PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/home :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 paypalpaypalpalarpaypalarapaypalarelparalelparalel milli ve yerli paypal gelmesi ümidiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ininal var zaten türk değil mi? Paypal'ın kapanacağı zaten bayadır konuşuluyordu. Çomarland'e bu kadar hizmet çok bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 abi öyle saçmalık mı olur ya? airbnb falan sıçtı o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 said: Ancak yerel düzenleyici kuruluşa yaptığımız lisans başvurusunun reddi ve ilgili kurumun Türkiye'deki faaliyetlerimizi durdurma talimatı doğrultusunda uygulamak durumunda olduğumuz bu karardan dolayı üzüntü duymaktayız. Gelecekte Türkiye'deki müşterilerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir. ya ..... ülkesi ya, imguru kapatır paypalı gönderir, çin olalım çin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ulen bddk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ülkede tek güzel bir şey bırakmayacak çomarlar ya. bir sürü para transferi yapıyordum ben buradan, alternatif var mı? gerge lazım konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 adam lisans başvurusu yapıo red yiyiyor saçmalık... kayıtsız devam etseymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Moneybookersı bok etti milletimiz, şimdi paypal kapanıyor. Ben sıçtım sanırım. Tüm işlemlerim paypallaydı moneybookers bok olunca geçmiştim. Paypalda da chargeback olayından çok ağzım yandı giftcard şeklinde çalışıyorum ama güvenilir müşterilerle paypal devam ediyordum. Alternatif lazım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sebebi şuymuş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Medeniyeti zorla kovuyorlar ülkeden mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 paraleldi zaten bunlar, zerdüştlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 yok ya o salaklardan önce payu filan var bkm var ... paypal gibi has wallet olan direct user2user gönderm yapabildiğin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ebayden bişi alamicam mi ben paypal ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 -Crawler- said: sebebi şuymuş galiba visa mc amex de kaldırır bunlar. diners club'dan başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 troyu kıskandığı için gitmiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Fistan said: ebayden bişi alamicam mi ben paypal ile evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 said: fatura ödeme, para transferi, mobil ödeme, ön ödemeli kart ve sanal POS benzeri hizmetleri https://www.bddk.org.tr/WebSitesi/turkce/Mevzuat/Odeme_Hizmetleri_Kanunu/Odeme_Hizmetleri_Kanunu.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 çok para kaybedeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 skrill'e geçtim mecbur, gerçi daha iyi en azından dolar yollayabiliyor direkt hesaba. paypal çok düşük kurdan try yapıp öyle yolluyordu illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Temmuzda airbnb gelcekti yav onun parasını nası alcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ülkede hiç bir güzel şey cezasız kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Ekonomiyi büyütmeye mi çalışıyorlar küçültmeye mi belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Editor said: adam lisans başvurusu yapıo red yiyiyor saçmalık... kayıtsız devam etseymiş... kayıtsız eski sisteme geçsinler. olmuyor mu öyle? engellisinler siteyi. zaten paypal türkiye açılınca bakiyeyi yurtdışı sitelerinde harcayamaz olmuştuk. PrudenT said: skrill'e geçtim mecbur, gerçi daha iyi en azından dolar yollayabiliyor direkt hesaba. paypal çok düşük kurdan try yapıp öyle yolluyordu illa. nasıl ya, bende $/€ falan ayrı ayrı hep hesapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Çok kötü oldu, tüm işimizi bunun üzerinden yapıyorduk kuruduk kaldık. Böyle günler için alternatif araştırması yapmıştık, belki başkalarının da işine yarar. Skrill yada Sendowl'a geçeceğiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar