Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

bunda bir güvenlik açığı var sanırım ya. adamın teki benim maili vermiş üyelik için. doğrulamamasına rağmen ödemesi bitince bana yenileme maili geldi. linke basınca direk adamın hesabına giriş yaptım. telefonu adı sanı her şey önümdeydi yani. iptal ettim adamın üyeliğini sdgsd. insan bir şifre falan sorar güvenlik için. 

Sosyal ağlarda paylaş

Şifre yenilemek için email kullanılıyor zaten insanın yanlış email vermesi kendi hatası artık o kadar beceriksizliğe çözüm yok. Bana yıllarca garanti’den salak adamın birinin ekstreleri vssi geldi bloklayana kadar. Bankayı arıyorum diyorum yanlış adama yolluyorsunuz gene değiştiremiyorlar.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Cokomantis, 23.08.2024 16:55 tarihinde dedi ki:

ilerisi pedofili sonucuna nerden vardık?

abi simdi link bulmak icin sacma aramalar yapmak istemiyorum ama bu woke cenahin politik dogruculuk adina pedofil demeyelim minor attracted diyelim vs gibi durumu yumusatmaya yonelik o kadar cok cabasini gordum ki bu sonraki adim o olacak cikarimini yapmak zor olmadi.

Sosyal ağlarda paylaş

hayır olmayacak demiyorum da somut kanıtla gelinmeli böyle şeylerde. mesela bone'un dediği cuties güzel örnek, unutmuştum onu. öbür türlü niyet okuyuculuğuna giriyor. hani legbutt'ı normalleştirmek isteyen herkesin bir sonraki hedefi pedofiliyi normalleştirmek mi mesela sence?

bir de üstüne "bu woke milleti böyle" dediğinde genellemiş oluyorsun. ahmet woke'un sınırıyla mehmet woke'un sınırı farklı olabiliyor. ya da sana bana göre normal ve tartışılması gereken sorunlara hasan hüseyin woke diyor, transların alamadığı sağlık hizmetleri gibi gayet legit konuda konuşanlar da "woke"luktan pedoculuğa iteleniyor hani.

günün sonunda "yapmayın yoksa böyle böyle olacak allah sabır ver yarapbi" dediğimiz şeyler olsa ve haklı çıkacak olsak da karşı tarafı ikna edemiyoruz tartışırken mantıklı bir zeminde olmadığımız için.

biraz taş atmayalım haklıyken haksız duruma düşmeyelim demişim gibi oldu ama derdimi anlatabildiğimi umuyorum fdsgh

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Bu topa da girmeyim demiştim ama üstüne mesajlar gelince dayanamadım.

Adım adım normalleştirme demek eşcinselliğin normal olmadığı savını içeriyor, çünkü Netflix'e karşı böyle bir iddia var. Oysa ki eşcinsellik normal bir şey zaten, anormal olan bunu yasaklamak.

Eğer netflix'in böyle bir yeteneği varsa helal olsun, dünyanın en büyük hak savunucusu kurumu olması gerek.

Ensest bambaşka bir konu, ensest deyince enseste yabancı modern toplumlarda yaşayanların aklına çekirdek aile içi ensest gelecektir. Burada zaten reşit olmayan çocuğa yönelik yapıldığı için bu tecavüz veya tacizdir. Ancak ensestin en yaygın formu kuzenler arasında yapılandır. Dünyada %10'un üzerinde bu oran, Türkiye'de mesela akraba evliliği oranı düşmekle beraber 2023 yılı oranı %3,2. Geçmiş evlilikleri düşünürsek herhalde oran %10'un üzerindedir. Buradan da anlaşılacağı üzere Türkiye'de ensest yasaldır. Dünyanın bir çok ülkesinde de aslında yasaldır. Akraba evliliği geleneksel toplumlarda, ve geleneksel toplum kesimlerinde daha yaygındır. Yüzyıl önce çoğu insanın köyünde doğu öldüğünü düşünürseniz dar bir insan havuzunda evliliğin yaygın olması da şaşırtıcı değildir.

Akraba evliliğinin yasak olduğu kanun düzenleri ise şaşırtıcı bir şekilde daha geleneksel toplumlar oluyor, belki de bir engelleme arayışı var. Aslında bu konunun yasal boyutuna çok hakim değilim, ülkeler arası kültürel farklar da eminim etkili oluyordur. Ancak Avrupa toplumlarında akraba evliliği ortalaması %2 altında, mesela Ortadoğu toplumlarında %30'u bulabiliyor. Senin mantığına göre demek ki bu toplumlar woke'laşmış iyice.

Pedofili de yine bambaşka bir konu. Yine geleneksel toplumlara ve yapılara dönmek gerek çünkü pedofilinin en yaygın formu 18 yaşından büyük erkek, 18 yaşından küçük kız evliliği. Bu da çok şaşırtıcı değil, çünkü evlilik yaşları son yüzyıllarda, sanayileşme, insan ömrünün uzaması gibi faktörlerle yükseldi. Bugün bunu yapan kişiye sapık demek pek yanlış olmayacaktır ama 100 yıl önce çok yaygın olduğu için o zaman anormal bir durum olmadığı iddia edilebilir.

Pedofilinin en yagın hali dediğim gibi küçük yaşta kızla yapılan evlilikler, woke demek bir hedef şaşırtmaca, günümüzdeki en geleneksel yapılar woke mu? Mesela mormonlar, islami tarikatlar, sanayileşmemiş bölgelerde yaşayan muhafazakalar woke mu? Çocuğun rızası olursa evlenebileceğini iddia eden Adalet bakanı Bekir Bozdağ woke mu mesela? Yoksa bunlar geleneksel, muhafakar toplum yapılarının içinde olan, onları seslendiren kişiler oldukları için mi pedofilinin en yaygın formunu normal sayabiliyorlar? Veya senin iddia ettiğin gibi sinema, dizi gibi mecralara maruz kaldıkları için mi pedofiliye teşneler? Mesela aa netflix'te gördüm pedofili normal mi diyorlar, yoksa mesela dinleri, eski geleneklerini, annelerini babalarını mı örnek gösteriyorlar?

Pedofiliye dair senin iddia ettiğin tarzda bir normalleştirme arayışı olduğunu düşünmüyorum, benim gördüğüm toplumsal değişimden memnun olmayan kesimlerin bu değişimleri yaftalamak için pedofiliyi kullanması, ama aynı senin yaptığın gibi pedofilinin en yaygın halini yok sayarak.

eldar tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

Pedofili aslında henüz ergenlik dönemine girmemiş çocuklara duyulan cinsel ilgidir. Bir yetişkinin ergenliğe girmiş onsekiz yaş altı çocuklarla cinsel ilişkiye girmesi pedofili değil. Aradaki yaş farkına bağlı olarak kanuna aykırı ve ahlaksız elbette ama pedofili olarak tanımlamak yanlış.

Bu arada seyretmedim ama okuduklarımdan edindiğim izlenim Cuties’in pedofilik bir içeriğe sahip olmadığı, yalnızca Netflix’in kullandığı afişin bu sebeple tepki gördüğü.

Komutan tarafından düzenlendi
  • Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

reyou, 11.09.2024 22:19 tarihinde dedi ki:

kuneri de geliyomus gelecek aya. iyi sagdi cem'de gencligi, moruklugu derken.

ho$ kendimiz ettik kendimiz bulduk, 2 dakikalik donla sevi$ sekansi olan adam icin film cek cek cek diye darlarsan adami boyle cektirir iste.

ersan kuneri netflixin en iyi işi. 10 sezon yapsınlar

Sosyal ağlarda paylaş

Ilk sezonu zor bitirmistim. Yine cocuklugunda izledigi filmlerde oynama hayali gerceklestirme, yesilcama saygi formatinda takili kalmaz ve guncele yakin bisi yaparsa iyi olabilir.  Ayhan Isik, Sadri Alisik tribute formatinda yapicaksa hic yapmasin.

Gallant tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...