calimero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 patinin başı sağolsun. her ölüm erken ölüm sonuçta ama çok erkendi çetintaş'ınki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 topragi bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 güzel uyusun, ailesine sabır diliyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 İnsana değer veren, içinde kötülük barındırmayan çok değerli bir insan daha gitti. Başımız sağolsun, ışık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 İnsanın iyisi, anlaşamadıklarının da arkasından rahmet okuması değil midir... Bunu burada yaşatan bir adammış Çetin başkan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 :( allah rahmet eğlesin, gerçekten üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 allah rahmet eğlesin değerli bir insandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 uzun süredir bakmıyordum patiye, güncel başlıklara tıklamamla gördüm haberi. mal gibi kaldım. sevdiklerinizle zaman geçirin, sevdiğiniz şeyi yapın abi her şey boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Ne üzücü.. çok yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 allah rahmet eylesin çok üzücü gencecik bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Çetin hoca yardımsever bir kişiydi ve insanları severdi. Huzur içinde yatsın, sevenlerinin başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 dur ya güzel birşey yazayım, okur belki seveni edeni. yine de ben o kanserin amınakoyayım. o bi kenarda dursun. iyi adamdı ya çeto. hep derdim yaşına göre çok iyi adapte olmuştu aramıza. severdim de kendisini hiç tanışmış olmasak da. üzüldüm. vallahi çok üzüldüm. bilen eden varsa ailesi için yapabileceğimiz birşey varsa bi organize olalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Herkesin bașı sağolsun. Cidden çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 oha çok üzüldüm lan :( tanışmamış olsakta çok severdim çeto yu.ben hep iyiye gidiyor diye düşünüyordum bu konuyu görünce yıkıldım resmen allah rahmet eylesin sevenlerinin başı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Sabah gördüğümden beri kaç kere bir şeyler yazasım geldi ama elim gitmedi. Ne diyelim Allah ailesine sabır versin, huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 abi hiç unutmam ilk zamanlar jargonları,tanımları vs.anlamazdı(trollemek,stalklamak,zerglemek vb) nedemek istiyor diye bana öm atardı canım abim. huzur içinde uyu canım abim.ulan hep iyi insanlar mı ölüyor böyle hayatın anasını avradını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 ne yazsam bilemedim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Hakkaten renkli adamdı, rahmetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 off beee - çok severdim - hala da severim çeto be ÇETOOO çok üzüldüm çookk hay allah yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 B)- Tanimazdim ama forumun tadi tuzuydu, ailesine sabırlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Allah rahmet eylesin, kalanlarina sabir versin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Çok üzüldüm ya. Gerçekten hiç beklemiyordum. Savaşırdı o. Bu kadar adamız. Çetin Abi'nin en çok sevdiği kişinin de kızı olduğunu biliyoruz. Eğer kızı için hiç bir şey yapmazsak bu da bu kadar adamın ayıbı olur. Evet Çetin Abinin başka arkadaşları da vardır ama bizim üstümüze düşeni yapmamız lazım. Basket oynuyordu bırakmıştı sanırım kızı. Bişeyler yapmamız lazım. Bilmiyorum. Bişey yapmalıyız ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 sabah okudum, üzüntüden ne yazsam bilemedim.. allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 tanimamis olmama ragmen cok etkilendim. icten, cana yakin, hayat dolu, iyi bir insandi bazi goruslerine katilmasam da. bu kadar hayat dolu bir insan olmasi beni cok etkiledi. ("tanimamis olmama ragmen" dedigim halde nasil da taniyormus gibi yazmisim of). mekani cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 abi zaten bir sekilde cetin'e herhangi bir sey yapilmazsa ortalikta adamim diye gezmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar