Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 oha konusu bile yokmuş. https://static.independent.co.uk/s3fs-public/styles/article_small/public/thumbnails/image/2017/03/16/08/guardians-of-the-galaxy-vol-2-1366x768-guardians-of-the-galaxy-vol-2-6474.jpg açık ara marvel'ın çektiği en iyi çizgi roman filmi. görsellik olarak 20/10 falan, her karesinde çizgi roman okuyormuşsun hissi uyandıran kusursuz kareler ve efektler falan. diyaloglardan tut, yine çok dandik bi hikaye olmasına rağmen kusursuz şekilde yedirmesi. OST!!! Yaklaşık 2.5 saatin su gibi akıp gitmesi, bi o kadar daha olsa ses çıkarmadan izleyecek olmam falan hepsi bir yana. net şekilde 9/10 çalışır. Çizgi roman uyarlaması olduğunu hesaba kattığında zaten şundan azını vermek harbi cehalet kusura bakmayın sadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 9/10 müzikler 1 kadar etkilemedi beni 1 daha iyiydi. gamora nebula çok güzel işlemişler stan leenin heralde son bi kaç cameosu bunlar bi zaman gelecek artık filmlerde göremeyeceğiz : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 ve tabii ki BABY GROOT Ice Age Scrat'ten beri daha efsanevi bir yan karakter olayı yok. Sırf Baby Groot bile filme 3/10 falan katıyor kafadan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 aynen baby grootu unutmuşum hahah baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Bu arada halen gitmeyen varsa da filmin sonunda totalde 5 ending scene var. İkisi gelecek Marvel filmleri ile ilgili bayağı önemli, ikisi geyik, biri hiç olmasa da olurmuş ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 aynen o yaka sahnesi eheuh gotg serisi marvel filmlerindne hep bi tık üst oldu öylede devam edecek gibi chris prat & rihanna saldana evrenin ruhunu çok iyi yansıtıyor.üstüne korkunç eğlenceli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 stallone başkan hatrına o da sadece :D ile geçiştirdim asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 10/10 çok iyidi. 2.5 saat daha olsa izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 IMAX da izleyen var mı? 3d rahatsız ediyor mu? (ilkini imax da izlemiştim güzeldi fakat bazı filmleri 3d izlemeye dayanamıyorum. Ufak bir astigmatım var, onunla mı alakalıdır bilmiyorum ama baş ağrısı veya mide bulantısı y apıyor biraz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 ben imax te izledim, yakındım biraz o yüzden 4-5 kere odaklanamadım, uzaktan sorun olmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 ben imax'te ve güzel yerden izledim. Sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 oha 5 ending scene mi vardı. 2. den sonra çıkmıştık sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 çizgi romanı daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 imax ve arkalardan bir yer alayım o halde. Sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 İlk filmin üstüne yatarlar ortalama üstü bi film izleriz diye düşünmüştüm. Yanılmışım. Film her türlü muhteşemdi, ilk filmi de geçmiş gayet. Imax'te izledik, öyle izlenmesi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 son boss çok klişeydi ve neler olacağını kavrayınca filmin sonlarına doğru bitse de gitsek oldum. şaka, komiklikler de gereksiz fazlaydı ve bazı kısımlarda yersizdi. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Yeni babayı beğenmedim, J'son daha iyi olurdu bence öyküyü o odaklı yapsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Hikaye ve klişe üzerinden gitmemek lazım, yoksa 2017 yılında Marvel filminden orjinallik beklemek zor tabii ki. Fox daha çok çabalıyor o konuda Wolverine falan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 ilk filmin havasını alamadım ben ama kesinlikle iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 hiç takip etmemiştim trailer vs izlemedim amma ünlü cameosu koymuşlar, film 1'den 1 tık aşağıda ama güzeldi yine de, biraz uzun sadece 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 10 numara film olmuş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 yapmayın ya ilk filmi çok tırttı. bu ondan daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 MCU'nun en iyi filmine tırt diyenlerle tartışmaya boşa vakit kaybetmeyek. onun yerine şunu sormuş olayım, çizgi romandan bilen vardır belki, o sonda gelen Ravager'lar kimdi ya? biri Michael Clarke Duncan'a benziyordu, biri yeni Thor filmindeki Hela'yı andırdı. karakter ve oynayanlar kim bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 barbu said: ben imax'te ve güzel yerden izledim. Sorun yok. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar