Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 olm benim business etigime sigmaz öle isler sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 250 tl paribuya gönderdim btc alıp binanceye yolladım. Paribu 0.0005 btc kesiyor bundan. 8 dolar felan ediyor. Binance btc to eth için ne komisyon kesiyor yazmıyor biyerde. 0.099 eth var şu an. 51 dolar ediyodu başta 56 oldu şimdi. Komisyonları bnb ile ödemek için ne kadar bnb alınsa yetiyor 3-5 işlem için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Şu site iyiymiş https://www.bestchange.com/ethereum-to-bitcoin.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Bir sorum olacak bitfinexten dolar olarak çıkıp trye aktarabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Tim said: Cok tatlisiniz ya. Evlensenize siz. Hem Korax seni yanina aldirir evlenirseniz Bilo. ben sana varacam. UK daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Ekşi'de BDDK'nın TR'de BTC yasaklayacağını söylemiş biri, Paribu ve BTCTürk'te son zamanlar çok problem yaşanıyor zaten, böyle bir olay da olursa bu sistemlere para akışını engellemek isteyebilirler ve eski sisteme geri dönülür. Dünya genelinde bir etkisi olmaz muhtemelen böyle bir gelişmenin. Sizler ne diyorsunuz? Böyle bir şey duyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 finans kuruluşları için bi yasak getirse bile, şahıslara yönelik yaptırım yapması zor. finans kuruluşlarına yasak gelirse de, TL'ye çevirmekte zorlanırız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 LTC sahipleri keyifler nasıl ? HODL devam mı ? Crypto kölesi oldum resmen... Kenarda bir ekran açık 24 saat göz ucuyla bakacaksın yoksa huzur kalmayacak hayatımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 bombilo said: Tim said: Cok tatlisiniz ya. Evlensenize siz. Hem Korax seni yanina aldirir evlenirseniz Bilo. ben sana varacam. UK daha iyi. hah huseyini istersin artik anne babasindan sdgf 45 BTC baslik parasi istiyolar ama ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 yok la, üstüne para verirler kurtulalım diye dsdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 capul said: LTC sahipleri keyifler nasıl ? HODL devam mı ? Crypto kölesi oldum resmen... Kenarda bir ekran açık 24 saat göz ucuyla bakacaksın yoksa huzur kalmayacak hayatımda... totally accurate https://www.youtube.com/watch?v=n5z2_fggZlI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Mal said: Eth de durmasının zararı yok şimdilik ortamı gözlemlerken eth dursun dedim oda kazandırıyor sonuçta. altcoine gireceğim zaman eth ile alırım dedimde alınmıyormuş. En az komisyonla nerden yapılır eth to btc? Sırf binanceden herhangi bir yere gönderdinmi 0.01 kesiyor (6.25 dolar) benim eth mayıs a kadar duracak orda mayısta 3000-5000 olur heralde. Maceralı şeyler için bi 100 200 daha atıp btc de tutcam onu. Yazıyorum yeni girenler komisyonları felan görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 iota baya güdük kaldı bugün ya. sabahtan sonra kurudu, diğer coinler akarken. underpriced gibi ama baya bence. 2m coinlik buy wall çekti demin bi whale. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Market cap'ta litecoin yeniden 4. olmuş, yerinden olmuş IOTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Raiblock uçtu akü ya. 0,3 BTC'lik alacaktım geçen hafta ama iş güç unuttum gitti. IOTA da güdük kaldı aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 ripple'ı pumpladılar şimdi iota'yı geçti market cap şeytan dürtüyor ltc gibi 3x olur mu acaba ya https://www.tradingview.com/chart/XRPUSD/1uvpayso-Most-obvious-buy-in-my-cryptocareer-Ripple-heading-to-the-sun/ o ye son pullback'te 0.35'ten all in girdim 0.43'e geldi lel fakyu iota hastir .49 best buy of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 şubatta 0.0006 dolarmış ripple, abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 maliye-bakanligi-spk-merkez-bankasi-bitcoini-gozaltina-aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 içerden değişik sesler geliyodu zaten bi kaç gündür, yakında bir adım olcak ama kötü olmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Pordakal said: şubatta 0.0006 dolarmış ripple, abooo hala btc ripple paritesi olarak baktığımda olaya zarardayım. bi %15 daha artması gerekli ki zararım gitsin. yani kısaca btc'nin son 1 aylık artışı yanında bu artış hiç bişi diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 birazcık ripple aldım, hoş gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 vergi gelirse elimizdeki btc'nin değeri daha da artmaz mı ya? ban gelicek diye bi durum yok ki. bu arada gece ripple çağrıma kulak asanlar için, sabahki panic sell ile 0.35'e gerilemiş ama şimdi 0.50 yine. kendi trendini yaratabilir gibi gözüküyor. iota baya patates olmuş, nedense btc'i izliyor şuan. şuanki iota/btc değeri yüksek bulunuyor herhalde. iyi ki çevirmişim elimdekileri yatmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Eveeeet bu işin 101 i nasıl nerden başlıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Sticky konulardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Tamam ben bi düşeyim oralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar