pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 jon aslında ned'in kızkardeşi lyanna ile gizlice evlenen rhaegar targaryen'in öz oğlu. tahtın varisi. ned, robert yeğenini öldürmesin diye benim piçim diyerek winterfell'e alıyor. muhtemelen final bölümünde samwell'in kafada ampul yanarak jon'a gerçek kimliğini açıklayacak. açıklama sahnesi de jon ile danny işi pişirdikten sonra olur sdhfgdgh. targaryen geleneği sonuçta dsafas.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 madcow said: Saeros said: abi ayrıca gilly'nin farkında olmadan r+l'yi bulması ve sam'in farketmemesi KSJDLDGF böyle ABİ AĞBİ NGNHNH diye kaldım ekran başında sadece r+l yi degil jon'un tahtın gercek varisi oldugunu buldu. Evlilik dısı olup olmadıgını bilmiyorduk jon'un. evet annulment olunca eski evlilikten olan çocuklar geçersiz sayılıyomuş falan belliydi zaten çok kral çocuktu jon...
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 birkaç gün işim vardı, hemen arkamdan coşulmuş. cidden ema olmak çok zor (facepalm) goldbären said: ya hadi bunlar pleb. Z kuşağı falan. size noluyor. yüzlerce film izlemişsin, kitap okumuşsundur, şu dizi bölümüne kalkıp daha iyi bir şey izlememişimdir dört kere izledim demişsin. lütfen bir daha böyle şeyler yazmayın çocuklar kötü etkileniyor... işte insanoğlu çeşit çeşit... bazı insanlar oturduğu yerden millete sataşıp dikkat çekmeye çalışarak eğleniyor, bazısı da kendi alanının en iyi teknikerleri tarafından ilmek ilmek işlenen ejderha sahnelerinden hoşlanıyor. goldbären said: bla bla bla üç bölüm sonra çürüyecek teoriler inanmazsın baya bir kısmı doğru çıkıyor genelde anacım, ki çıkmasalar bile burada hadsiz hadsiz yazılan pathetic eleştirilere göre çok daha tatlı metinler oldukları kesin... buradan istediğini alamamış, aşağıda dikkatim için yatırım yapmaya devam etmiş genç: goldbären said: ben hala diziyi iki kere 240p iki kere 720p izleyip çığlıklar atan 40 yaşındaki teyzeye şaşırıyorum. ortayaş krisi herelde. : )))))) öncelikle tenzih ederim, henüz 14 yaşında olduğumu buralarda herkes bilir... ama diyelim ki oldukça erken gelen bir orta yaş krizi söz konusu, yine de etkilerinin hiçbiri, beğenmediği dizinin konusuna ısrarla girip girip sağa sola laf sallamak kadar komik değil bence. yıllarımı verdim de size azcık cool durmayı öğretemedim, en çok ona yanıyorum... şurda da var bi tane: Baggio said: Emaleth said: neden? çünkü hayatımda daha iyi bişey seyretmedim! Bu ne boş, ne abartı bir laf ya. Arka Sokaklar falan mı izliyorsunuz sivilde? hı hı evet, arka sokaklar izliyoruz rıza baba... arkadaşlar, sevgili baggio, tamam beğenmeyin, benim bazı arkadaşlarımız gibi farklı düşünenlere ayar çekme derdim yok (olsaydı ben de yazardım belki beğenmeyen x'tir, sivilde y seyreder filan diye). ama lütfen bari ismen sataşırken biraz özen gösterin. dünya manşetlerinden inmeyen, her bölümü için yeni prodüksiyon sınırlarını yoklayan, milyorlarca insan tarafından heyecanla izlenip beğenilen, ödül üstüne ödül alan bir yapımı eleştirmeye arka sokaklar mevkiinden dalmak size yakışıyor mu? lütfen daha yaratıcı olalım, cidden üzülüyorum... --- overall, evet bu diziyi abartıyorum. yasak mıydı pardon? burası "meraklısı" için değil mi? orta yaş krizimden olsa gerek (bu hayatta paticiğin yaşlı eması dışında hiçbir şey olamadım, fırk...), baya hastasıyım GoT dünyasının, dev ejderhasından mini mini detaylarına, ayı gibi fan involvement'ından rating için göstere göstere atılan taklalara kadar seviyorum, bir nevi geçici hobim... bu uğurda her şeye burun kıvırmayı gerektiren high pati yolundan uzaklaşmaya da, atılan yemleri güp-güp yutup teori sıçtıkça yanılmaya da varım, zira çok eğleniyorum... daha doğrusu eğleniyorDUM, ama işte kısfmeth diilmiş, tüm yollar dizi beğenme polisleri tarafından tutulmuş, geçit yok rıza baba... sabah sabah canımı sıkmayı başardınız, vallahi bravo... successful troll is successful. o yüzden demin 5. bölümü seyrederken gilly'nin okuduğu şey (spoiler) üstüne ayağa kalkıp dans ettiğimi filan anlatmıycam hiç. şimdi dizi polisleri hemen yetişip teyze menapoza girdi filan derler, ay valla uğraşamıycam daha fazla pfff... velhasıl size iyi günler; bundan çok daha süperli mikemmel yapımların keyfini sadece sizin gibi gelişkin zevkleri olan übermensch ile paylaşacağınız, herkese neyi beğenmesi gerektiği konusunda kişisel sataşmalı dersler vereceğiniz, aynaya baktığınızda siz burun kıvırdıkça parlayan ışıklı elegansınızı görüp yüksek bir tatminle titreyeceğiniz mutlu yarınlar dilerim. imkan olsaydı aranızdan kakası gelmemiş olanlarla bölümü değerlendirmek isterdim, fakat oynayamıyorum, yerler hep pis rıza babuş...
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 progamer said: Fransuxa said: madcow said: Saeros said: abi ayrıca gilly'nin farkında olmadan r+l'yi bulması ve sam'in farketmemesi KSJDLDGF böyle ABİ AĞBİ NGNHNH diye kaldım ekran başında sadece r+l yi degil jon'un tahtın gercek varisi oldugunu buldu. Evlilik dısı olup olmadıgını bilmiyorduk jon'un. şu muabbet ne ben anlamadım biri bilale anlatır gibi anlatabilir mi? Jon'un gerçek babası Dany'in abisi Raegar Targaryen. Annesi de Raegarın kaçırdığı Ned'in kız kardeşi. Jon'da piç oluyordu evlenmedikleri için. Bu bölümde işte aslında evlenmiş oldukları ortaya çıktı. Yani tahtın asıl varisi Jon oluyor Dany değil. abi sen yazarken ben telegraph'ta ki yazıyı okudum. e bu karı bu kadar uğraş sonunda al paşam taht senin hak esas senindir diye jon a tepsiyle sunmaz bence tahtı. daha 24 sezon çekilir bu dizi ya adfjh
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 http://i.redd.it/3basynv4tmfz.jpg http://www.youtube.com/watch?v=Stw6INIS570
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Emaleth said: Takip etmiyorsan redditte gameofthrones vs asoiaf subredditlerini takip etmeni tavsiye ederim. Ben de GoT dunyasını begeniyorum ve bu begeniyi paylasan insanların yazdıklarını okumak burdaki cirkin 'bu kotu bunu begenen de kotu' yazılarını okumaktan daha keyifli.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 zaten buraya sırf diziyi ve beğenenleri aşağılamak için gelenler niye hala barındırılıyor ben anlamıyorum
Law Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Spoiler 5. bölüm. Tormundun the big women demesi bölümün en güzel sahnesiydi.
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 5. friendzonelandığın kadına hizmet etmeye gelince yanında erkek gördüğünde atacağın bakış tam. çok iyi dizi. http://i.imgur.com/dfadQFM.jpg
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 ema, sen gene beğenenle, izleyenle konuş yani. saçmalayanı sallama boş yere. aslında yukarıdakini yazdım önce ama haklısın yani, keyfe limon sıkılıyor gene de. bakmasan, yazmasan da haklısın. o kadar barınmak için uğraşmaya değecek bir ortam kalmadı burada.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 bana lafi begenmeyene degil elestirmeyi bilmeyene gibi geldi :P mesela ben de pek tutmuyorum. seneler once kitap spoilerlarini okumustum. oradaki jaime character developmentini heyecanla bekledim. nafile. gecen gun de euron kitapta nasilmis diye baktim. yok artik dedim. yapimci olan sapsallar spark'i hakli cikarmaya ant icmis.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 frp grubunu birleştirme prelude'ü gibi bölümdü, haftaya wall'un ötesinde campaign başlıyor.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 orası öyle, senin dediğin gibi. da şimdi başka nasıl tasvir etsen gelip "vay sen bize ne diyorsun" diye başlayacaklar. o kadar vaktim yok şu anda, o yüzden yukarıda saeros'un merakına da açıklamalı neden yazmadım. :P sadece beğenmeyenleri tenzih ederim. ben de eskisi kadar beğenmiyorum şahsen.
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 mektup o şey ya cersei'nin zorla sansa'ya yazdırdığı ve robb'a gönderttiği mektup. joffrey gerçek kraldır falan filan.
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 sabonis said: frp grubunu birleştirme prelude'ü gibi bölümdü, haftaya wall'un ötesinde campaign başlıyor. haha aynen. Bir de dungeon temizlenince ışınlanarak ilerliyolar.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 pauselayip mektubu okuyan sadece ben miyim? ve mektubun rickroll'lusu yapildiysa koyun da henuz izlememislere yedirelim sdfg.
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Gözlemlerim Jamie Cersei'nin yanına giderken Quburn birşey vereyim mi diye sordu, karıda bir hastalık olabilir... Bizim çocuk wallun dışında yardımsız kesinlikle sıyıramazlar, death fena zerg yapıyor açık alanda onları anca dragon falan kurtarır, belki Snow'un yardımına blackdragon gelir. Little Finger Legendary Rogue (tu) Arya'yı kumpasa getirebilecek mi merak etmeye başladım
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Haftaya kaçırmayın dedi bölüm sadece.
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Cute said: Gözlemlerim Jamie Cersei'nin yanına giderken Quburn birşey vereyim mi diye sordu, karıda bir hastalık olabilir... Jaime'ye söyledi ya, hamile.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 anaa çekiç çıktı ya la ortaya en sonunda
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Emaleth said: alınganlığa gerek yok! sen nasıl dizi beğenini abartabiliyorsan biz de yermeyi abartabiliyoruz. paticiğin linçinden canlı çıkanlar dünyadaki her forumu çocuk parkı rahatlığında gezebilirler. biz sizi yarınlara hazırlıyoruz. ileride çok teşekkür edeceksiniz...
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Gendry nin muhabbeti ile Tormunt un "The Big Woman?" i kopardi gecti. Bence Arya olayi cakozlayip Littlefinger i parca pincik edicek, artik son bolum olur, gelecek sezonun ilk bolumu olur orasi bilinmez. Icimizin yaglari eriyecek.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 cersei hamile falan değil ya. muhtemelen jaime hamileliğin yalan olduğunu öğrenince ipleri koparacak. sinirliydi çünkü baya. hamileyim diyince yumuşadı.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 goldbären said: Emaleth said: alınganlığa gerek yok! sen nasıl dizi beğenini abartabiliyorsan biz de yermeyi abartabiliyoruz. paticiğin linçinden canlı çıkanlar dünyadaki her forumu çocuk parkı rahatlığında gezebilirler. biz sizi yarınlara hazırlıyoruz. ileride çok teşekkür edeceksiniz... dasaa'ya mı verdin accountu ya. böyle bir dasaa havası sezdim.
Öne çıkan mesajlar