GearPedo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 cex.io diyorlar ama ben hiç denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 bitit.io var birde fakat komisyondan fln geçiriyorlar haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 bu sabah hesapladım. komisyon verince daha pahalıya geliyor şu an btctürkten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 yeni kan hmmmpf sizler sayesinde kazanıyoruz arkadaşlar gelin, alın, ekonomiye can verin. piramidin bir parçası olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 yasasin ponzicoin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Ne stresli işmiş şu crypto... Yarım saatte bir, zengin mi oldum yoksa birikimlerim uçtu mu diye bakıyorum... Bir de IOTA dalgalanmıyor pek ama işlem hacmi birinci...herkes alıyor ama neden artmıyor ? İlla sistemde bir update kendini kanıtlama ortaklık vs mi gerekiyor değerlenmesi için ? Cahili aydınlatın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 daha ne degerlensin 50 katina cikti, patlayacak yakinda ondan artmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Şey sorayım, 100 liralık falan bitcoin alıp döndüreyim işi öğreneyim diyorum. En düzgün (onay süresi kısa, 50-100 lira hesaba atıp kolayca çekebileceğim vb.) Türk site hangisi şu an? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 onaysız hesapla paribuda 500tl lik işlem yapabiliyorsun. btctürkte onay bir iki saate geliyor ama ilk para yatırman 24 saat sonra hesabına geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 İşi öğrenmek istiyorsan riske de girmeden çok güzel bir alman sitesi vardı, hiç para falan da yatırmıyorsun, sana sanal 10k € hesap açıyor, gerçek kripto para oynamaları direkt sisteme yansıyor, onunla istediğin kripto paraya girip çıkarak sonunda ne durumdasın kıyaslayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Sağol gardaş çok rahatlattın ... **karın ağrısı intensifies** sardalya said: daha ne degerlensin 50 katina cikti, patlayacak yakinda ondan artmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Şubat mıydı Nisan mıydı neydi "vay arkadaş 2300$ olmuş kaçırdık treni" dedim almaktan vazgeçtim. Temmuz'da 4500 civarında falan geziyordu "anaa girsem şimdi iyiydi" falan diyodum. Sonunda BTC yerine ETH yatırımında karar kıldım. Sonra 3700'lere falan düştü "ahanda iyi yapmışım ehe ehe" diye geziyodum, bi de şimdiki haline bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Bone said: nub soruları: 1- Yıllar önce bir adamın 27 dolar verip 5000 bitcoin aldığını, 5 sene sonra 886000 dolar sahibi haline geldiğini okuyorduk. Bu saatten sonra böyle zenginlik hikayeleri olmaz diyerek uzak durmuştum. Ancak baktığımda 2016'da 500 dolar civarında olan Bitcoin, şimdi 16000 dolara gelmiş durumda. Bu hiç durmadan yükselmeye devam mı edecek, yoksa hızlı yükseliş büyük bir patlamayı da beraberinde getirir mi? Yani bu saatten sonra geç mi yoksa hala gideri var mı? 2- Bitcoin satın almak için https://buy.bitcoin.com/ mi kullanıyoruz? Bunun için Bankaların Bireysel Bankacılık Sistemleri gibi bir hesap açıp bunun üstünden mi işlemleri yapıyoruz? 1-Bitcoin artarmı düşermi bilmem ben ama az parayla vurgun kıvamına yakın bişeyler yapmak istiyorum dersen btc den ekmek çıkmaz artık anladığım kadarıyla. Onun için şu an fiyatı 0.2 dolar ve altı civarlarında olan coinleri kollıycalsın. Aldıktan sonra 3-4-5 dolar olmasını umacaksın. Tabi her gördüğün ucuz coine atla demek değil bu potonsiyeli varmı araştırmak lazım reddit ekşi felan. Market cap önemli bu noktada bazılarının imkanı yok uçmasının market capi yüzünden. Mesela şu an konuşulan stellar lümens var yüksek artış gösterebileceği öngörülen. Şuan 0.14 dolar. 100 tane alsan 14 dolar. Bigün 4 dolar olursa 14 dolara 400 dolar almış olursun. 2-önce bitcoin yada ethereumun olması lazım. Onu btcturk yada cex.io dan alıyosun önce. Bikere btc olduktan sonra onu çevirmek istediğin coine göre belli sitelerden çevirebiliyosun. Ofline wallet açmak gerekebilir forumda başlığı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 ben iota 2.70'ken baya para gömdüm. 4 dolara çıkınca seviniyordum dün bir baktım zarardayım overall'da. nasıl olur dedim, iota/usd ve iota/btc paritelerine aldanmışım. iota dolar karşısında değer kazanırken btc karşısında değer kaybettiği için ben zarara uğramış oldum. ne anladım bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Kardan zarar etmişsin, overallda zararda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Btc kurundan baktığında zaten dünya'da parasını BTC'de tutmayan herkes zararda :) usd,eur, altın, un, süt, yumurta farketmiyor... inşaat balonu bile btc'nin yanında gazoz baloncuğu kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 balon diye hemen patlamak zorunda değil 50-100 yıl sonra patlarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Holy said: Kardan zarar etmişsin, overallda zararda değilsin. iota'yı direkt dolarla alamıyor. önce dolarla btc alıp o btc ile iota alıyorsa gerçek zarar etmiş olma ihtimali var mı ? hesaplayamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Direk tl ye çevrilemiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 zarar etmemiş olman lazım. sadece iota yerine btc'de kalsaymışsın daha çok kazanırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 yukarda biri yazmış adamın biri yıllar önce 27 dolara 5000btc almış diye. var mı öyle hikayeler ya? 16k dolar olsa 80 milyon usd yapar be.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Adamin biri 10k btc ile 2 tane pizza aldi zamaninda, 27 dolarese 5k BTC bisey degil onun yaninda sdf :D Bitcointalkta konusu vardi hatta Edit: https://bitcointalk.org/index.php?topic=137.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Btcturk ve paribuda 24 saatlik 30 günlük diye bişeyler var nedemek onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Bu token lar nedir nasıl alınır? Şu şirket ilgimi çekti de, hiç bilmediğim bir kol bu token olayı. https://icobench.com/ico/sirin-labs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 ICO'lara girmem. Kafalarına göre bir fiyat belirliyorlar. Sonra serbest işlemlerde ne olacağı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar