünyayı da değiştirmişler biraz. İyi çerezlik olur gibi, kadroda güzel.

Jack Black, Rock, Karren Gillan, Kevin Hart.
Mesaj tarihi:
Frostbite said:

yaprak gibi.küçüklüğüme ait ne varsa silkip atın aferim.çizgi fimi bile bundan daha iyi daha derindi.

bu arada her ne kadar eğlencelik desem de ben de buna katılıyorum :(

arada halen denk geldikçe sıkılmadığım ender filmlerdendi...
Mesaj tarihi:
bence güzel fikir abi. gidip remake diye aynısını çekip rezil etseler daha kötü. eskisini izlememiş insanlar bunu izledikten sonra eskisinide gidip izlerler. asıl jumanjinin ne kadar güzel olduğunuda görürler.

yeni fikirde baya güzel bence konsol oyunu içine girmeleri falan
Mesaj tarihi:
Frostbite said:

yaprak gibi.küçüklüğüme ait ne varsa silkip atın aferim.çizgi fimi bile bundan daha iyi daha derindi.

µh said:

ırzına geçilmedik anı bırakmamaya yemin etmişler

ben şunu anlamıyorum ya sdfg

orjinal filmi arşivlerden ve hafızalardan silmiyorlar abi niye her rebootta bu tarz tepkiler veriyorsunuz ki
Mesaj tarihi:
jumanji'nin sadece ismini kullanmislar ki orijinalinin bile nostalji disinda degeri tartisilir. dortludeki herkes kendini oynuyor. kesin cok izlenir ama en iyi ihtimalle trailerda durdugu kadar vasattir. karen gillan'in sutun gibi bacaklari hatrina bile gidilmez.
  • Yeni Oluştur...