Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 yok abi benim dediğim 10mbit aknsiz paketti zaten, 279 olan full hız limitsiz 4.5g ile maks kaç çekiyosa bölgende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 turknet'in fiyatı sizce 1 ocaktan sonra değişir mi ? denesem mi diyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 taahhüt yok ki. değişirse de çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 TTnet direk hedef oldu ama, SOL ve Kablonet'de bire bir aynı fiyatları koymuşlar.. Bence burada referans alınan kablonet tarifeleri. TTnet ve SOL gibi büyük operatörler onun fiyatını referans alıyor, almakta da haklı kendince. Kablonet devletin bir kurumu. Özel değil. Devlet bu fiyatı çekiyorsa bende çekerim diyebilir yani.. Ama sanki bir masaya oturup fiyatlarda anlaşmışlar gibiler. Birebir aynı fiyat getirmeleri çok ilginç. Bu da kablonetin sınırsızları; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 kablonetin öncedende öyleydi sınırsız tarifeleri. yani güncellememişlerdir bence henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Fiyatlar kaldırılmış Türk Telekom'dan. Kuzenim yazmışa dönecek sanki... https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/duyurular/sayfalar/turkiye-interneti-sinirlari-kaldiriyor.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 https://puu.sh/CgTWO/0d01db7bdd.png Şu kampanya var bir uygun kablonette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 ben şuan 24mbit 200gb akkli kablonet + kablotv için 70 mi ne veriyorum. 80 kusur çok uçuk değil sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Ben aynısına 100 veriyordum, modem bozuldu 6 lira da yeni modem için kira eklediler, ama 2 senelik taahhütün son 4 ayındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 kablonetin o fiyatlar taahhütsüz kampanyasız fiyatlar yanlız. Internet kampanyalarında tarifeler + TV vs bayağı değişiyor. TT direk kampanyalı fiyatları sağlam geçirmiştir üzerine TV vs de yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Benim kampanyada TV ve 50 dk telefon da var. Modemin üzerinde telefon çıkışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 evet o 25mbit olan için 270 diyor indirimsiz fiyat, indirimli 79+cihaz parası. ama son geçiş tarihinin 31.12.2018 olması kıllandırdı biraz, zaten 5-6 ay daha taahhüdüm var benim. o zamana kadar sistem oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Bright said: https://puu.sh/CgTWO/0d01db7bdd.png Şu kampanya var bir uygun kablonette. 16'ya 76 lira para vereceğine 100mbit 100gb kotalı al düştüğünde de 35mbit olur 85 lira ver daha iyi. https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,582,mevcut-musteriye-ozel-100-gulduren-kampanyasi edit: aa bi dk lan. "duran kotalı" yazıyor. düşüp 35mbit olmuyor yani galiba. oy oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 fakat güzel kampanyaymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 sol'da soyle bir paket var limitsiz fiber, 1 sene sozlesmeli: https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/isik-hizinda-sinirsiz-fiber-kampanyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 1 ocak 2019 a kadar geçerliymiş mesela kampanya. ya bu 1 sene yok 6 ay taahhütler falan girecek kazığı öteleme sadece. eninde sonunda taahhütlerimiz bitecek ve bu güncel kampanyalara veya bak bizde alternatifi var kotalı paketlere yönlendirecekler. kazığın ucu bize dokunmadan önlem almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 başka bir ISP'nin altyapısını kullanan alternatif ISP'lere bakayim diyorum. Ama Turknet, millenicom bunlarda da kötü hizmet. İki ucu boklu deynek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Superonline fiber 25mbit -> 89 tl baya uygun gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 lord_gorthaur said: başka bir ISP'nin altyapısını kullanan alternatif ISP'lere bakayim diyorum. Ama Turknet, millenicom bunlarda da kötü hizmet. İki ucu boklu deynek ttnet de kötü aslında o açıdan bakarsak. türknet en kötüsü. millenicom yarın bağlatıyorum nasılmış görecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 said: 25 mbps 90 lira uygun gözüküyo (facepalm) 25 neye yeter abi hangi devirdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 saniyede 2.5 3mb download neyinize yetmiyor azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Ben TTnet'ten fibernet 24 mbps 100 GB kotalı aylık 58'liraya taahütüm var. Şimdi n'olacak, kota kalkacak mı? Fiyat taahüt bitene kadar değişemez diye düşünüyorum. Adamlara sormuyorum onlar benden bilgisiz oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 1080p'den 360p'ye düşürücem artık bazı şeyleri. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 480 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 25'in yetmediği durumda 4 liraya Nitro alıp 100 mbit'e çıkartabiliyorsun 24 saatliğine. Yetmeyeceği bir Netflix 4K var herhalde ki orası bile tartışmaya açık, biraz bufferlatsan yetebilir de. Youtube'da 4K, 1440p60 yetiyor, 4K60'a yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar