applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 oyun biraz baydı beni sanki sizin de öyle mi. gel world quest yap daily dungeon yap 1-2 mythic girersen gir çık ertesi gün gel tekrar et.. garrison'a kızıyorduk da suan da oyun sadece world quest farm olmus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Abi ne olursa baymaz sizi, onu yazın da onu yapsınlar, mmorpg sonuçta top levelsin bir süre sonra bitecek, yeni patch ile devam edicen sonra bitecek gene... Alt karakter kasın sıkıldıysanız mesela :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 onu duşundüm 100 boost duruyordu demon warlock açtım direk baydım, aynı questleri SURAMAR'ı gördüm bir an gözümün önünden geçti bıraktım sdsafas ben lich king zamanını geri istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 endgame yapmıyorsan oyun bayacak normal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 kendimde o motivasyonu görmüyorum ya. girdim temizledim tüm bossları daha iyi gear için tekrar yapma hevesim yok, yaşlandım sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 oynadığın class'ı sevmiyor olabilir misin acaba yani bi yerden sonra seni götüren şey gameplay oluyor bence, onun için de doğru class'ı bulman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 ben şu doğru class mevzusundan expi kaçırdım ya resmen.. Shamanla başladım, bayramda paladini 110'ladım falan bir türlü keyif alamadım. Şimdi sıfırdan warrior yapıyorum 94 oldu ama keyif veren bir karakter oldu, diğerlerinden daha severek oynuyorum, hafta sonu 110'larım herhalde :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Son 5 yilda main karakterim druid yine onu oynuyorum değişen bir şey yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 RBG grup bul ak ortamlara, pvp baya keyifli aslında. DH hariç =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 bingildak said: Bugün düştü legendary. Cloak. 2nd worst =(. En azından tanklarken iyi diye kendimi avutuyorum. bıngıl son 15 sayfadır legendary düşmüyo diye ağlıyosun şimdi de beğenmiyosun fdsfds derdin ne olm senin öp de başına koy dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 applev0dka said: Son 5 yilda main karakterim druid yine onu oynuyorum değişen bir şey yok aslında abi 5 yıldır sıkılmışsındır işte bak sdf yani düşünüyorum da 5 yılda en az 3 kere filan main değiştirmişimdir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 ilk defa bu exp main değiştirdim pişmanım baya ya : shadow priest en glorious döneminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Ben Paladin ile başlamıştım, Druid oynadım bir ara, Lich King'de mage oynadım, Dreanor ile Monk'a geçtim, sanırım en keyif aldığım Monk oldu. Monk WW denemenizi tavsiye ederim oynadığınız classtan sıkıldıysanız, animasyonları bile keyifli. Yüksek DPS de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 artifact gözümü korkutuyor baya ya bi iki patch sonra bi kolaylık yaparlarsa bi warlock oynamak istiyorum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Benim main de priest'ti hep. Cataclysm'in sonunda faction change bastım, piç oldu karakter resmen... Hayır mis gibi human falan roll'la. Gittim night elf male yaptım bir de. Elleri troll ellerinden daha büyük ırçını siktiğimin. Bu exp. paladin oynuyorum, prot. bayağı iyi. Yalnız holy'e hiç bakmadım + retri çok bayık. O yüzden muhtemelen bir noktada alt kasmaya başlayacağım; bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Alt kasmayı geçtim OS kasamıyorum ben. Hoş main de kaldı 857ilevel, bitti. Doğru düzgün oyuna da giremiyoum her akşam acil bir durum çıkıyor şaka gibi. Arkadaş yolda kalır beni arar 5 saatte ancak toparlarız. Kaynananın telefonu bozulur ona giderim 4 saatte eve anca gleirim falan. Bugün birşeyim yok gibi duruyor, kısmetse oyuna gireceğim artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 abi alt 110 yapıp resarch'e basla, sen main'le devam ederken 1-2 ay sonra zaten research iyi seviyeye gelir. sonrası kolay. wq icin rep attunement'ları da zayıflattılar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 research için istediği garrioson rs için gene baya oynamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 maine research kasamıyorum ki abi. mesela o order h all upgrade mi ne adı son 2 step kaldı, resource yok hiç. kasamıyorum yani. oyuna girersem zaten sağolsunlar hemen mythic ıvır zıvır saate bakıyorum 12 olmuş hadi yatayım iş var diyerekten piç oluyor tüm planlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 abi her gun 4 wq yaparak emissary chest'ten yuklu resource geliyor. uzerine bir kac tane de resource veren ayrıca wq yaptın mı tamam iste. bence de olması gerekenden az kaynak var su an oyunda ama resarch yapamayacak kadar degil. 10 tane wq 30-40 dk'da yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 resaerchler için min lvl kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Feral Druid kassam ama ileride kesinlikle healer olacak bir char yani sadece Levellama için feralle kasıyorum diyelim. 110 olduğumda restoya döndüğümde ne kaybetmiş olurum veya bir kaybım olmaz direk birikmiş puanları vs vs falan kullanıp hayatıma devam mı ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Fin said: ilk defa bu exp main değiştirdim pişmanım baya ya : shadow priest en glorious döneminde ben başta çok sövüyordum da şimdi harbi yardırıyorum karakteri toplayınca, artifact silah yolu da çok önemli açma sıran vs. ben dps üzerinden full kafama göre gitmiştim ama saçma olmuş vs... vanilla dahil ilk defa priest kastım bende şimdilerde hoşuma gidiyor ama melee combat'ı özledim. sırf onun için burning legion'daki warrior'u kassam mı diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 lan token 71k olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Absolut said: Feral Druid kassam ama ileride kesinlikle healer olacak bir char yani sadece Levellama için feralle kasıyorum diyelim. 110 olduğumda restoya döndüğümde ne kaybetmiş olurum veya bir kaybım olmaz direk birikmiş puanları vs vs falan kullanıp hayatıma devam mı ederim. 110a kadar biriken puanları 110 olduktan sonra zaten bir saatte topluyorsun. O yüzden rahat rahat verebilirsin ferale kaybın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar