Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 win tusu >> "sound" yaz >> burdan "speakers" da cikiyor olmasi lazim. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Yok, demek istediğim şu, direkt Enhancements tabi gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 o cozmezse, dialog'lari netflix icin sununla ayarlarsin: https://chrome.google.com/webstore/detail/audio-channel/hafdgamhnmiioimpcdhhbhgcjndgmphd?hl=en sunu da yorumlarda birakmislar, diyalog koklemek icin [-75 0.0 0.15 8 24] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Bi de bunu deneyeyim, teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Bu diyaloglarda daha az ses gelme olayını çözdüm galiba. En azından app için. Default olarak ses ayarı 5+1'e ayarlıymış, o yüzden ses bölünüyor falan diyolar. 2+1'e çevirebiliyosun app'te herhangi bir filmin/dizinin içinde menüsünden. Öyle yapınca dengelendi gibi. Aynı problemi yaşayanlar vardı, bir deneyin belki düzelir diye yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 20 saat önce, Liebe dedi ki: Türk filmlerinde özellikle böyle sesi duyucaz diye açıyoruz sonra bir efektte altımıza ediyoruz +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 20 saat önce, Llama dedi ki: tr dublajlar da öyle +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 care bluetooth adapter Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 don kişot vs yeldeğirmeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 kapanmadan seyeredeyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 kapanır şaşırtmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 bkz paypal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Hdfilmcehennemi lobisi is basinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 (düzenlendi) ozgurluklerin onu acilicak o yuzden yetmez ama evet diyorum Temmuz 19, 2020 Laurelin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Yerli ve milli nekşfliş televizyonlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 seri ne varsa izleyim bari de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Bende dünden film yarım bırakmıştım bitiriyim öğlene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Dert etmeyin ben buradan uyelik alirim paylasiriz derdimde isin dogasi geregi kimse odemiyor ahahah torrent candir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 (düzenlendi) Gerçektende eşcinsellik koymuşlar filmin içine. Film The Old Guard. Yani öyle bi koymuşlarki al eşcinsellik koyuyorum filmin içine ağlaaa diyip eliylede yumruğun yan tarafına vurarak şaaak diye ses çıkarma hareketi yapmışlar. Film güzel ve etkileyici, izleyemeyecek olana dediğim sahne 58:50 de. Temmuz 19, 2020 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 12 saat önce, Laurelin dedi ki: ozgurluklerin onu acilicak o yuzden yetmez ama evet diyorum fetöye ayrı yae'ye ayrı güldüm ahjkahsjahash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 (düzenlendi) high score fena olmamış gerçi bazı şeyleri atlasa da, (amiga anlatmak yerine lgbt push gibi) üçüncü bölümde lord british de var. uo’cular kaçırmasın ehu. Ağustos 21, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 ooo sonunad güzel bir şey geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Roman Empire faciası gibi olmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Almanlar yapıyorsa iyidir, dünya almanın.... Vid related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar