Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

abi ben b&W da çok feci takıldım ya yardım lazım.

spoyler

ya hani kardeşi ile vampir abi (dettlaf) buluşsun diye götürüyoruz, abi kızın onu kandırdığını öğrendikten sonra, buluşturuyoruz onları orada kıza saldırıyor sonra cinematiclerden sonra biz orada vampir abi ile dövüşüyoruz bi süre sonra dettlaf e şekil değiştirip kanatlı dev yarasaya dönüşüyor. hah geçemiyorum abi orayı. ne yaparsam yapayım öldürüyor beni.

Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

abi ben b&W da çok feci takıldım ya yardım lazım.

spoyler

ya hani kardeşi ile vampir abi (dettlaf) buluşsun diye götürüyoruz, abi kızın onu kandırdığını öğrendikten sonra, buluşturuyoruz onları orada kıza saldırıyor sonra cinematiclerden sonra biz orada vampir abi ile dövüşüyoruz bi süre sonra dettlaf e şekil değiştirip kanatlı dev yarasaya dönüşüyor. hah geçemiyorum abi orayı. ne yaparsam yapayım öldürüyor beni.

combat videosunu izle şimdi net hatırlamıyorum da tam havalandığında yarasalar toplaşırken yana kaçıp kafasına kafasına vuracaktın. üzerinden shiledi eksik etme.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

combat videosunu izle şimdi net hatırlamıyorum da tam havalandığında yarasalar toplaşırken yana kaçıp kafasına kafasına vuracaktın. üzerinden shiledi eksik etme.

geçtim demin oh çok rahatladım ya sağol. zamanlama hatası yapıyormuşum erken atlıyormuşum. onu çözünce geçtim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...