Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnız kalmak isteyen sevgili

beatifulmind

Öne çıkan mesajlar

sinera said:

beatifulmind said:

Sıkıntım ne olabilir ki? Yakınlaştığımızda kendimi bir yere kadar tutmam mı?

Kızın kafasında şu anki durumu yaratan ney ise o. Bunu kızdan başkası bilemez, sadece varsayım üzerinden yürür.

Senden daha yakışıklı birinden sinyal almıştır,
Senden daha zengin birinden sinyal almıştır,
Senden daha maço birinden sinyal almıştır...

Bu böyle gider. Sonuç olarak senin özelliklerin dışında elde edemediği bir özelliğe sahip birinden sinyal almıştır. Alışıldıktan daha cazip geldiği için ona yönelmiştir.

Diğer yandan durmadan bir şeyleri düzeltmeye çalışman da, ondan başka alternatifin olmadığı görüntüsü vererek nasılsa cepte izlenimi vermeye devam ediyor. İçinden ben ne yapsam yaparım döndüğümde kapıda bekliyor olacak diye düşünüyordur yüksek ihtimal.

this.adamın tespitleri 10 numara.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bukadar kurcalanıcak,kafa karıştırıcak bişey yok,kız ayrıldığı adamı unutmak için sana yanaşmış ama unutamamış adamı.büyük ihtimallede senin yokluğunda bi sinyal almış tekrar heriften,koşa koşa geri dönmüş herife.bunun yüzünden sana karşı kendini kötü hissetmiş ve seninle görüşüp durumu anlatmak istememiş.ama herifin onu tekrar bırakması ihtimaline karşıda kesinleşene kadar seni oyalamış sap kalmamak için.

ben şimdiye kadar ilk hamleyi yapıp defolu olmayan kız tanımadım türkiyede.nekadar hoşunuza gitsede kaçının ilk hamleyi yapan kızlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ultimatom falan salla abi, uğraşınca daha çok zaman sürecek kurtulman. Yüzüne konuşsa ne değişecek. Gerçekleri konuşacağını ne bileceksin, hata yaptım dese bilmeyerek yaptığını ya da bilerek yaptığını bilemeyeceksin. En iyisi sallamak. Keşke hatta bugün mesaj atmasaydın da, öpülmüş poponun davası olmaz. Sal gitsin bak ne güzel esprili adammışsın, 1.85 de boy var, önündeki maçlara bakıcan. Artık her hareketin sana yarar/zararı var, onda değişen bişey olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

illa gözünün önünde başkasıyla öpüşecek-yiyişecek, sen de arkasından lale gibi bakacaksın, o zaman kabullenirsin. aşık olmuşun çünkü, unutacak gibi de durmuyorsun. görmüyor olsan zaten unutacaksın da, kendin zorluyorsun görüşelim diye, bence çok büyük hata.

istediğin kadar tribe gir, sırılsıklam aşık ol, hayatında değişen birşey olmayacak. kendine ızdırap oluyorsun şu noktada. konuştuğun sürece de seni oyalar, sen de hayatında kısıtlı olan zamanını çöpe atarsın.

durumun varsa git budapeşte, berlin falan yap, one night kovala, sevgili ol, seviş ne biliyim. bunları yaptıktan sonra yazdıklarına güleceksin. ayrıca insanlardan empati yapmasını bekleyemezsin, en iyi kendin öğreneceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bir şekilde kızın ailesi iletişim kurabilirsen, kızın annesi ile bu yaşananları paylaşman kızın sana gelmesine katkı sağlayabilir.

Ailesi tarafından çekilip konuşulması ve yaptığı yanlışın gösterilmesi gerekiyor. Annesine de kendini güzel tanıt, hatta mümkünse buluşun bir yerde, tüm olayı detaylıca anlat.
Sosyal ağlarda paylaş

lan oğlum sacmalamayın ne okulu ne annesi.op bu saatden sonra denizi ikiye yarsa anca diyorum ben tecrübe ile sabit..
anne diyorlar daha.benim ex anasının sözünden çıkmıyor.anası da "kızım çok güzelsin bu güzelliğini kullan zengin koca bul" mottosunu aşılıyordu devamlı.hangi ülkede yaşıyoruz ya
Sosyal ağlarda paylaş

abi dil döktüğünüz kabahat. kendisi tecrübe etmeden bir bok öğrenmez. gitsin 4-5 sene paspasın üstünde yatsın :)

insanoğlu başkasından gördüğü teknolojiyi öğrenebiliyor ama başkasından gördüğü duygusal tecrübeyi öğrenemiyor. illa kendi de kazık yiyecek. o yüzden gelişmiyoruz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Açılın aga, siz bu işi bilmiyorsunuz.

beatifulmind said:

İnat ettim, bir şekilde neden beni bu kadar gün heba ettiğini yüz yüze iken duymak istiyorum. O buluşmak istemiyor, ben de eskisi kadar özlemiyorum artık ama yüz yüze konuşup öyle yoluma bakmak istiyorum. Ne yapmalıyım? Buluşalım yoksa okuluna gelirim gibi bir ültimatom vermemin sonucu ne olur?

Hahahah eziğe bak bide ültimatom falan veriyor. Git buluş da yeni sevgilisine bi dövdürsün seni. Kız seni ılık mıymıntının teki olduğun ve böyle darladığın için istememiş zaten, daha hala buluşalım bi de yüzyüze ağzıma sıç diye ısrar ediyorsun.

Bu kadar zavallı olup yüzüne tükürtmeyi ancak reddedilmenin yaşattığı ard acısıyla başarabilir bi insan sanırım. Bence 3 kuruşluk gururum kalsın onu da ilerde bozdururum diyip kuyruğunu bacaklarının arasına alarak arkanı dön ve kızı bi daha arayıp rahatsız etme.

Ama sen ne yapacaksın? ONU GÖRMELİYİM ONUNLA KONUŞMALIYIM BELKİ ÖĞRENİRİM BENİ NİYE REDDETTİĞİNİ BELKİ FİKRİNİ DEĞİŞTİRİR diye saçmalayıp kızın peşinden gitmeye ve rahatsız etmeye devam edeceksin. Neden? Çünkü iradesiz ve gurursuz eziğin tekisin, hak ettiğin de kızların telefon rehberinde açma_ezik01 diye kaydedilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

beatifulmind said:

İnat ettim, bir şekilde neden beni bu kadar gün heba ettiğini yüz yüze iken duymak istiyorum. O buluşmak istemiyor, ben de eskisi kadar özlemiyorum artık ama yüz yüze konuşup öyle yoluma bakmak istiyorum. Ne yapmalıyım? Buluşalım yoksa okuluna gelirim gibi bir ültimatom vermemin sonucu ne olur?

Kız istemiyor, sen yüzuüze duymak istiyorsun. Neden? Yüzüne söyleyemeeceğini, utanacağını düşündüren nedir? Kız bariz ya başkasına kaydırmış gönlünü ya da sıkılmış. Zor bir durum mu? Evet. Uzatmanın anlamı var mı? Yok

Boş beleş işleri bırak abicim. İşine gücüne bak. Bu tarz insanlarla bir yola çıksan, evlilik nişan vs olsa, silker atar hayatını. Nasıl bir egonuz var ki insanların sizden vazgeçemeyeceğini düşünüyorsunuz bu kadar. İstemiyorsa neden bu ısrar? Bir de ısrara devam ettikçe karşındakini egosunu da tavana vurduruyorsun. Bi salin kalsam belki pişman olabileceği bir durumu daha da berabt edip iyice ağzına sıçmasına neden oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...