Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 sdfgds aklıma şey geldi, bi uo serverı reklamı yapmıştı birisi, "serverımızın patlama ihtimali YOK denecek kadar az." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 gayet patlayabilir aşılar gelmiş, evde oturanı sevsinler modunda olabilir insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Oyunun patlamasi icin hype ini sondurecek bir oyun olmasi lazim piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Lost Ark geliyor ama o da Amazon'un kontrolünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Tee aralık sonu lost ark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Oyunun nesi iyi şu craft derinligi saçmalığı haricinde örnek verirmisiniz. mesela combat mekanigi zone pvp vs Gw veya warhammerdan farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 (düzenlendi) 23 saat önce, Gangren dedi ki: @screwy ve @xunn başlayıp, yeterince competitive olmadığımız için Sam ile kavga edip ilk hafta sonrasında PvP-oriented bir guilde geçebilirler. The man knows me. Bi analiz videosu izlemiştim oyunla ilgili beni triggerlayacak herşey burada ve kesinlikle core combatı iyi değil. Bissürü güzel oyun var onyayabileceğimiz, ben özledim herkesle oynamayı ama bi tık daha quality ve ömrü olan birşeyi tercih ederim. Temmuz 28, 2021 xunn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Oynanış bana sıkıcı göründü. Twitch de bile izlerken içim bayılıyor. Oysa ne hayallerim vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 1 saat önce, samaella dedi ki: Oyunun nesi iyi şu craft derinligi saçmalığı haricinde örnek verirmisiniz. mesela combat mekanigi zone pvp vs Gw veya warhammerdan farkı nedir? Oyunun iyi olan tarafı ücreti; evet ciddiyim. Piyasada, içinde bulunduğumuz dönemde sub veya premium ödemeden, tüm özelliklerine sınırsız erişebilecek başka MMO yok gibi. Jack of All Trades'in en iyi örneği gibi. Steam altyapısı üzerine kurulu, combat'ı belli bir akıcılığa sahip, orijinal ve yeni bir setting'e sahip, gerçek anlamda çok oyunculu, trading / open world PvP / alternatif PvE olan bir oyun gibi görünüyor. Bu oyuna 250 TL falan isteselerdi ilgilenmezdim ama kıytırık pixel indie oyunların bile 70 TL'den kapı açtığı dönemde, 100 TL'ye gelişime açık, full fledged MMO? Yes please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Ben bunu deneyecem yaaa. Çok fazla vakit gömemem. Çalışıyom ben artık yaaaaa! Casual casual takılırım, wow un bir aylık sub ının 150 tl olduğu yerde 100 tl bişii değil. Kozmetik desen zaten wow a da bayılıyoduk arada, çok sorun değil pw2 bişeyler olmadığı sürece. WoW bile oyun içi gold ile (ki yersen) BFA son patchinde corrupted item geyiği ile bayağı p2w item kastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 1 saat önce, samaella dedi ki: mesela combat mekanigi zone pvp vs Gw veya warhammerdan farkı nedir? mmoların güzel yanlarını almış. warhammer gibi bölge ele geçirme, kale alma var. rift gibi portallar açılıyor şehirlerde, kapatmazsan çoğalıyor. craftı albion'un birebir aynısıymış söylediklerine göre. bence en önemli özelliği çok kolay olması. her şeyi anlatıyor oyun ve alışma süreci geçirmiyosun. çünkü çok basit ve kullanışlı yapmışlar. combatı leş bence oyunun. hiç akıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Bu janjanlı ışıklı mışıklı japon oyunlarının combatını arıyorsanız yok. Benim çok hoşuma gitti combat mekanikleri. Öyle ben nerdeyim lan göremiyorum büyüden skillden bişey durumu yok. Herşey net sade. Tabi zevk meselesi. Herkesi memnun edecek bir mmo gelene kadar beklemek iyi olabilir. Şöyle craftı derin combatı aksiyonlu ama sade hikaye güzel grafikler doyurucu. Sağlam serverlar. Bekleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 @zipzip sen Petada mısın? gördüm sanki seni Nası akıcı değil aga? Bak attığım videoyu izle buna akıcı değil diyorsan bilemicem. Eğer animasyon iptalleri skilleri üst üste kullanmayı bilmiyorsan sadece Sol click yapıyorsan doğru hiç akıcı değil. 2 saat önce, Densiz dedi ki: Oynanış bana sıkıcı göründü. Twitch de bile izlerken içim bayılıyor. Oysa ne hayallerim vardı İzlediğin tipler bence sıkıcı olabilir. Bir de şunu denesen ya Densiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 (düzenlendi) Şu dakkadan itibaren, hatchet kullanan dayı öpecekti pvpci amcayı da, sonra pvpci amcanın yardımına geldiler. Temmuz 28, 2021 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 güzel di mi? xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Yuhhhh.. https://www.youtube.com/watch?v=yWKodcgPRZY Bu oyunu savunanlar var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Oyunda su/yüzme mekanikleri kötüymüş hatta yok nerdeyse. E bu mu şimdi oyunu savunanlar var dedirten şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 nasıl bi seviye var bu başlıkta. 2003 kinit online wow beta'yı bekleyen tayfadan beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 oyunda bir sürü sıkıntı varken yüzmeye takılmak ne bilim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 keşke betayı uzatsalar. Çok daha sağlıklı bir release olur onlar için ama sıkıntı bu kadar serverı nası şey etcekler :C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 22 saat önce, kizillelma dedi ki: Yuhhhh.. https://www.youtube.com/watch?v=yWKodcgPRZY Bu oyunu savunanlar var ... Sırtında ok kalkan medium zırh demir omuzlukla çantasında bi dolu envanterle karakterin yüzemediğini hiç fark etmemişim ya ben oynarken. olurmu lan böyle saçmalık yok kesin oynanmaz. Yüzmesi lazımdı yüzemese bile suya girince boğulmasın olmadı uçsun. hala bu oyunu savunanlar var. ahaha güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Çeyrek ömür boyunca wow un ne sorunlarını görmezen geldik . suda yüzemiyormuş çokta dert değil yani. eğer hata ise düzelmesi bir patch e bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 oyunun kendi bolumunu acmak icin erken mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 escape from tarkov pazar bölümü açmadıysak buna gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 iade etsem mi etmesem mi anlayacak kadar oynayamadım oyunu. tam iade edecem diyorum dynamick çıkıyor bölümünü açalım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar