Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 HoS on numaraydı. Gaunter O'Dimm bence hatırlanacak bir karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Borderlands Handsome Jack gelmiş geçmiş en yavşak karakter diyordum o'dimm verdi eline sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 O'Dimm yavşak değil ya Handsome Jack gibi. Handsome Jack = Burhan Kuzu, Şamil Tayyar O'Dimm = Geert Wilders, Nigel Farage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 http://i.imgur.com/FvVOd4A.jpg http://i.redd.it/og0x7rjj1zdx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 yanlış konu mu oldu? veya gözündeki kurt herhalde olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Lel harikaymış. Adamların milli değeri oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 abi ben b&W da çok feci takıldım ya yardım lazım. spoyler ya hani kardeşi ile vampir abi (dettlaf) buluşsun diye götürüyoruz, abi kızın onu kandırdığını öğrendikten sonra, buluşturuyoruz onları orada kıza saldırıyor sonra cinematiclerden sonra biz orada vampir abi ile dövüşüyoruz bi süre sonra dettlaf e şekil değiştirip kanatlı dev yarasaya dönüşüyor. hah geçemiyorum abi orayı. ne yaparsam yapayım öldürüyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Feamer said: yanlış konu mu oldu? veya gözündeki kurt herhalde olay? kolye var bide, tam bir fan http://i.imgur.com/lL9YCam.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 GokTuRK said: abi ben b&W da çok feci takıldım ya yardım lazım. spoyler ya hani kardeşi ile vampir abi (dettlaf) buluşsun diye götürüyoruz, abi kızın onu kandırdığını öğrendikten sonra, buluşturuyoruz onları orada kıza saldırıyor sonra cinematiclerden sonra biz orada vampir abi ile dövüşüyoruz bi süre sonra dettlaf e şekil değiştirip kanatlı dev yarasaya dönüşüyor. hah geçemiyorum abi orayı. ne yaparsam yapayım öldürüyor beni. combat videosunu izle şimdi net hatırlamıyorum da tam havalandığında yarasalar toplaşırken yana kaçıp kafasına kafasına vuracaktın. üzerinden shiledi eksik etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Dragonfire said: combat videosunu izle şimdi net hatırlamıyorum da tam havalandığında yarasalar toplaşırken yana kaçıp kafasına kafasına vuracaktın. üzerinden shiledi eksik etme. geçtim demin oh çok rahatladım ya sağol. zamanlama hatası yapıyormuşum erken atlıyormuşum. onu çözünce geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Bugün bitirdim, witcher 3 ü 106 saat sürdü. Expansion'ları da alayım mı tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 tabi ki evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Hiç acımadan göm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 base oyunu çok keyifle oynadım bitirdim. expansiona başladım düğün bölümünden sonra bidaha oyuna giresim gelmedi kaldı öyle. çok kayıp değil bence almayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 sadeceokuyana bakma sen, al expleri. Hele Blood and Wine gelmiş geçmiş en iyi oyun expansionu olabilir. Sadece manzarası için arada açıp geziyorum oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 https://40.media.tumblr.com/e60900c0d0593c057cc79c49dabb779c/tumblr_nt918qGqUi1uzyhopo2_1280.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=sTCKdtdXe2s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 wohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Vay Vayy Vayyy The Witcher 3 takes PC Gamer Top 100 top spot http://www.pcgamer.com/the-witcher-3-takes-pc-gamer-top-100-top-spot/ Bu beklenmedik bir karar oldu. Beklenmedik 200 saat oynadım. Özel bir oyun. PCGamer 100 listesinin tarihi incelenirse neden beklenmedik dediğim anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 beklenmedik olan ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 goty çıksa indirimli de alsak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 EE çıkacak mı w3 için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 gotyde iyilestirmeler varmis herhalde ee gibi birsey. oyle okumustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 önceki oyunlarda ee'leri bedava dağıtmışlardı düz versiyona sahip olanlara. sağlam update gibi bişeydi yani aslında. şimdi oyun zaten aşırı polish'li olduğu için öyle bişey yaparlar mı tam bilemedim. dlc mi yağdıracaklar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar