scorch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 smyrnas said: Jeeztro said: hiç para kasamadım ya. olmadı yani. token falan nerede. hatta resource da kasamıyorum şu an 2 tane upgrade kaldı, göreve champion gönderemiyorum bırak upgrade yapmayı. epey casual a bağladım gene. Bende eskisi gibi bir guildin main tankı olmak istiyorum ama LFR den öteye gidemiyorum :D İş var,Hatun var,Çocuk var Casualin de altında bir şey varsa ben ona bağladım sanırım. LFR'ye girecek hal / zaman da bulamadığın dönemi geçtin mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 para kasmak bayağı kolay ya, en azından ench için. ah'de günde totalde 15 dakika falan harcıyorum 5-6k para geliyor. chaos crystaller ucuzken 20-30 tane alıp ring enchlerinden 5k 5k kastığım dönemde vardı. maliyeti 3k'ya gelip 5'e falan satıyordum da en son biri chaoslarda piyasayı kendi belirmek için 80 tane toplayıp 600g arttırmıştı fiyatı o zamandan beri bu işte bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Jeeztro said: LFR'ye girecek hal / zaman da bulamadığın dönemi geçtin mi :D Onu geçtim ya. çocugun uyku düzeni falan oturdugu zaman wQ+HC+LFR yapıcak zamanı çıkarıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 bingildak said: Blood gelme hızıyla verdiği herb sayısına bakarsak kalıcı bir düşüş olmayacak ya. 10 blood a 10 herb vermiyor mu? 1 Blood'a 10 mat veriyor. İlk başta piyasaya çok fazla mat girecek; sonra da azalsa da düzenli bir giriş olacak. Muhtemelen mat'lerin yığıldığı ilk bir ay falan şimdi 100g olan fjsdfjgh otu 10 golda kadar düşer; sonra da 40 50 gold civarında sabitlenir. Tabii şu da, şu anda enflasyonist bir piyasa yapısı var oyunda. Her şeyin fiyatı olması gerekenden pahalı. Çünkü WoD'dan gelen ciddi bir gold fazlası var. Bu fazla AH cut'larıyla, pahalı vendor mountlarıyla falan eritilmeye çalışıyor bir şekilde ve uzun vadede muhtemelen piyasadaki para azalacak. Üstelik content bittikten sonra oyuncu sayısı, flask etc. alanların sayısı vs. düşecek; şu anki kadar fazla item değiştirilmeyeceğinden ench. vs. alanların sayısı düşecek. Düşecek de düşecek... Token yönünden baktığımızdaysa insanların golda ihtiyacı azalacak. Çünkü şu an gold alanların büyük çoğunluğu craft item vs. alıyor o gold'la. Raid'de tüketeceği consumable için ya da 4-5m'lik mount için gold alacak adam ya yoktur ya da yok sayılacak kadar azdır. Peki bu ne anlama geliyor? Token satan insanlar token'ları şu anki kadar ucuza vermeyecekler, çünkü acil ihtiyaçları ortadan kalkmış olacak. 7.1 geldikten 5-6 ay sonra mat fiyat grafiği ve token fiyat grafiği şu halde olacak: http://i.hizliresim.com/88OrdW.png Yukarıdaki zamana bağlı mat fiyat grafiği; 01.10.2016'dan başlattığımı ve 7.1'den 5-6 ay sonrasına kadar çizdirdiğimi varsayın. Ötekisi de token fiyatları grafiği; tarih başlangıç bitişleri yine aynı. Ben bu öngörüme göre pozisyon alacağım. BÜTÜN GOLDLAR BENİM OLACAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Zamanında 35k iken almadım ya ona yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 2 aylık tokenım var, 2 ay daha oynarsam 3 ay oynamış oluyorum. yıllar sonra ilk olur herhalde das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 ya ben oyuna giremiyorum, patch hatası veriyor. nette restart>Scan and Repair demişler ama internet bağlantısı yok diyip Repair'de etmiyor. Kaldım öyle mal gibi... Var mı yaşayan bunu? Çözüm bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Topic var aşağıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 tamamdır deneyeyim, 4. restartta scan repair çektim, bu sefer oluyor. düzelmezse bunu deneyeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Suramar'a exalted olduk ama bir anlamı yokmuş gibi sanki? Yoksa ben mi birşeyleri atladım. Bu arada Suramar senaryosu 9/11 kalan 2 tanesini alamıyorum nedendir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 yüksek ihtimalle uçmak için gerekli olacak reputation, haftalık bonuslara da eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 alamama değilde geliyor kendi bir süre sonra, emerald nightmare ve court of stars bitirmek gerekiyor onlar için sanırım. hazır konusu geçmişken, COS ATALIM BU AKŞAM YETER :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 dün bolstering overflowlu lvl 8 arcway yaptık ve tankladım. fakdisshit dedim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 bingildak said: dün bolstering overflowlu lvl 8 arcway yaptık ve tankladım. fakdisshit dedim resmen. statları bi yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 zamanında bitirebildiniz mi olay o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 weekly chest için yaptık key upgradeden ziyade. 870 geldi chestten bu hafta. zamanında yapardık ama hazırlıksız ve amaçsız girdik ondan yetişmedi ki 5 dk ile falan kaçırdık. biri ilk öldüğünde itemlar patladı diye repair a gitti dasss. statlar unholy itemları abi, haste-crit tamamen karakter. hatalı 1 pull, 1 tane kaçırılmış interrupt runın sıçması için yeterli. corpse run 4 dk zaten asdasd. ama yapılabilir kesinlikle. sadece dikkatli bir ekip gerekiyor. interrupt assignment gerek. stun cc kontrolü gerek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 geçen haftaki affixler çok kolaydı bu hafta biraz enteresan olacak gibi singuine ve necro :) baya eğlenceli olacak +8 +9 falan. arcway de tanka madik moblar yok ya dpsin işi çok orda. birde wipe affı yok yol çok uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 geçen haftadakiler daha zordu abi. overflow belki çok zor değildi de bolstering saçma sapan op bir şeydi. hele ki kalabalık packlerde. allah parçası slime gördük biz. herkesi yedi bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 valla bizim en rahat olduğumuz haftaydı keza eu +15 i alabildi diye söyledim. bu hafta 2.si necrotic değil volcanicmiş bakalım nasıl olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 baya rahat abi bu hafta affixler, hani zaman yapamazsak bile bence biz bu hafta 10 complete basacaz bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 meanwhile item lvl 854 AMEKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 raid maid varsa bana seslenin lan akşam, horde tarafında geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 senin spotu ben dolduruyorum ama kıyak yapıp restoya gecerim senin icin. 10k atesle aksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Bugün düştü legendary. Cloak. 2nd worst =(. En azından tanklarken iyi diye kendimi avutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar