Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ben b&W da çok feci takıldım ya yardım lazım.

spoyler

ya hani kardeşi ile vampir abi (dettlaf) buluşsun diye götürüyoruz, abi kızın onu kandırdığını öğrendikten sonra, buluşturuyoruz onları orada kıza saldırıyor sonra cinematiclerden sonra biz orada vampir abi ile dövüşüyoruz bi süre sonra dettlaf e şekil değiştirip kanatlı dev yarasaya dönüşüyor. hah geçemiyorum abi orayı. ne yaparsam yapayım öldürüyor beni.

Mesaj tarihi:
GokTuRK said:

abi ben b&W da çok feci takıldım ya yardım lazım.

spoyler

ya hani kardeşi ile vampir abi (dettlaf) buluşsun diye götürüyoruz, abi kızın onu kandırdığını öğrendikten sonra, buluşturuyoruz onları orada kıza saldırıyor sonra cinematiclerden sonra biz orada vampir abi ile dövüşüyoruz bi süre sonra dettlaf e şekil değiştirip kanatlı dev yarasaya dönüşüyor. hah geçemiyorum abi orayı. ne yaparsam yapayım öldürüyor beni.

combat videosunu izle şimdi net hatırlamıyorum da tam havalandığında yarasalar toplaşırken yana kaçıp kafasına kafasına vuracaktın. üzerinden shiledi eksik etme.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

combat videosunu izle şimdi net hatırlamıyorum da tam havalandığında yarasalar toplaşırken yana kaçıp kafasına kafasına vuracaktın. üzerinden shiledi eksik etme.

geçtim demin oh çok rahatladım ya sağol. zamanlama hatası yapıyormuşum erken atlıyormuşum. onu çözünce geçtim
Mesaj tarihi:
Vay
Vayy
Vayyy

The Witcher 3 takes PC Gamer Top 100 top spot

http://www.pcgamer.com/the-witcher-3-takes-pc-gamer-top-100-top-spot/

Bu beklenmedik bir karar oldu.

Beklenmedik

200 saat oynadım. Özel bir oyun.
PCGamer 100 listesinin tarihi incelenirse neden beklenmedik dediğim anlaşılır.

Mesaj tarihi:
önceki oyunlarda ee'leri bedava dağıtmışlardı düz versiyona sahip olanlara. sağlam update gibi bişeydi yani aslında.

şimdi oyun zaten aşırı polish'li olduğu için öyle bişey yaparlar mı tam bilemedim. dlc mi yağdıracaklar acaba?
  • Yeni Oluştur...