Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Vodafone internet kullanmadım ama Superonline fiber ve TTnet adsl için ikisinde de sonradan dışarıdan taktığım modemlerle sıkıntısız bağlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 stormeagle said: - Şimdi bildiğiniz üzere 1 Ocakta akk kalkıyor, haliyle internet sayfamızda bulunmayan ama benim özel olarak tanımlayabileceğim 100mbit 50GB AKK li paketi 24 ay boyunca sabit fiyat 49TL'e tanımlayayım. 1 Ocak sonrasıda kotasız kullanmaya devam edin. Buna ek olarak ilk 3 ay 30tl indirim tanımlıyorum. Haliyle 3 ay boyunca ayda sadece 19tl fatura çıkacak size. 50gb limitten sonra ekstra para geçirmezler inş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 uydunet ten haber yok galiba halen daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 2019 yılında önünü görebilmeleri için taahhüt çok önemli galiba ya. Taahhüt verinde ne isterseniz yapalım kafasındalar. Zaten açıklanan limitsiz fiyatları kesinlikle insanları korkutup, "bak gel taahhüt ver ucuzunu verelim" diye yaptıklarını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 gerçek fiyatları 1 Ocak'tan önce göremeyeceğiz yani bu mantıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 yani çoğu yayının ve kendi şahsi düşüncemde; 2019 da ki fiyatların hiç biri 2018 den iyi olmayacak. Bunda hem fikiriz. O yüzden şuan iyi bir paket kullandığını düşünen var ise bassın 2 sene taahhütü yenilesin. ISS değiştirmek içinde son 6 gün. Vodafone 1.5 günde bağlantınızı yapıyor. 500TL'e kadar cayma bedelinizi ödüyor. Taşımayı düşünen var ise son günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 vodafondan bende memnunum, 64mbit 240gb kota paketi 83 liraya alıyorum. 2020 şubata kadar da taahhüt varmış, şuan için güzel bi fiyat. akn kalkınca iyice güzel fiyat olacak gibi geliyor. Tek sıkıntısı vdsl olması. Fiber olsa tadından yenmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 stormeagle said: yani çoğu yayının ve kendi şahsi düşüncemde; 2019 da ki fiyatların hiç biri 2018 den iyi olmayacak. Bunda hem fikiriz. O yüzden şuan iyi bir paket kullandığını düşünen var ise bassın 2 sene taahhütü yenilesin. ISS değiştirmek içinde son 6 gün. Vodafone 1.5 günde bağlantınızı yapıyor. 500TL'e kadar cayma bedelinizi ödüyor. Taşımayı düşünen var ise son günler.. Vodafone İzmir'de 5 gündür bağlantı yapamadı ne 1.5 günü. Superonline bayisi yapacak güyya kurulumu adamlar Superonline'dan geçiyoruz diye yapmadığı uyuzluk kalmadı. Hayatımda böyle yokuş böyle saçmalık ilk defa görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Bölgeye göre, o şubenin çalışanına göre değişiyor galiba. 2 gün taahhüt ediyorlar zaten. Benim gerçekten de 1.5gün de bağlandı. Öğlen 12 de abone oldum, ertesi gün akşam 6 da bağlandı. Bu arada ttnet bugünden itibaren kotasız internete geçmiş. 1 hafta erken. TTneti olanlar akk siz kullanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Turkcell Superbox sınırsız paket aldım. 10 senedir 5-6mbit internetle boğuşuyordum, artık dayanamadım kıydım paraya çünkü bulunduğum yere vdsl bile geleceği yok. 40-50 mbit download, 5-10 mbit upload alıyorum tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Superbox'la nasıl düşük ping gerektiren oyun oynayacak streamer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Pingler kötü değil. Bir tık kötü. Pro seviyede oynamayanı etkilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Ek olarak vodafone'da şuan kotayı kaldırmış ttnet gibi. kotam dolmuştu ama tam hız alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Şuan telekomun paketlerinde bug gibi birşey var. 50mbit 50gb aknli alıyosun, sınırsız oluyor 79TL. 24mbit 50gb aknli 65TL. Yılbaşından sonra artacak bu fiyatlar. Taahhüt durumunuz yoksa geçebilirsiniz bu paketlere. Bir de nacizane tavsiyem, al-sat yapan firmaları tercih etmeyin. Bölgenizde kimin altyapısı mevcut ise onu kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Superonline'da 1 Ocak 2019 sonrası taahhütlü fiyatları açıklamış. Hala ben bekleyeceğim diyen varsa iki kere düşünsün. 1 Ocak sonrası durum aşağıdaki gibi, ya elinizdeki mevcut taahhütü yenileyin ya da diğer isslere geçiş yapın hala zaman var. 15 Mbps Limitsiz 79,90TL 35 Mbps Limitsiz 99,90TL 50 Mbps Limitsiz 129,90TL 100 Mbps Limitsiz 199,90TL x 12 ay taahhütlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 beklemek pek mantıklı değil zaten, en kötü cayarsınız. Orada burada sınırsız sadece 24mbit görüntüleri çıkıyor, 50-100 ler hayal olabilir, en azından bir süreliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 türksat'ın paketleri de yine godoş godoş fiyatlarla sunulmuş. marta kadar sürüyor taahhüt. sonra napacaz acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 akn yi kaldırırken vatandaşa deepthroat yaptı adamlar gene inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 İşyeri için başvuru yapacaktım. Direk müşteri temsilcisi sağolsun beni yüksek hızlı ama en düşük kotalı pakete yönlendirdi. Kendisi de sürekli nasıl olsa kota kalkacak böylesi daha işinize gelir dedi. İki yıl taahhüt verdik ama en azından kota kalkacak 3 gün sonra 60-70 TL'ye 50 mbit internet alacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Süperonline'ın fiyatları beklenen seviyelerde, 50 mbit 130TL vs. Türksat'ın daha kampanyası yok sitesinde de bu seviyelerde kampanya sürer ortaya yeni yılda muhtemelen. 50 mbit sınırsız + TV üst paket + telefon, 2 sene taahhüt 140-150 TL gibi kampanya fiyatı olur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 stormeagle said: Ek olarak vodafone'da şuan kotayı kaldırmış ttnet gibi. kotam dolmuştu ama tam hız alıyorum. Bende kaldırmamışlar. http://www.speedtest.net/result/7911425760.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Farklı bir konuda da dile getirdim ben. Şuan büyük bir istisna durum yok ise kablonet'de durmak en kötüsü. En büyük fiyat kazığı ondan gelecek/geldi. Hatta hala daha sitelerinde AKK kalkacak diye bir açıklama dahi yayınlamadı. @komodo bazı forumlarda da yazdılar. deneme gibi yavaş yavaş kaldırıyorlar test eder gibi. misal dün 1k kullanıcıya açtılar, bugün 1k kişiye daha açacaklar gibi. 1 Ocak'a kademeleri olarak hazırlanıyorlar sanki. Bu arada 24mbit ile; faster than 86% of TR nasıl içler acısı bir durumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Kablonet hep kazıklıyor, yeni bir şey değil. Süperonline opsiyonun değilse duruyorsun mecburen. Vodafone'a bir telefon edip ne var ne yok sorıyım bakalım, bölgene göre hizmet kontrolü bile yapamıyorsun sitelerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Yılbaşında AKK & AKN kalkmıyor mu sadece? Kota da kalkıyorsa ben de düşük kotalı yüksek hızlıya geçeyim Kablonette yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 ya benim 8. aya kadar devam ediyor kablonet aboneliğim. turk telekomun ise ocak 2019'da dolacak. yazın sonlarına doğru evi değiştirme ihtimalim de var, napsam bilemedim son fiyatları görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar