Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Spoiler azor ahai aryaymış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 32 dakika önce, Rewendor dedi ki: Sadece bunun için değildir muhtemelen, son bölümün sonunda izlediğimiz gibi olmasa yanına vardığında yapacağıyla amacını anlayacaktık, orada muhtemelen bi başka olay dönecekti. Spoiler vermeden anca bu kadar yazabildim Sen bir yerden sonraki bölümlerle ilgili spoiler mı yedin, anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Daha 3 bolum var, belki farkli bir seyler vardir henuz vermedikleri. Spoiler Ben de inanmadim yazdigima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allahless Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 4. bölüm belki bir ihtimal şu fiyaskoyu belki toparlar/açıklarlar ama umudum az benim. Büyük ihtimal ölüleri gömüp hızlıca kings landinge gidiş planlarına girecekler. Ama bu bölümden sonra herkes toplanıp arya'ya veya cersei'ye allah dese şaşırmam da üzülmem de. sigara içerken alakasız şekilde şöyle bi videoya denk geldim, 3-4 adam toplanmış son bölüm taşağı yapıyorlar. muazzam ahahaha https://www.youtube.com/watch?v=gsjvaI2CLxM&t=900s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 jahrein :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 nargilecimi bu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 1 saat önce, Wishmaster dedi ki: Sen bir yerden sonraki bölümlerle ilgili spoiler mı yedin, anlamadım? Hayır. Hala üçüncü bölümü açıkça tartışmıyorum belki daha izlememiş vardır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 O gözümüze sokulan semboller falan açıklanır heralde ya. 3 bolum var daha bir ibnelikler olması gerekiyor. Bölümler yine 1 saat 20dk bi de galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Lost'daki gibi olacaksa hic dokunmasinlar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 (düzenlendi) 3 saat önce, Rewendor dedi ki: Sadece bunun için değildir muhtemelen, son bölümün sonunda izlediğimiz gibi olmasa yanına vardığında yapacağıyla amacını anlayacaktık, orada muhtemelen bi başka olay dönecekti. Spoiler vermeden anca bu kadar yazabildim Evet, Nightking öldürmek mi istiyor Bran'ı onu bile bilmiyoruz. Ama şunu da söylemekte yarar var. Kitapta daha Nightking yok ortada, söylence olarak var. Bir ihtimal daha hafif bir karakter olabilir. Mayıs 2, 2019 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 3 saat önce, Xenus dedi ki: Spoiler bıçağı yiyince ölmeseydi hassiktir bunu nasıl öldürecekler peki şeklinde bitirselerdi daha iyiydi. Spoiler OFFF nasıl göt gibi olurdu herkes var ya. çıt diye kıracaktı arya’nın boynunu bırakıcaktı orda çığlığı basıcaktık sfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 mutluluk cigligi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Hepsini kesip Cercei'yi hero çıkarsalar ya da daha güzeli NK kazansa çol değişik olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 (düzenlendi) 4. bölüm trailerından spo Spoiler dannynin gemiler nasıl duruyor ya bunca süredir limanda boş takılıyor muydu? kimse de kalmadı bu ne iştir Mayıs 2, 2019 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allahless Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 (düzenlendi) 9 dakika önce, Saeros dedi ki: Gizli içeriği göster OFFF nasıl göt gibi olurdu herkes var ya. çıt diye kıracaktı arya’nın boynunu bırakıcaktı orda çığlığı basıcaktık sfsg ahaha tüm saçmalıkları unutturup gayet datmin ederdi bence. Spoiler zorlasan olmayacak iş değil ya, dragon alevi bile yemiyor NK, valyrian steel saplanınca da donup toz olup düşüverse böyle herses içine sıçarken aryanın boynunu çitleyip sakatın önüne fırlatsa cidden datmin olurdum. Sonra etrafna dönüp WWlere bakıp etraftaki tüm insanları öldürün emri vererek Sakat hariç herkesi öldürse. En son sakatı boynun tutup havaya kaldırıp subzero fataltysi yapacakken bir den invisden çıkan GHOST dragon glass kaplama dişlerle enseden kıtlasa NK'yi. büyük twist olur. ıslandım. Mayıs 2, 2019 allahless tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 3 dakika önce, Rewendor dedi ki: Hepsini kesip Cercei'yi hero çıkarsalar ya da daha güzeli NK kazansa çol değişik olurdu. sonda dany falan tahta oturur ama aslında hepsi bran'in rüyasıymış, gerçekte nk skip atmış ortalığı. 39 dakika önce, Sotto dedi ki: Lost'daki gibi olacaksa hic dokunmasinlar sdfs. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allahless Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 8 dakika önce, Rewendor dedi ki: Hepsini kesip Cercei'yi hero çıkarsalar ya da daha güzeli NK kazansa çol değişik olurdu. ben winterfel savaşının kings landinge sıçrayıp tüm planların alt üst olmasından yanaydım. üç tarafta birbirine düşman, kimler nasıl hayatta kalır, ölenler nasıl ölür. en son taht maht kalmaması gibi ihtimaller datmin ederdi beni. illa bir tarafın kazanıp diğerlerinin kaybettiği sonlar beklemiyorum. Cersei zaten uzun süredir en karizmatik ve zeki karakter. Dragondu, assasindi, sakat kuzgundu, alayını üst üste dizip çakmağı yakar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Spoiler Son bölümü izlemeden önce ' Arya'nın NightKing'i öldürmesi diye' spoiler yedim bıraktım izlemiyorum daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Tırnak yanlış yerde olmuş neanderthal kardeşim. Ama acın acımdır. Ben pazartesi sabahı yedim o spoilerı. Sonra battı balık yan gider deyip forumdaki tüm tartışmaları okumaya başladım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 O kadar da dikkat ettim, aynı spoiler sanırım zaman aynı zaman pazartesi sabah, bundan sonra izleyene kadar böyle şeyleri ne nete girerim ne bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allahless Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 GoT spoileri yememek için bildiğin komple uzak durmak gerekiyor sosyal medyadan, başka çaresi yok. Fb, twitter, instada trolleyecek adamlar isimlerini/nicklerini değiştirip spoileri çakıyor, alakasız konudan bile yiyorsun. Dün bir tweet gördüm birisi yemeksepetinden spoiler yemiş sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Bran filmin son sahnesinde uyanacak bence. Meğer rüyaymış deyip babasını uyarır, ned kurtulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 HAHAHAHAHA ÇOK KOMİK HİHOHOHAHAHAHA .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar