Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 pedestrian oynuyorum fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 farcry5 simdilik guzel gidiyor da, gameplay olarak farcry 4 un ustune hicbisi eklenmemis olmasi tatsiz. 15 saat oynar bayarim heralde. Bi de gozunuzu seviyim devoperlar su xbox a bi klavye mouse destegi ya, yani ne kadar zor olabilir anlamiyorum ki FPS ler oynanmiyor gamepad ile bunu anlayip mouse destegi koymak niye bu kadar zor oyunlara enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Mouse desteği koysalar millet pc yerine konsol alır. PS3 ilk çıktığında official olarak bazı linux distrolarını çalıltırıyordu sonra kapattılar falan, millet oyun harici kullanmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 bugun de aydinlandik, hamdolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 ff7 remake pc için oynayayım dedim. Başımı ağrıttı oyun. Her attack da bütün ekran beyaz parlıyor 1 frame. Nasıl aptalca bir mantıkla yaptılar acaba bunu. Sanki devamlı cs de flash yiyormuşum gibi. Kapatma da yok. Mod da yok. Zaten modlarda bi tane dev console açma modu var gerisi nude mod hep sdf Cyberpunk ta da milleti epilepsi krizine sokuyorlardı ya, sene olmuş 2022 hala düşünemiyor mu devler bunu gerçekten, ani parlayan ışık koymayalım yada kapatmak için seçenek sunalım filan diye. 90 gb indirdim boşu boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 bl3'te çok kötüydü o, her fast travel'da flashbang. 0 brightness filan çalışıyor bu devler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 https://store.steampowered.com/app/1313140/Cult_of_the_Lamb/ Yeni çıktı harika zevkli bir oyuna benziyor. 3-4 saat önce almıştım release öncesi diye 70 liraya geldi. Şu an fiyatı 160 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 solasta bitirdim, çok iyiydi. solasta'dan sonra rpg açlığımı doyuruyorum. şimdi kotor 2 başladım, ilk çıktığında da sürekli oyundan atıyordu, donuyordu. sonra bakarım diye diye bu zamana kısmetmiş. restoration mod bi de eksik content mod, birsürü makyaj mod yükleyip yapıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 (düzenlendi) They Are Billions, ara ara güzel geliyor. Kafa dağıtmak için ideal https://store.steampowered.com/app/644930/They_Are_Billions/ Ağustos 12, 2022 mexinth tarafından düzenlendi isim düzeltme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 WH40k - Chaos Gate: Daemonhunters'ı bitirdim nihayet. 40k dünyasında daha streamlined X-Com clonu. Cclass, ability, weapon çeşitliliği gayet iyi. Görev tipleri ve haritalar biraz tekdüzeleşiyor az sayıda oldukları için. Bir de oyun bir yerden sonra çok tekrar ettiğinden daha kısa tutlsa yeriymiş. Senaryo olarak muhtemelen 40k dünyasında en "lore correct" bilgisayar oyunu olabilir şimdiye dek. Bazı özellikler falan çok anlaşılmıyor deamonlarda, deneme yanılmayla çözülüyor, o bakımdan çok kullanıcı dostu değil. AAA oyun değil de düz x-com'vari oyun isteyenler için güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Youtube'da wow ascension reklamlari gorup duruyordum. Classless wow diye. Cok dengeli ve keyifli yapmislar. Gruul tk ssc wipe'tan wipea kosuyorum ozlemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Ac origins oynadim da kac gun zorladim sevemedim. Black flag indirdim tekrar. En keyif aldigim ac oyunu, tescilledim. İki defa bitirmeme ragmen oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 black flag benim de favorim. korsan sarklari yuzunden leave her coooni leave her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Black flag sevenlere ayrı oyun yapıyor Ubisoft. Yakında çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Fallen order ı bitirdim geçen hafta , kesin oynayın. Harika olmuş oyun. This war of mine , bayağı güzel oyun şu combat kısmını biraz daha iyi yapmam lazım. Potion permit çıktı geçen hafta onu oynuyorum bitirip this war of mine a geri döneceğim. Bu oyun da grafikler falan çok tatlı ama grind bayağı fazla. Oyunu çeşitlilik gerekiyor, geliştirirlerse oynamanızı tavsiye derim. Bu hali ile anca indirimde alıp biraz oynayıp geçersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Fallen Ordera cok kisa bir baslamistim ama cok lineer gelmisti. Oyle mi devaminda da? Jedi Knightlarin gerisinde oyun yapmislarsa pek manasi yok yani sanki oynamanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 main story diyorsan düz giderim keşfi falan salla dersen kısa sürebilir. ilk gezegenden sonra biraz açılıyor, oyunda toplam 5-6 gezegen var yanlız. Ha 1-2 sinde kaybolabilirsin bayağı detaylı karışık. %100 achivement la bitirdim girmediğim delik kalmadı, open world değil tabi ama bence karakterin gelişimini görmek iyiydi. Adamın kendi eğitimli normalde ama o kadar uzun süre saklanmış ki tek tekyeniden keşfediyorsunuz. Geçemediğiniz yerleri , mekanları tekrar öğrendiğiniz güçlerle bir daha dolanıyorsunuz falan. Bir gezegeni bitirdim haydi eyvallah olmuyor. 34 saate bitmiş hepsi, fazla uzun değil hani, main story gideceğim salla keşfi falan derseniz herhalde bayağı kısa sürer. Combat bence çok iyi olmuş, tüm o skillerle milleti türlü türlü geçmek bayağı eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Ghost of Tsushima oynuyorum bi suredir. Ufak tefek can sıkan yerleri var, tekrara dustugu yerleri var ama eglendiriyor beni. Bitiririm herhalde. Switch’te de Bear&Breakfast oynuyorum, kontroller baya kötü, neden dokunmatik ekran destegi yok anlamadim, klavye mouse oyunu olmus biraz. Bundan once de cult of sheep’i oynamistim, tekrara girdi bi sure sonra, son kapiyi acmadan biraktim 6/10 şirinlik hatrina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 disney dreamlight oynuyorum, goofy ile balik tutuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 15 saat önce, Darksun dedi ki: This war of mine , bayağı güzel oyun şu combat kısmını biraz daha iyi yapmam lazım. ukrayna savasi ciktigindan beri this war of mine oynayasim var , cocuklu dlcyi hic oynamadim aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Dunyanin en uzak durulmasi gereken oyunlarindan biri gercekten ya, yine nasil canimi cektirdin. Oyunda kazanmak diye bir sey yok, her halukarda icin soyle bir sizliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Ben Wartales oynuyorum bu ara, epey beğendim. Battle Brothers çok iyi oyundu, ama bu beni daha bir sardı, ana görevler sabit, yan görevler random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 monster hunter rise expansion çıkmıştı temmuz ayının başında, indirimden aldım çok eğlenceli hale gelmiş oyun, önce ki seriler kadar hantal değil baya hızlanmış, özellikle mh:world deneyip baydıysanız, bu oyun daha eğlenceli, ama grafik world kadar iyi değil. Silahlar filan çok eğlenceli olmuş, birde son patchle itemlara rng olarak random skill ekleme olayı geldi, ortalama 20-70k online oyuncu var sürekli 4 kişi girilebiliyor. Yüzde 50 indirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 18 saat önce, Darksun dedi ki: This war of mine , bayağı güzel oyun şu combat kısmını biraz daha iyi yapmam lazım. Tabanca tirt. Shotgun yada machine gun la siper alip sarjoru bosaltican. Yada saklanip, bicakla instant halledicen. Single target i arkadan yaklasip crowbarla hasar almadan tokatlayabiliyorsun. Stories dlc sindeki hikayeler bayagi iyi. Ozellikle ilk iki hikaye cok vurucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 İyi yerde yakaladım mı shotgunla fena olmuyorda, backstab hedesini sonradan öğrendim yapayım dedim adamı öldürdüm aşağı katlardan 3-4 adam birden koşturdu. Biraz ilerlediğim için artık combatla temizlemem veya trade yaparak götürmem lazım işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar