Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Nihayet Modern Family'i de getirmişler TR Netflix'ine. 2-3 sezon izlediydim, sonra yarım kaldıydı. Baştan başlarım buna. Gözle görülür bir sitcom eksikliği vardı, Community tek başına yetmemişti, iyi bir hamle olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 community gibi olamaz cool, cool cool cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 community içimde yaradır önce Pierce, sonra Troy ardından toparlama çabaları ama iyice batmaları Scrubs 2 resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Community iyi de çok kan kaybetti sezonlar içinde, Modern de baş yapıttır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 community ne muhteşemdi ilk sezonları. seneler sonra aa yeni sezonları çıkıyomuş ne güzel diye bi sevinmiştim. hiç bilmeseymişim keşke dedirtti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 İlk 2-3 sezon efsaneydi hakikaten, sonlarda dahi çok güzel aynı kıvamda 2-3 bölüm var (Floor is Lava falan) ama genel kalite kan kaybı hakikaten çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Modern Family'de candır ama bi yerden sonra sürekli aynı tempo ve kurgu ile gitmeye başlıyordu. FX'te verdiklerinde hafta sonu kahvaltıdan sonra oturup random izlediğim bölümler mesela inanılmaz tatlı oluyordu ama baştan izleyince o tempoya sarınca harbi meh dedirtiyordu. Gerçi yine de o kadar uzun bir seriye göre kalite hiçbir zaman ortalamanın altına düşmedi. O konuda cidden en başarılı serilerden biri Modern Family. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 karayip korsanlari vardi kalkmis. bi tane aradigim bi sey bulabileyim surda. konudaki tek mesajlarim film bulamadigimda yazdiklarim adsd. cekoslavak altin kure filmi de aramiyorum ki PotC lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 8 saat önce, Natanyal dedi ki: Modern Family'de candır ama bi yerden sonra sürekli aynı tempo ve kurgu ile gitmeye başlıyordu. FX'te verdiklerinde hafta sonu kahvaltıdan sonra oturup random izlediğim bölümler mesela inanılmaz tatlı oluyordu ama baştan izleyince o tempoya sarınca harbi meh dedirtiyordu. Gerçi yine de o kadar uzun bir seriye göre kalite hiçbir zaman ortalamanın altına düşmedi. O konuda cidden en başarılı serilerden biri Modern Family. Öyle Community gibi oturup sabahlayıp bitireyim dizisi değil zaten. Ara ara izlemelik dizi Modern Family. Arada böyle diziler de lazım. Suits falan da böyle mesela, ara ara izleyince ilk sezonlar aşırı tatlı. Ama üstüse izlemeye kalkarsan tamamen aynı matematik formülü üstüne her bölümü aynı kurguyla yapıştırdıklarını görüyorsun. Ne zaman sorun yaşayacaklar, ne zaman karakterler birbiriyle çatışacak, ne zaman sorun çözülemez hale gelecek, ne zaman kim dahice fikir bulup çözecek hemen anlıyosun. Community olsun Friends olsun Scrubs olsun bunlar başka kategori, oturur sabahlarsın başında sıkılmadan. Gerçi hepsi sonlara doğru boka sarıyo, hele Scrubs iyice fena. Bu döngüden kaçabilen daha pek olmadı. Big Bang'in son 1-2 sezonunu daha izlemedim, ondan ümitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Karayıp ben de aradım yok. Hobbit izlim dedim yok. Ne var ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 30 yıllık bollywood var. iki haftalık köri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 2 saat önce, Rewendor dedi ki: Big Bang'in son 1-2 sezonunu daha izlemedim, ondan ümitliyim. Benzer ya, başlardaki hava yok ve iyice rutine bağlamıştı ama HIMYM gibi saçma sapan bi düşüş yaşamadılar. Bence diyeyim gerçi. Sonlara doğru düşüşlerine rağmen tatmin edici şekilde bitti ben de. Kendileriyle çok çelişen şeyler yapmadılar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 young sheldon var. on yildan sonra bbt bitiriyorsan sonrasindaki varolus krizini atlatmak icin guzel spinoff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 (düzenlendi) bigbang himym Friends normie diye bayrak asin bence tam olsun Haziran 23, 2020 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Scrubs muhteşem canım. Zach le donald ın podcastleri var şu an, covid karantina dönemi başladılar. Oyuncuları konuk ediyorlar ara ara, 7 - 8 bölüm dinledim keyifli oluyor yolda. İlgilenen varsa ikisinden birinin instinde link veriyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 dur bak scrubs'a hep başlayayım diyordum erteliyordum süper zaman oldu teşekkürler paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Şu Janitor'a spinoff çekmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga | Netflix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Bi sorunumu yazayım da, belki buradan bilen biri çıkar. Hem desktop app'te hem browser'da Netflix'in sesi çok saçma derecede kısık çıkıyor. Masaüstü bilgisayarımda da laptopumda da aynı durumdan şikayetçiyim. Genel olarak diğer uygulamalara kıyasla çok kısık (Netflix'i rahat duyayım diye sesi köklemişken arka planda başka bir notification sesi falan gelirse mesela bağrıyo bayağı), üstüne bazı filmlerde de mesela patlama-efekt sesleri normalken diyalog sesleri ekstra kısık oluyor. Volume mixer'daki ayarlardan da değil, kontrol ettim. Var mıdır bi sebebi, çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 vay benimde bu sorunum var hep elimde kumanda ile aç kapa aç kapa yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Türk filmlerinde özellikle böyle sesi duyucaz diye açıyoruz sonra bir efektte altımıza ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 tr dublajlar da öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 1 saat önce, Rewendor dedi ki: Bi sorunumu yazayım da, belki buradan bilen biri çıkar. Hem desktop app'te hem browser'da Netflix'in sesi çok saçma derecede kısık çıkıyor. Masaüstü bilgisayarımda da laptopumda da aynı durumdan şikayetçiyim. Genel olarak diğer uygulamalara kıyasla çok kısık (Netflix'i rahat duyayım diye sesi köklemişken arka planda başka bir notification sesi falan gelirse mesela bağrıyo bayağı), üstüne bazı filmlerde de mesela patlama-efekt sesleri normalken diyalog sesleri ekstra kısık oluyor. Volume mixer'daki ayarlardan da değil, kontrol ettim. Var mıdır bi sebebi, çözümü? tam olarak aynı sorunum var ya. benim hoparlorlerle ilgili zannediyordum. 2 problemin ikisi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 (düzenlendi) 7 saat önce, Rewendor dedi ki: Genel olarak diğer uygulamalara kıyasla çok kısık (Netflix'i rahat duyayım diye sesi köklemişken arka planda başka bir notification sesi falan gelirse mesela bağrıyo bayağı), üstüne bazı filmlerde de mesela patlama-efekt sesleri normalken diyalog sesleri ekstra kısık oluyor. Volume mixer'daki ayarlardan da değil, kontrol ettim. Var mıdır bi sebebi, çözümü? var: "Playback" >> "Speaker" >> "Properties" sag alt >> "Enhancements" "Loudness Equalization" bunu ac, digerleri kapali olsun. >> Apply de netflix'i tekrar ac. + 5.1 ses sistemin yoksa, DTS ve dolby aciksa kapa. ses kartinin ayari varsa PCM sec. televizyon'da ayni seyi yasiyorsaniz yine ayarlardan dolby ve dts'i kapayip PCM ile deneyin. Temmuz 5, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2020 Enhancements çıkmıyor laptopta nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar