Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6

-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

Ne stresli işmiş şu crypto...

Yarım saatte bir, zengin mi oldum yoksa birikimlerim uçtu mu diye bakıyorum...

Bir de IOTA dalgalanmıyor pek ama işlem hacmi birinci...herkes alıyor ama neden artmıyor ? İlla sistemde bir update kendini kanıtlama ortaklık vs mi gerekiyor değerlenmesi için ?

Cahili aydınlatın...
Sosyal ağlarda paylaş

Şubat mıydı Nisan mıydı neydi "vay arkadaş 2300$ olmuş kaçırdık treni" dedim almaktan vazgeçtim. Temmuz'da 4500 civarında falan geziyordu "anaa girsem şimdi iyiydi" falan diyodum. Sonunda BTC yerine ETH yatırımında karar kıldım. Sonra 3700'lere falan düştü "ahanda iyi yapmışım ehe ehe" diye geziyodum, bi de şimdiki haline bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

nub soruları:

1- Yıllar önce bir adamın 27 dolar verip 5000 bitcoin aldığını, 5 sene sonra 886000 dolar sahibi haline geldiğini okuyorduk. Bu saatten sonra böyle zenginlik hikayeleri olmaz diyerek uzak durmuştum. Ancak baktığımda 2016'da 500 dolar civarında olan Bitcoin, şimdi 16000 dolara gelmiş durumda. Bu hiç durmadan yükselmeye devam mı edecek, yoksa hızlı yükseliş büyük bir patlamayı da beraberinde getirir mi? Yani bu saatten sonra geç mi yoksa hala gideri var mı?

2- Bitcoin satın almak için https://buy.bitcoin.com/ mi kullanıyoruz? Bunun için Bankaların Bireysel Bankacılık Sistemleri gibi bir hesap açıp bunun üstünden mi işlemleri yapıyoruz?

1-Bitcoin artarmı düşermi bilmem ben ama az parayla vurgun kıvamına yakın bişeyler yapmak istiyorum dersen btc den ekmek çıkmaz artık anladığım kadarıyla. Onun için şu an fiyatı 0.2 dolar ve altı civarlarında olan coinleri kollıycalsın. Aldıktan sonra 3-4-5 dolar olmasını umacaksın. Tabi her gördüğün ucuz coine atla demek değil bu potonsiyeli varmı araştırmak lazım reddit ekşi felan. Market cap önemli bu noktada bazılarının imkanı yok uçmasının market capi yüzünden.

Mesela şu an konuşulan stellar lümens var yüksek artış gösterebileceği öngörülen. Şuan 0.14 dolar. 100 tane alsan 14 dolar. Bigün 4 dolar olursa 14 dolara 400 dolar almış olursun.

2-önce bitcoin yada ethereumun olması lazım. Onu btcturk yada cex.io dan alıyosun önce. Bikere btc olduktan sonra onu çevirmek istediğin coine göre belli sitelerden çevirebiliyosun. Ofline wallet açmak gerekebilir forumda başlığı vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben iota 2.70'ken baya para gömdüm. 4 dolara çıkınca seviniyordum dün bir baktım zarardayım overall'da. nasıl olur dedim, iota/usd ve iota/btc paritelerine aldanmışım. iota dolar karşısında değer kazanırken btc karşısında değer kaybettiği için ben zarara uğramış oldum. ne anladım bu işten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...