Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 mithat şu gunbottan bana bi tane bedava kurarsın çalışıyosa ok konu kapanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 mine etmek nedir diye olayın başından sormak istedim :D pokemon yakalama gibi bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Burada böyle muhabbetler dönüp sonra pm ile "aga bizede öğret bizede para lazım nolur bak kurban olayım bende böyle para kazanmak istiyom" diye yazan olunca, cevap olarak seks ve yolculuk yazasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 gerçekten mithata öm atan varsa onlar için yeni konu açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Goering said: logtrig said: Goering said: strategy'sini oku kullanmadan once, moving average kullaniyor abi strateji. slow MA, fast MA okuyup pump detect ediyormus ahahahahhahha abi MA gayet iyi çünkü ARMA ve GARCH modeli fit etmene imkan sağlıyor. zaten heteroskedastik bir durum söz konusu olduğunda residualların otokorelasyonuna da bakmana yardımcı oluyor. strateji güzel yani. ARIMA ve GARCH; finansal marketlerin fraktal yapisindan oturu forex'te kullanilmiyor ARIMA(p,d,q)'deki d tamsayi degil https://en.wikipedia.org/wiki/Autoregressive_fractionally_integrated_moving_average kardo ben tamamen sıkış ve troll bir yorum yapmıştım ama senin teknik cevabın beni şaşırttı ve sevindirdi açıkçası bu konulara hakim olduğunu göstermenden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 aga bizede öğret bizede para lazım nolur bak kurban olayım bende böyle para kazanmak istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 gunbot'un fiyatı fazla geldi. yani neden bir kopyasını da biz kullanamıyoruz. nasıl engelliyor açık kaynak kod ise kopyalanmasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mithat said: Burada böyle muhabbetler dönüp sonra pm ile "aga bizede öğret bizede para lazım nolur bak kurban olayım bende böyle para kazanmak istiyom" diye yazan olunca, cevap olarak seks ve yolculuk yazasım geliyor. açık et linç edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 escape falan yazmıştır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 photographer said: gunbot'un fiyatı fazla geldi. yani neden bir kopyasını da biz kullanamıyoruz. nasıl engelliyor açık kaynak kod ise kopyalanmasını? her account tek API key ile calisiyor ve API key ile trade ediyorsun, o sekilde engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 ben 400 dolareslik eth aldim, koydum cuzdana, bi sure unutuyum bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Korax said: ben 400 dolareslik eth aldim, koydum cuzdana, bi sure unutuyum bari sdf ben de 1200 try attım. Jaxx diye bir cüzdan var onu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 190 civari aldim ben, 220den satisa koydum bakalim, ara ara girip böle al sat yapim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Eth/btc de takip et usd'nin yaninda. Bi de bi miktar unutmalık birakmakta fayda var, emekli olunca çekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 yani aslinda 400 $ bisi degil, aliyim 1-2 yil birakiyim diyorum ama seytan durtuyo alsat yap negzel eglenceli panpa diye sdf btc/eth tutuyodum poloniexte aslinda öyle takip ediyorum biyandan, ama karsilik olarak 0.29837412 BTC görme olayina alisamadim bi turlu. Yani o fiyati takip etmek zor oluyo o sekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 emekli olana ne btc kalır ne eth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 ben yılbaşında 100dolar attım alsat için, takılıyorum onla şimdi. koyıyım unutayım dediğime bakmıyorum hiç, bakarsam bozarım çünkü. ama sabit kalan daha çok kazandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 haram beyler btc falan yapmayin boyle seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 mithat yine ağzınızın payını vermiş. düşünün bir de 2 ay değil de 20 senedir bu işi yapıyor olsa belki de sonraki gezi olaylarında soros gibi 200 lirayla geçiştirmez 2k atan global bir para lordu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Hepiniz en iyisiniz btcde Ok amk tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 350 dolarken dalga geçiyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 6 topic 45 sayfa yeni gelişen hadiseler btcturk, btc'nin değerlemesi vs vs derkeneeee btc 101 makalesi ya da topiği var mıdır? almaya başlasak nerden alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Bende dusunuyodum da. Ne zaman patlayip dusucek diye beklerken aldi basini gitti. Simdi ben girerim duser diye korkudan giremiyom. Boyle iyi ya. Uzaktan izlemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Killer said: 6 topic 45 sayfa yeni gelişen hadiseler btcturk, btc'nin değerlemesi vs vs derkeneeee btc 101 makalesi ya da topiği var mıdır? almaya başlasak nerden alalım? Koinim.com dan btc aliyosun. Poloinex veya coinbase de hesap acip oralara atip ltc/eth/ripple a falan cevirip devam ediyosun vs Satarken de tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Bir kac sayfa once gerizekaliya anlatir gibi anlatmislardi. Ne alinip edilecegi kisinin kendisinin vermesi gereken bir karar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar